Next-gen samuray yolda.. GameSpotyoutube In 1603, a new Ghost named Atsu sets out on a journey in the lands surrounding Mount Yōtei, an area filled with sprawling grasslands, snowy tundras, and unexpected dangers. Ghost of Yōtei comes to PS5 in 2025.
#ghostoftsushima #ghostofyotei #playstation #suckerpunch https://www.youtube.com/watch?si=Ws72YsyQcFdfn1MS&v=_I1KjIMj2U4&feature=youtu.be |
Ghost of Yotei [PC ANA KONU]
-
-
En az 4 sene
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yerimizi Alalım.
İlk oyunu severek doyarak bitirdim. 2.oyun pc'ye yakın gelmeye vakit.2.kez Full başarım kasarak bitirecegim..Piyasanın eşsiz Samuray oyunu , hikayesi ,grafigine sahiptir. 10/9
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 28 Eylül 2024; 22:50:46 > -
Gelsin oynarız
-
Videoya göre 2 diyelim.
-
2027den önce görmeyiz, bana çok ara oyun gibi geliyor bakalım.
-
Sunuma önem vermelerini ve ilk oyunun üstüne katarak güzel bir deneyim sunmalarını bekliyorum
-
Full başarım kasmak istedim ama multi kupaları var ve oyunu oynayan kimse yok. Tek başına ise oynanmıyor. Keşke oyuncu olmadığında bot atsa. Neyse bende oyunda ki zorunlu psn bağlantısı sayesinde konsol tarafında platin almakla yetindim. Steamde fullemek isterdim ama olmadı :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 30 Eylül 2024; 1:12:43 >
Başarım programını kullan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıkıntı felan olur. Hesap kapanır cesaret edemem ben ona.
Çok uzatmazlar inşallah aradaki süreyi
-
Pc'ye geleceği açıklandı mı? Yoksa zaten hepsi geliyor bu da gelir şimdiden goygoyunu yapalım mı dediniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony yeni çıkan markalarımızı geç olsada pc ye getirceklerinden bahsetmişti.Hatta 2-3 sene süre vermiştiler
Pcye geleceği açıklanmadı ama 2 sene sonra satışları azalınca pcde görmemiz kesin.
-
Ghost of Tsushima, Sony'nin God of War 2018 den sonra en iyi satan oyunu olmuştu. Bunu da en kötü 2 sene sonra PC'ye getirirler.
Ana konu hayırlı olsun bu arada. Geçtiği dönemde Yasuke'nin de Japonya da olduğunu hatırlatmakta fayda var. 😉
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 30 Eylül 2024; 16:46:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X