Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.941
Cevap
144
Favori
645.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sayın gibirnet,netgalaksi halen upload hızlarını yüksek tutuyor,misal 35 mbps pakette şu an 6 mbps upload var,siz neden düşürdünüz upload hızını?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recebim59

Sayın gibirnet,netgalaksi halen upload hızlarını yüksek tutuyor,misal 35 mbps pakette şu an 6 mbps upload var,siz neden düşürdünüz upload hızını?
    Siz GIBIR net mi kullanıyrsunuz? Evet ise hangi paket de siniz? Modem hat değerlerini atarmısnız merak ettim. Haftaya bende geçeceğim. Sitesinde reklamda hala upload yüksek görünüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 4 Temmuz 2020; 10:1:27 >
  • recebim59 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Bu Türktelekom'un almış olduğu geçici bir karar olduğu için sitelerimize yanlış bir bilgi yazarak abonelerimizi yanıltmak istemedik fakat abonelerimiz şu an alabilecekleri maximum hız ile erişim sağlıyorlar.

iyi günler dileriz.
  • GIBIRNET yetkilisine Tekirdağ'daki adresimle ilgili sorgulama yapıp bana bilgi verdiği için çok teşekkür ederim. Ayrıca online oyun QoS listenize Guild wars 2'yi (Amazon sunucuları) de alabilirseniz geldiğiniz gibi geçmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toygar87 -- 4 Temmuz 2020; 11:45:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba magnapeccatrix,

Değerli yorumun için biz teşekkür ederiz. Talepleriniz doğrultusunda çalışmalar başlatıyoruz. Yorumunuzla birlikte Guild wars 2'yi de not aldık.

İyi günler dileriz.
  • Merhabalar büyük bir sıkıntımız var gibi duruyor.
    Turknet'den geçiş işlemlerinde sadece yalın adsl/VDSL de de churn işlemi yapıldığı diğer türlü geçiş yapılamadığı gibi bir sıkıntı var.
    Bugün bir arkadaşın hattını fixnet e geçirmeye çalıştık. Turknet telefonlu internet verdiğinden 88 ile verdiğimiz devre numarasını kabuk etmedi.
    Böyle birşey söz konusumudur?
    Özelden devre numaramı versem kontrol etme şansınız olur mu?
    10 temmuz da size geçiş yapacaktım eğer böyle birşey olursa gecemeyiz herhalde değil mi?

• mustafa_demir87 M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Böyle bir sorun söz konusu değil İnternet aboneliğiniz geçiş yapıldıktan sonra geçiş yapılan firma sizin adınıza telefon hattınızı kapattırma hakkına sahip oluyor. Numaranızı paylaşmanız durumunda kontrol sağlayabiliriz.

Not: Firma ile herhangi bir ilişiğinizin veya taahhütünüzün olmadığını varsayıyorum.

iyi günler dileriz.
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Halen Netgalaksi'deyim,hat değerlerimi bu akşam işten dönünce atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygar87

GIBIRNET yetkilisine Tekirdağ'daki adresimle ilgili sorgulama yapıp bana bilgi verdiği için çok teşekkür ederim. Ayrıca online oyun QoS listenize Guild wars 2'yi (Amazon sunucuları) de alabilirseniz geldiğiniz gibi geçmek istiyorum.
    ben de adresimi verdim ve hemen yardımcı oldular. benim de sorunum geforce now. hafta içi hergün en az 2 saatim geforce now ile geçiyor. hafta sonu bütün günüm. bu yüzden internet benim için çok önemli ve 10 temmuz sonrası geçmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrkzk M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

GEFORCE NOW için ip adresi sağlarsanız size gecikme için çıkan sonuçları paylaşabiliriz.

iyi günler dileriz.
    Gecis yapilir fakat Telefon turknette kalir. Sonra Telefon turknet tarafindan iptal ediliyor. Hattin telefonlu modda iken tel iptal olunca telekom gecis yaptiktan sonra yeni firmandaki interneti sorgusuz sualsiz iptal edebiliyor. Suan telekom sistemlerinde yalina gecis calismiyor. Ondan Turknette yapamiyor muhtemelen.

Gecis yapilir fakat Telefon turknette kalir. Sonra Telefon turknet tarafindan iptal ediliyor. Hattin telefonlu modda iken tel iptal olunca telekom gecis yaptiktan sonra yeni firmandaki interneti sorgusuz sualsiz iptal edebiliyor. Suan telekom sistemlerinde yalina gecis calismiyor. Ondan Turknette yapamiyor muhtemelen.

• Dün öğlen 13.00 sularında turknetten geçiş için başvurdum herşey çok hızlı gelişti akşam 6 gibi internetim aktif oldu. Tavsiye ederim turknette speedtest ping değerlerim 40 civarındayken şuan 10 a düştü bu 1. günüm şuanlık herşey yolunda Gayet ilgililer. Gıbırnet (Ana Konu)
  • scatter kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Türktelekomun doğrudan kapatma gibi bir yetkisi yok fakat geçişten sonra havuzda bulunan port devir alınmaz ise 3 ay içinde Türktelekom bu portu kapatır. Telefon ise bahsetmiş olduğunuz şekilde internet portu tarafımıza geçtikten sonra geçilen firmaya telefonu kapatması için bildirim yolluyoruz.

iyi günler dileriz.
  • Konu port devir almasi degil. Konu telefonla kopru modunda calismasi. Eger telefon iptal olduktan sonra yalina donusum yapilmazsa bir sure sonra o hatta iptal oluyor. Tecrubeyle sabit, Neyse yasayarak ogrenilir :)

• mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Buyurun Netgalaksi'deki hat değerlerim:

Gıbırnet (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recebim59 -- 4 Temmuz 2020; 19:37:38 >
    100 Mbitin şimdiden hayırlı olsun ;)
    Upload düşmemiş. Niçin dusurdunuz dediniz?

Hat zayiflamalarının ikisinde nasıl 0.0 oluyor güç çıkışı da ortalamanın altında bence tabloda bir sorun var.

• Fiyatlar uygun duruyor. 10.ay itibariyle kendilerini düşünüyorum. Umarım o zamana fiyatlara bir zam gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.