Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.945
Cevap
145
Favori
645.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Btk, cimer, eksisozluk, şikayetvar, donanimhaber , hepsine yazdım.cunku bu muameleyi haketmedik.gibirnetle uzun soluklu bir sözleşmeye imza atmadık.ödenmemis bir fatura borcumuz yok. Ama gel görki gibirnet personeli müşteriyi dövmekten beter ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReiseReise kullanıcısına yanıt

Hala aktif gibirnetteyim.gecirmedilerki bir türlü yeni firmaya

• 27 haziran'da aboneliğimi tek taraflı olarak kapatıp internetsiz bırakmışlardı.
    O gunlerde tabii sizlerin pek dikkatini çekmedi çünkü "ucuz internet" kullanıyordunuz.
    Şimdi ise "malum kurumsal firmanın" gerçek yüzünü yaşayarak deneyimliyorsunuz.
    Kolay gelsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReiseReise kullanıcısına yanıt

bende taşımıştım fiziksel durum kapalı yazıyor ama bilgiler orada duruyor. üzerinde tıklayınca hat değerleri geliyor, o sayfada başlangıç ve oturum süresi değişmiyor taşıdığın günde duruyor. fiber de göstermez o bilgileri fiziksel durum her zaman kapalı yazar, oturum süresine bakmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminathor -- 23 Temmuz 2023; 20:26:27 >
  • rule_06 R kullanıcısına yanıt

Her yerden darlıyorum asıl geri dönüş yapmıyorlar mesajıma siz nasıl yaptınız anlayamadım

• #2305089451 cimer başvurusunu yaptım

gibir net eninde sonunda o izini vereceksin taşıma için :)

• Zar zor iptal etmişler bu sefer COMNET hesap bilgileri ile giremiyorum bu gıbırnet ne yaptı otomatik comnete modeme bilgileri girince geçmem gerekiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 23 Temmuz 2023; 21:36:28 >
  • fearless_X kullanıcısına yanıt

Comnete geçiş işleminde modeme herhangi bir bilgi girişi yapmadım. Otomatik olarak comnet bilgilerim girildi. Hiç internet kaybı yaşamadım. Aynı anda hem gıbır hem de comnetten mesaj geldi.

• jaiecris J kullanıcısına yanıt
    Arkadasimi gecirirken sordum. Sadece transfer evragin icin isllak imza gerekiyormus. Neden dedim her firma ttansfer evragini e devletle kabul etmiyormus. Yoksa bizim icin sorun yok diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scatter -- 24 Temmuz 2023; 7:27:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cesvaraponuribere kullanıcısına yanıt

Girmeniz gerekiyor normalde kendilerine söylüyor modeme şifre ve kullancı adı girilmesi gerektiğini

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Baktım otomatik girilmiş hocam ben girmedim. Anlamadım neden olduğunu.

• gıbır net dıger fırmaya gecısımı onay vermıyor bu kadar ahlaksız fırma gormedım sureklı basvuruyorlar onaylamıyor

• Arkadaşlar bu fiyatlara ne oldu boyle neden iki katına çıktı

• calculus07 kullanıcısına yanıt

Kimsenin kendi altyapısı yok, herkes telekomdan alıyor ve babanın oğlu olsa en düşük paket 200 tl ye alıyorlar. Normal yani bu fiyatlar. Gibir şuan 20 tl kar ile satıyor anlayacağınız. 50 bin abonen olsa ayda 1 milyon tl gelir elde edersin. Giderler hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Styric -- 24 Temmuz 2023; 14:6:33 >
  • Gıbırnet abonelik iptalini bir türlü yapamadı. WhatsApptan yazıyorum modem tarafımıza ulaşınca iptal edilecek diyorlar ama 2 gün önce kargo teslim edilmiş gözüküyor. Her temsilciye aynı şeyi yazmaktan bıktım. Bu tavrınızla mevcut aboneler de kaçıp gidecek haberiniz olsun.

• Styric kullanıcısına yanıt
    Hocam hiçbirinin 20tl kar için bu işi yaptıklarını sanmıyorum.

Zam yapılabilir şimdiki ekonomiye göre normal.

Gıbır yukarıda arkadaş yazışmasını paylaştı, nasıl başarısız şirket kültürü olduğunu gösterdi

İyi günde müşteriyle iyi olmak kolaydır.

Kaliteli şirket kendisini; iptal, arıza, şikayet süreçlerinde gösterir.

• Gıbırnet (Ana Konu)
    Hayatımın en rahatlatıcı mesajı olabilir, comnet serüvenim başlasın 😄 Geçişe onay vermedikleri için mecbur iptal ettirip sıfırdan başvuru yaptım comnete, ekibin gelmesi ne kadar sürer sizce?

• Gıbırnet iptal edenlerin tercihi nedir ? Comnet düşünüyordum aynı kalite diyorlar öneri var mı ?

• HUZUR
    Gıbırnet (Ana Konu)

• 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.