Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.941
Cevap
145
Favori
645.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

E-Devlet geçiş imkanlı firmalara yonelin. Belki işlemler daha hızlı olabilir.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt

poyraznet

• dusmanıma bıle onermem burayı artık uzak dursunlar

• Hiç bir sıkıntı çıkarmadan geçişi onayladılar. Şimdi kafamdaki soru bu firmaya ben ilk abone olduğumda ilk ay peşin alıp mı kullandım yoksa kullanıp mı ödedim hatırlamıyorum. Bilgisi olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bykutluay kullanıcısına yanıt

Uygulamasından bakabilirsiniz. Benim ilk faturam 10 TL, Temmuz ayının 4 günü kullanmışım. Sonrasında Ağustos için 30 günlük tam ücret çıkmış. Günlük kullanım üzerinden hesaplanıyor.

• Bazı saatler internet hızım aşırı düşmeye başladı devam ederse destek kaydı açacağım

• Akşam saatlerinde loss problemi oluşuyor arkadaşlar durum sizde de aynı mı?

• weSt` kullanıcısına yanıt

ben de hiç problem yok oyunlarda yag gibi akıyor

• bykutluay kullanıcısına yanıt

Kullandığın gün kadar ki ücreti keserler kullanip sonra ödüyorsun

• Teşekkürler bilgi için Gıbırda kalan arkadaşlara başarılar

• promil06 P kullanıcısına yanıt

Hocam telekom toptan bölümü vardı şifrelemiş orasını. Kapamadan önce bakmıştım 35mbps 93₺ 100mbps port ücreti 109₺ ye geliyordu. 99₺ aylık olarak yıllık aldığında bu firma nasıl para kazanacak 1 yıl ki diğer mailiyetleri koyarsan zarar eder. Parayı peşin vereceksin sonra ne gelirse başına kabul etmek zorunda kalacaksın. Herşeyin maliyeti vardır. Sonra millet öyle oldu böyle oldu her yere yazıyor. Buradaki hizmet beğenmezsem başka firmaya geçerim. Ama sen peşin verdiğin için başına ne gelirse çekmek zorundasın. İptal etsen iade etmiyor. Tercih sizin hocam :)

• promil06 P kullanıcısına yanıt

Gibir neden zam yaptı? Çok az karla veriyordu. Zamlar olunca olması gereken noktaya geldi. Bence millet gereksiz tepki veriyor. 1 ay sonra gittikleri firmaları kötüleyecekler her yere yazacaklar.

• Valorant oynuyorum 11-13 arası istanbul 39-43 arası frankfurt server pingleri gayet iyi oynanıyor.

• Sonunda geçişim tamalandı artık bu lanet firmayı kullanmıyorum.

• scatter kullanıcısına yanıt

sıkıntı ping değil loss...

• Yerdeniiz kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sorun ne hız ne uplaod nede ping hızım 57 58 mbitlerde upload 7.5 ping 6 7 mslerde ama paket kaybı hangi oyuna girersem gireyim fırlıyor ne call of oynayabiliyorum nede fifa belli bir dakikadan sonra fırlıyor ve adamı çıldırtıyor direkt sinirle oyundan çıkıp firmaya lanetler yağdırıyosun gelde bu internete 250 tl öde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnternet taşımaya başvurunca adresimde sadece adsl çıkıyor vdsl kullanmama rağmen bulunduğum yerde boş port sorunu yok üstünüze kayıtlı internet aboneliği gözükmüyor diyorlar böyle bir sorun yaşayan var mı?

• CrrystaL kullanıcısına yanıt

call of un ip sini biliyor musun? Merak ettim benden bi tracert bakıcam

• CrrystaL kullanıcısına yanıt

6-7 ping nasıl oluyor ki sunucu nerde sen hangi ildesin? Birde zaten paketler ulaşmıyorsa ping çıkar. Facebookta comnetle olan peeringi bittiği yazılmıştı belki ondan dolayı olabilir bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scatter -- 29 Temmuz 2023; 17:55:35 >
  • eşimden ayrıldığım eçin evden çıktım kapatmam lazım. nasıl kapatılacağına dair bir şey bulamadım.bi kaç ay sonra yine alacağım. 3 yıldır memnunum

• 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.