Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (468. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.941
Cevap
145
Favori
645.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karşı firmadan herhangi bir SMS gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada yazılanların aksine geçiş işlemimi hızlı bir şekilde onayladılar. Ne msj attım ne aradım 2. Günde Netspeed'e geçiş sağlandı. Yarım saat İnternetsiz kaldım bununla beraber hız aynı ama ping değerleri bariz şekilde düştü meğer gibirnet'de pingim yüksekmiş...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • terminathor kullanıcısına yanıt

Kurtuldum çok şükür,kalanlara selam olsun...

Gıbırada yazdığım için buradan da belirteyim. Şu son süreçte gıbır kadar kendini bitiren bir marka görmedim. Hizmet numarasını vermemek için oyalama mı dersiniz hadi o engeli aştık 2. hatta 3. geçiş başvurusunu reddetmek mı dersiniz. İnsanlara ağlayıp geri döneceksiniz demeler mı dersiniz...

Rekabet iyidir farklı iss olması müşteriler açısından önemli ancak biraz daha kurumsal olabilirlerse...

• Gibirnetten gecmistim ve suan ney vaad edildiyse o hizi aliyorum memnunum

Abone olurken sonda referansa bu kodu yazinca +30 gun daha kazaniliyor

CMT944HJF

• İlk nakil başvurum Gıbırnet başvuruyu cevapsız bıraktığından reddolmuş, ikinci kere başvurmalarını istedim Comnet'tten. Ben hayatımda böyle rezillik görmedim.

• Comnet e gram güvenmediğim için Fix.Net e geçiş için başvurumu yaptım. bakalım onay süreci nasıl olacak

• d.yigit D kullanıcısına yanıt

Hizmet numarasını banada vermediler. Ben ne yaptım direk yeni fiber hattı başvurusu yaptım. 1 yıllık peşin ödedim + 1 ay ücretsiz.

13 ay kafam rahat.

Gıbırnet iptal dilekçesi verdim 2-3 gün sonra iptal işlemi bitti dediler. Fazladan 3 günde İnternet parası alacaklar.

• Comnet'e geçiş talebimi ikinci kere reddetmişler. Geçen arkadaşlar nasıl geçtiniz? 12 aylık faturayı ödedim Comnet'e ama G*bırnet bir türlü başvuruyu onaylamıyor.

• sonunda başka firmaya geçiş işlemini başlattım kurtuluyorum çok mutluyum

bu lanet firma yabancı ip adresi veriyor. eimza için edevlete bile giremedim yabancı ip gözüktüğü için sistem izin vermedi.

twitch ve daha bir çok site aşırı var. vpn açıp konum türkiyeyi seçiyorum daha hızlı oluyor :D şaka gibi internet

umarım geçişi uzatmazlar. bana yeni geçiş yaptığım firma, gıbırın bazen işi uzattığını ve eimzayı kabul etmediğini ıslak imza istediğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 27 Temmuz 2023; 13:1:0 >
  • Bugün itibariyle 3 yıllık Gıbırnet üyeliğimi sonlandırdım.

Haklarını teslim edeyim.3 yıldır kayda değer bir kesinti yaşamadım. İletişimde hiçbir sıkıntı yaşamadım. 2 gün önce yaptığım geçiş başvurusu 48 saatlik yasal süre içinde onaylandı.

Müşteri temsilcilerine de söyledim. Ayrılamamın tek nedeni fiyat. 100 TL den 220'ye çıkması biraz fazla oldu. İleride tekrar cazip hale gelirse ilk tercihim yine Gıbırnet olur.

• İyi forumlar, GıbırNet kullanıyordum fakat ev taşıyacağım. Aynı bina içerisinde. Comnet düşünüyorum. Prosedür nasıl olacak? Direk xdsl numarasını verip adresi yeni taşınacağım daire mi demeliyim? Yoksa geçişte GıbırNet sorun çıkarıyormuş, iptal edip yeni başvuru yapmanın ne sakıncası var?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nereye tasinsa

• Çok düşündüm ve gıbırda kalmaya karar verdim. Cs go steam online oyun vs oynayan birisi değilim. IPTV ve Netflixte beni GIBIR hiç üzmedi kendi kendime macera aramaya gerek duymadım herkesin kendi tercihi saygı duyarım. Ha geçersem nereye geçerdim. Ya FixNet'e geçerdim ya da paraya kıyar Türk Telekoma.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssalman67 S kullanıcısına yanıt

hocam selam, hangi sağlayıcıya geçtin ?

• gıbırdan pananet- ve netbone geçiş icin başvurdum 7 gundur geçiş yapamadılar hepsi birbirinden bok arkadas ya hayattan soğuttular

• 
Sayfa: önceki 466467468469470
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.