< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Gıbırnet (Ana Konu) (476. sayfa)
-
-
Abi bunları şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Temmuzda 100 tl fatura ödemişim 2 ayda %100den fazla zam mı olur
Haber vermeden oluyor mu bu işler?
Onu bilmiyorum kapatıcam artık. Memlekette kullanıyordum tatile vs gidince. 100 lirayken hadi veriyordum da ikide bir zam yapıyor adamlar.
Fırsatçı ş ler
Arkadaşlar üşenmeyin edevlet üzerinden tüketici hakem heyetine şikayette bulunun. Şimdi Cimere’de yazacağım.
Arkadaşlar 170 lira olan 100mgiti 240 lira yapmialar nasıl kapatacağız bu firmayı akıl verin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aktivasyon ücreti ne kadar
Tam olarak ne yazacaksınız? Zam yapmak yasak diye yasa mı var? Zam istemeyen taahhütlü kullanmalı.
Önce şikayet edin edevlet üzerinden daha sonra başka bir firmaya başvurun geçişi onlar yapıyor. Ben şimdi millenicom’a bakıyorum.
Zam serbest sevgili hizmettapar. Geçen ay zam yapılmıştı zaten şimdi tekrar zam yaptılar üstelik bu kez haber de vermediler. Ben yazacağımı yazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 4 Eylül 2023; 16:21:46 >
Millenicoma da gitseniz türknete de gitseniz ya da başka taraknet küreknet gibi firmalara da gitseniz taahhütsüz firmalar her an zam yapabilir.
Tüik bile bugün %10a yakın aylık enflasyon açıkladı. Böyle enflasyonist bir ekonomide taahhütsüz fiyatların nereye varacağını kimse bilemez.
Tekrar taahhüt yapılabilir mi aslında bende kopma felan yok
Xdsl numaramızı nasıl öğreniriz?
Firmayı arayın ya da WhatsApp dan yazıp bekleyeceksiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Firma cevap vermiyor
Ne telefonları açıyorlar ne de mesajlara cevap veriyorlar. Çok fena uğraşacağım bunlarla yasal yollardan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 4 Eylül 2023; 17:18:12 >
Bana da Eylül ayı için 360 TL fatura göndermişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 4 Eylül 2023; 17:24:1 > -
Ben de merak ettim fatura yüksek gelince ne oluyo diye. Her yerden yazdım (biraz küfür etmiş olabilirim tabi) sonra teker teker yanıtladılar. Haziran, Temmuz, Ağustos nasıl faturalandırılmış bakalım.
Altyapı masrafları ve yüksek enflasyon sebebi ile maliyetlerin karşılanması imkansız hale gelmiş ve tarife fiyatlarımız 17 Temmuz 2023 te güncellenmiştir. Ağustos ayında 17 gün eski fiyattan 14 gün yeni fiyattan faturalandırılmıştır. Bu ay ise tam faturalandırma yapılmıştır. aradaki farklılık bundan kaynaklıdır. Tarife fiyatlarımız 1 yıl geçerli olmak üzere 35 Mbps 220 TL 100 Mbps 240 TL olmuştur.
Bir yerlerde TT'nin yaptığı zamlar vardı yerini bilen linkini bırakırsa bilgilendirme olabilir.
19 Temmuz'da instada da paylaşmışlar. Fiyatlar o zaman da böyleymiş, Eylül için yeni bir zam gelmemiş.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X