Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.941
Cevap
144
Favori
645.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle. Bende kullaniyorum pingler hiz falan hic uzmuyor beni.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • galiba kimse kalmadı kaç gündür konu boş

• WellsFargo kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm iss ler için bazı kural ve düzenlemeler gerektiğini düşünüyorum.

Sen Konya'da mısın, ekibini kur Selçuk, Karatay da hizmetini ver.
    Adam 7/24 alo dediğinde karşısına çık, ekip ihtiyaç olunca genelde o gün kapısına git.

Bu firma özelinde değil sadece.
    Konya'da 4 adam ofiste iss kursun, tüm Türkiye ye hizmet versin, olacak şey mi.

Birkaç gündür küçük iss lere bakıyorum da küçük esnaf uyanıklığı içinde hepsi .

Enflasyon sıkıntı ise yerelde iş yap, güzel yap.
    Yasa koyucu da ona göre düzenleme ve yeni formatlar getirsin. Yerelde ki iss leri büyüklerin ezmemesi için avantajlar sunsun vb.

• Hocam sizin karşılaştırma yanlış gibi. Altyapı kendisine ait olan firmalarla al-sat tarzı firmaların fiyat ve hizmet kalitesinin farklı olması normal. Al-sat firmaların altyapıya müdahale yetkisi yok, bu sorunlardan doğan masraf ve saha personeli gideride yok. Bu da daha ucuza hizmet vermelerini sağlıyor ama sorun olduğundada abonenin mağduriyetine neden oluyor. Bu yüzden dolayı da abonelerle firmalar arasında probleme neden oluyor. İss tercih ederken bu yönden risklerin olduğunu göz önünde bulundurmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    TT saha personeli için iss den bir ödeme almadığına emin misiniz.

• Ödeme de alsa personel bağlı olduğu kurumun direktiflerine göre hareket ediyor. Sonuç ta maaşını ve sigortasını ödeyen Tt. Yanlış bilgim varsa düzeltin, bilmediğim veya yanlış bildiğim olabilir.

• Abonelik açacak arkadaşlar özelden yazarsa 12 ay geçerli 20 TL indirim veriyor ikimize GIBIRnet.

• Merhabalar, Gıbır'a 1 ay önce üye oldum tam zam öncesi😀. Şöyle bir sorunum var paket 100mb hıztestlerinde herşey normal gözüküyor ama performans sıkıntılı sürekli olarak. Twitter da resimleri açmıyor mesela ya da internet bağlantılı uygulamalar çok geç açılıyor. Modem ZTE. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir, tavsiyesi olan var mı?

• GA2GJPAKUN koduyla GIBIRNet'e üye olursanız 12 ay boyunca her ay 20 TL indirim kazanırsınız. Üye olurken mutlaka bu kod ile üye olun arkadaşlar.

• life-i L kullanıcısına yanıt
    Modem zte h3600 mü?

• onur5545 kullanıcısına yanıt

Evet ZTE h3600

• life-i L kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı modem var. Wifi 5 performansı çok kötü modemin. Eskiden zte h298A v9 vardı ve wifi performansı efsaneydi. Bu modem tamamen fiyasko. Ben de aynı sorunları yaşıyorum. Eşimin telefonu wifi dan atıyor hatta 🤣 o derece saçmalıyor.

• Comnet asla geçmeyin asla wifi kısıtlama var

• herkes kod paylaşıyor da, bu iss 'e geçecek arkadaşlar için bir bilgi; yurt dışı çıkışları çok kötü özellikle prime zamanlarda. oyunlarda ping konusunda deli gibi sorun oluyor. yurt içinde sorun yok.

• Bir kod göndermişler GARGKE40WY hem ben hem kullanan kişi 12 ay boyunca 20 tl indirimli kullanıyor. Kullanan olursa lütfen bana dm atsın.

• 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.