< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gıbırnet (Ana Konu) (475. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yine kesildi 🤣🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gıbırnet iptal başvurusunu nasıl nereye yapıyoruz. Daha önce iptal yaptıran varsa Bilgi verebilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
whatsapp numarası olarak hangi noya gönderdiniz
0549 427 2010
teşekkür ederim. 5 dk da iptal edildi mesajı geldi. İptal olup olmadığını sorgulayabileceğim bir yer var mı?
-
Gıbırnet Online işlemlerden hat durumuna bakabilirsiniz. Gıbırnet Mobil uygulamada hizmetlerim kısmında yazıyor.
Fiziksel / yönetimsel durum kapalı olunca hat iptali tamamlanmıştır.
Buradan hizmet/devre numarası veya hizmet alınan telefon numarasını giriniz. Hizmet bulunamadı gibi uyarı verirse kapanmıştır.
www.fixnet.com.tr
FixNet - Fiber Internethttps://www.fixnet.com.tr/internetbasvurutransfer/3523/84350-84369/3-2/0
Fiziksel Durumu KAPALI
Yönetimsel Durumu AÇIK
bu şekilde gösteriyor. kapanmamış mı demek
-
Kapanmamış. Zaten 24 saat lazım. Yarın bu saatlerde tamamen kapanmış olur.
tşk
-
Bu rezil firma başka firmaya geçiceğimi öğrenince bana 20 TL indirim teklifi yaptı. Sanki dilenciye sadaka veriyor. İnternette yüzlerce mağdur var bu firmayı kullanan. Hala kullanmakta direnen varsa başka firmaya geçiş başvurusu yapsın. 20 TL indirim teklif ederler. 20 TL indirimli kullanın bari.
-
Yazlıkta 4 yıldır gibirnet kullanıyordum, yoğun bir bölge olmadığı için memnundum.istanbuldaki eve de 4 ay önce bağlattim, asıl hizmetleri ortaya çıktı.simdi yazlıkta sürekli sorunlu.işin komik tarafı,modem resetlemem, kapatıp açmalarımı hat kopması olarak algılayıp,download/upload degerlerimi düşürmeleri hakkatten çok komik ve gereksiz bir firma oldu artık,iss bakıyorum şimdi 2 evide taşıycam ,zaten fiyat avantajı diye birşeyde kalmadı
Sürekli internet erişimi gidip geliyor 3 yıldır ilk kez bu sorunu yaşıyorum.
Başka bi ISS’ye geçme vakti gelmiş
Merhaba,
Özel mesajla abone bilgilerinizi iletirseniz yaşadığınız sorunla ilgili destek sağlayabiliriz.
İyi günler dileriz.
-
-
GEPGKEDDS7 koduyla GIBIRNet'e gel 12 ay boyunca her ay 20 TL indirim kazan.
Arkadaşlar, GIBIRNet’e geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler.
Referans Kodu: GEGGKQFC8J
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar,
Paket kaybı belirsiz bir siteden, nereye test alındığı belli olmadan test edilmez.
Örneğin buradan ABD üzerinde ki bir sunucuya gittiğinizde paket kaybı alırsınız veya yoğun trafiğin gittiği bir sunucuya olsada alırsınız.
Paket kaybının incelene bilmesi için 2 ucun da belli olması gerekiyor.
Tracert çıktısı daha net sonuç verir.
Pingplotter gibi uygulamalarda size destek olur.
İyi günler
-
Fatura 220 TL geldi şaka mı 1 senedir üyeyim. daha geçen ay 156 oldu diye mesaj atmışlardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 4 Eylül 2023; 15:37:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X