Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.938
Cevap
144
Favori
644.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GIBIRNET

Merhabalar,

Müşterilerimizi yanıltmamak adına ölçümleri tarafınıza özelden yolladım.

iyi günler dileriz :)
    iptv olayını detaylandirirmisiniz? kac kişilik bir server alacaksınız..yayınlar kullanıcı bazlı mi yoksa genel mi? ( stalker or Stream) yerli platformlar olacakmi? yasal prosedürleri nasıl cozumleyeceksiniz vs

ayrıca 8/16/24 MB 200gb kotalı paketleri uygun fiyatlara sunmanız yararınıza olur kanaatindeyim..Şu an her ay 70-85 TL fatura ödemek çoğu kesim için yüksek bir meblaa..netgalaksinin 8mb/200 GB kotalı 36 TL lik paketi deyim..%56 gibi abes bir zam yaptıkları için sözleşme mi sonlandirdim..Sizde aynı fiyata bu hizmeti sağlarsanız netgalaksinin tüm musterilerini bunyenize katarsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 2 Temmuz 2020; 22:20:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ajanblue kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Veri Merkezimizde IPTV ve Oyunlar için ayırmış olduğumuz sunuculardan sağlayacağız, Ücretsiz bir şekilde sadece abonelerimiz kullanabilecek. Stream şeklinde abonelerimize M3U listesi paylaşacağız. Uydu yayını üzerinden toplanan ücretsiz kanalları multicast olarak abonelerimize ileteceğimiz için herhangi bir yasal sorumluluğu olmayacaktır. Ücretli kanalları şuan için desteklemiyor olacak.

İlginiz için teşekkür ederiz :)

iyi günler.

Not: Sonradan stalker özelliği eklenebilir.
    GitHub
    azhurb/stalker_portal
    https://github.com/azhurb/stalker_portal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 2 Temmuz 2020; 21:26:24 >

• quote:

Merhabalar,

Veri Merkezimizde IPTV ve Oyunlar için ayırmış olduğumuz sunuculardan sağlayacağız, Ücretsiz bir şekilde sadece abonelerimiz kullanabilecek. Stream şeklinde abonelerimize M3U listesi paylaşacağız. Uydu yayını üzerinden toplanan ücretsiz kanalları multicast olarak abonelerimize ileteceğimiz için herhangi bir yasal sorumluluğu olmayacaktır. Ücretli kanalları şuan için desteklemiyor olacak.

İlginiz için teşekkür ederiz :)

iyi günler.

Not: Sonradan stalker özelliği eklenebilir.https://github.com/azhurb/stalker_portal
    anladığım kadarıyla reshare bir account almak yerine , uydu cihazını Stream olarak paylaşmayı düşünüyorsunuz..Fakat serverinizin kaç kullanıcıya hizmet verebileceği hala belirsiz..bildiğiniz üzere çok kullanıcı için çok güçlü sistem ve altyapı gerekmekte..Bu da maliyeti artıran bir süreç..Sağlıklı bir server paylaşımı saglayamayacaginizi düşünmekle beraber umarım beni sasirtirsiniz..

ayrıca düzenlemede belirttiğim düşük hız/kotalı ucuz paketlerini degerlendireceginizi umuyorum

Merhabalar,

Not sonradan eklenmiş sanırım farketmedim. Şirket politikalarımız gereği şuan düşük hızlar veya kotalı paketler çıkarmayı planlamıyoruz ama bu yönde taleplerin artığının farkındayız bu durumu değerlendirebiliriz :)

IPTV sistemimiz şuan için hala kurulum aşamasında olduğu için tam bilgi verememiştim fakat şuan belirlenen kadarı sizlere aktarayım:

Sadece abonelerimize hizmet vereceği ve abone sayımızın %20 sinin anlık olarak IPTV hizmetimizden faydalanacağı düşünülerek alt yapı kurulacak.

2 Adet 48 Çekirdek / R710 Sunucu ayrıldı ve Erişim katmanda kalıp her birinin 2 x 10GE LACP portla bağlanarak.
    bu sayıların yatayta artacağı planlandığı için k8s veya Docker üzeri çalışan bir yazılım ile sağlanması planlanıyor.
    Açıkçası bu yayınların POP noktalarımıza Broadcast olarak yayınlanmasının ardından yukardaki sistemin uzun bir süre götüreceği planlandı. İsteyen abonelerimiz pekala istedikleri IPTV hizmetinden faydalanabilirler, biz sadece ücretsiz bir hizmet sunmak istiyoruz :)

iyi günler dileriz.

• Forumdan taşıma yapıp hizmet almaya başlayan kimse varmı. Fiber paketler için gözlemedeyim. Millenicomdan kurtulmak istiyorum :)
  • quote:

Merhabalar,

Not sonradan eklenmiş sanırım farketmedim. Şirket politikalarımız gereği şuan düşük hızlar veya kotalı paketler çıkarmayı planlamıyoruz ama bu yönde taleplerin artığının farkındayız bu durumu değerlendirebiliriz :)

IPTV sistemimiz şuan için hala kurulum aşamasında olduğu için tam bilgi verememiştim fakat şuan belirlenen kadarı sizlere aktarayım:

Sadece abonelerimize hizmet vereceği ve abone sayımızın %20 sinin anlık olarak IPTV hizmetimizden faydalanacağı düşünülerek alt yapı kurulacak.

2 Adet 48 Çekirdek / R710 Sunucu ayrıldı ve Erişim katmanda kalıp her birinin 2 x 10GE LACP portla bağlanarak.
    bu sayıların yatayta artacağı planlandığı için k8s veya Docker üzeri çalışan bir yazılım ile sağlanması planlanıyor.
    Açıkçası bu yayınların POP noktalarımıza Broadcast olarak yayınlanmasının ardından yukardaki sistemin uzun bir süre götüreceği planlandı. İsteyen abonelerimiz pekala istedikleri IPTV hizmetinden faydalanabilirler, biz sadece ücretsiz bir hizmet sunmak istiyoruz :)

iyi günler dileriz.
    "Sadece abonelerimize hizmet vereceği ve abone sayımızın %20 sinin anlık olarak IPTV hizmetimizden faydalanacağı düşünülerek alt yapı kurulacak."

Bahsetmeye çalıştığımda bu idi..Netin yoğun kullanıldığı saatlerde (20:00-24:00) kullanıcıların sadece 1/5 nin iptv izleyeceğini varsayarak ; kaynak ayrılması yanlış olur..Bildiğiniz üzere sistemler en kötü sanarya baz alınarak oluşturulur..min %80

bu şekilde yapacağınız yatırım ölü yatırım olur kanaatimce.. %25 kullanıcı aynı anda iptv ye girse bile yayınları donmadan akıcı izlemesi zor olasılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 3 Temmuz 2020; 1:38:21 >

Bende iptv var her gün her saat izlediğim bir yapı değil canım istediğinde izliyorum.

Zaten insanlar meraktan ilkten bir yük biner sonra yük azalır.
    NitroNos kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Yukardaki sistem için tahmini kullanıcı sayılarını paylaşmak istedik:

UHD için streaming bandwith ortalama olarak Kullanıcı başı 25Mbps olarak planlanır
    HD için 5Mbps
    SD için 3Mbps

Yukardaki belirtmiş olduğumuz sistem bu değerler ile
    UHD için yaklaşık 1500 //4K TV veya Yeni nesil ekranlar
    HD için 7000 Kişiye, //Standart PC Ekranı
    SD için 13000 Kişiye kadar anlık hizmet verebilecek. (Telefon)
    Bahsetmiş olduğumuz şekilde sistem yatayda genişletilebilir herhangi bir sorun yaşamayacağımız şekilde planlanıyor :)

IPTV Sektörü için kötü bir haber olsada müşterilerimiz bu hizmeti ücretsiz almayı hakediyor diye düşünüyoruz.

iyi günler.
  • yurdakull kullanıcısına yanıt
    Ben varim ama fiber değil vdsl kullanıyorum

• iyi günler. şu an ki paketim 75 mbps ve testte 72 mbps yi görüyorum. vdsl kullanıyorum. hattımın 100 mbpsyi destekleyip desteklemediğini nasıl öğrenebilirim?

• Huseyiny2099 H kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

VDSL alt yapı kullanmanız herhangi bir sorun teşkil etmiyor, alt yapınızın desteklediği hız kadar verim alabilirsiniz :)

iyi günler.
  • mrkzk M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Adresinizi özelden bize iletebilir misiniz acaba ? Kontrol sağlayıp size dönüş yapabiliriz.

iyi günler.
  • Huseyiny2099 H kullanıcısına yanıt
    Nekadar süredir kullanıyorsunuz yorumlarmısınız hizmeti.
  • yurdakull kullanıcısına yanıt
    Pazar gününden itibaren gıbırnete geçtim şu an memnunum tam hız alıyorum Iptv'deki takılmalar geçti netspeedte pandemi sonrası çok takılma vardı izlenmeyecek duruma gelmişti umarım böyle devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Bende iptv var her gün her saat izlediğim bir yapı değil canım istediğinde izliyorum.

Zaten insanlar meraktan ilkten bir yük biner sonra yük azalır.
    iptv bin amacı uydu cihazı olmadan kanalları izlemek yada ücretli platformları paylaşımlı izlemektir..1.gruptaki kullanıcılar iptv yi her saat yoğun kullanabilir..2. gruptakiler de peek saatlerinde yoğun kullanır..@gibernet takılma olmayacak dese de bunu ancak süreçi gözlemleyip yorumlayabiliriz..

dip not olarak Tv'de sınırsız adet iptv server mevcut..FTA paketini Stream edilmesinin benim için espirisi yok

• quote:

Merhabalar,

Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Yukardaki sistem için tahmini kullanıcı sayılarını paylaşmak istedik:

UHD için streaming bandwith ortalama olarak Kullanıcı başı 25Mbps olarak planlanır
    HD için 5Mbps
    SD için 3Mbps

Yukardaki belirtmiş olduğumuz sistem bu değerler ile
    UHD için yaklaşık 1500 //4K TV veya Yeni nesil ekranlar
    HD için 7000 Kişiye, //Standart PC Ekranı
    SD için 13000 Kişiye kadar anlık hizmet verebilecek. (Telefon)
    Bahsetmiş olduğumuz şekilde sistem yatayda genişletilebilir herhangi bir sorun yaşamayacağımız şekilde planlanıyor :)

IPTV Sektörü için kötü bir haber olsada müşterilerimiz bu hizmeti ücretsiz almayı hakediyor diye düşünüyoruz.

iyi günler.
    süreç aktif olduginda peek saatlerde donma olup olmayacagini gözlemleyip yorumlayabiliriz..
    iptv nin talep edilme amacı spor(bein) film/belgesel(bein+D-Smart+filmbox) paketlerini izlemektir.. Dolayısıyla FTA yayınları izlemek için kullanıcılar sizin şirketinizi ne kadar tercih ederler? evinde uydu cihazı olmayan yada 4k yayın paylasimini planliyorsaniz test amacıyla bir ilgi olabilir..
    turkvod benzeri bir dizi/film share uygalamasi belkide daha doğru bir tercih olabilir FTA ya klasla..yinede karar sizlerin..
    kendi adıma FTA için iss değiştirmezdim .Ama ekonomik paketler çıkarıp kullanıcılara sunarsaniz fiyati için; spor ve belgesel paylaşımı oyaparsaniz iptv için size geçerdim .iyi calismalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 3 Temmuz 2020; 16:1:5 >

• GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Bence Güzel bir hizmet Vodafone tv türkcel tv gibi internet hattı yanında internet tv de ücretsiz olursa fiyatlarda uygun tutulursa bence baya müşteri kazanımı olur temuz 10 u bekliyorum
  • 10 Temmuz dan önce ön başvuru alsanız daha iyi olmaz mı bir anda yoğunluk oluşmasa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Evimde 2 tane televizyon var 1 inde anten girişi var diğerinde yok iptv den normal kanalları izlemem çok iyi olacak isteyen alır istemeyen almaz.

• Netgalaksi'nin yaptığı %30'dan da yüksek zamma karşı 10 temmuz günü taşıma işlemlerimi başlatacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.