kendi uygulaması üzerinden yaptım Tr Central |
Gıbırnet (Ana Konu) (471. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende de muazzam loss sorunu vardı aynı bana yakın oturan ama farklı bir firmadaki arkadaşımda da vardı. loss kendiliğinden kayboldu sonra, yaklaşık 2 hafta sürmüştü.
gıbır taşımaya izin vermeyince comnetten yeni abonelik açtım. yeni portta sorun vardı telekom halletti, şuan iyi gidiyor üstelik %10 daha hızlı oldu. comnette lanet xDSL no gizlenmiyor en azından bu olumlu
Gıbır 3 ayı doldurunca iptal edeceğim, iptal ile ilgili soru sorduğumda hala ölü taklidi yapmaya devam ediyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 30 Temmuz 2023; 16:56:43 > -
aynen bende 3 ayı bekliyorum... sonra vınnnnnnn
-
Paket test sayfası
speed.cloudflare.com
Internet Speed Test - Measure Latency & Jitter | Cloudflarehttps://speed.cloudflare.com -
GIBIRNet’e 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimle geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler. - bugün facebook sayfasinda gordum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçiş talebi onaylanmayan abonelere red nedenini açıklıyor musunuz? Ayrıca geçiş işlemleri neden bu kadar uzun ve sıkıntılı. Bunu Gıbırnet e özel algılamayın, ben de başka firmada aynı sorunu yaşamıştım. Dosya adından kaynaklandığını söylemişlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitede indirimle ilgili bilgi yok.
comnet önerir misiniz?
-
Yeni abone olmak için konuya giren forumdaşlar için tecrübelerim...
Hafta içi 09:00 - 16:00 arası sorunsuz.
Hafta içi 16:00'dan sonra pingler fırlayabilir.
Hafta sonu tamamen pingler fırlayabilir.
İptv - Video mu izlemek istiyorsunuz? Belki de izleyemeyebilirsiniz.
Prime time( hafta içi 16.00 sonrası - hafta sonu) online oyun mu oynamak istiyorsunuz? Şimdiden kolay gelsin, biraz zor olabilir.
Talep etmeseniz bile tek taraflı internetiniz kesilebilir.
Altyapınız sağlam olsa da yine de sorun sizde olabilir.
Destek talebi mi açtınız? talebinize ne zaman dönüş yapılır belirsiz.
Hepsi olasılık dahilinde.
Bilgilendirme sona erdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iptal dilekçe örneği atabilecek var mı?
-
başka firmaya geçiş yaptım onlar hallediyor iptal işlemini sen belge felan göndermiyorsun gıbıra
-
Gıbır mi comnet mi?
220-TL fiyat güncellemesi ile elveda GIBIRNET
-
Yıllık üyelik istiyorum deyip tahahüt verirseniz 20 tl düşüyorlar her ay..(Tahahütte 1 yılı toplu ödüyorsunuz)İsterse 100 tl olsun.... 3ayım dolduğu zman geçeçem başka firmaya....
-
Alıntı
metni:Yıllık ödeme sağlayabilirsiniz. 35 Mbps 1 Yıllık :2400 TL 100 Mpbs 1 Yıllık : 2600 TL 12 aydan önce aboneliği kapattırırsanız para iadesi olmuyor dendi.
-
gibir-iptal.tiiny.site
gibir-iptalhttps://gibir-iptal.tiiny.site/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber -
https://forum.donanimhaber.com/gibirnet-ana-konu--143862446-470#156452963
@rdm_rdm
Onu çıktı alıp doldurdum, resmini çekip WhatsApp'tan attım, kabul etmediler.
Siteye şuan yazmamislar online işlemlerde kod da var ve whatsap tan sorabilirsiniz
hocam ben iptal ettirmedim konuyu takip ediyorum sadece yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X