< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gıbırnet (Ana Konu) (474. sayfa)
-
-
Tod TV (Digiturk) üyeliği satın aldım fakat evimdeki Wi-Fi ile maçı izleyemedim açılmadı. Telefonun mobil verisine geçince maç açıldı. Evin interneti ile ilgili sorun var, İnternetim Gibirnet. Biraz araştırdığımda gibirnetin verdiği ip ile ilgili sorun var sanırım. Uygulamadan mesaj attığımdan da saçma şekilde tod TV uygulamasını güncelleyin dediler zaten webden giriyorum ne güncellemesi.
-
gibir neden taşımaya izin vermedi hocam? 3 aydan önce taşıma yapılmıyor mu?
-
Firmadan bağımsız hepsinde 3 ay zorunluluğu var
3 ay dolmadan ISS değişimi olamıyor mu? | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4L0X -- 15 Ağustos 2023; 10:53:15 > -
upload hızı 14 den 9 a düsen var mı ?
-
Benim de upload hızım bugün 15'ten 10'a sabitlenmiş bu firmadan çıkmam için son sebep oldu. Sorunsuz bir internet için sabit ip alıyorum zaten bir de üstüne bu düşüşle birlikte yeni firma arayışına geçiyorum artık.
-
Merhabalar,
2 kat upload Tüm Türkiye üzerinde Türk Telekomun uyguladığı bir kampanya idi , kampanya 10 Ağustos itibariyle sonlandırılmış olup, 10 mbps upload paket olaraktan seçilmiştir Türk Telekom tarafından.
15 ve 20 mbps upload ise ilerleyen günlerde paket seçeneği olaraktan sunulacaktır.
İyi çalışmalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIBIRNET -- 16 Ağustos 2023; 10:43:56 > -
15 ve 20 için ek ücret olucak mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayın Gıbırnet, 15 ve 20 uploadı ücretli mi sunacaksınız? YıldırımMusa arkadaşın upload 8 de kalmış 10 olması gerekmiyor mu? Hayırlı çalışmalar.
GEPGKEDDS7 koduyla GIBIRNet'e gel 12 ay boyunca her ay 20 TL indirim kazan.
Gıbırnet den Comnete geçmeyi düşünüyorum hizmet numarama nereden bakabilirim
İstanbulda bağlantıda sıkıntı yaşayan birileri var mı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, GIBIRNet’e geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler.
Referans Kodu: GEGGKQFC8J
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kimse Gıbırnete geçmesin arkadaşlar İstanbul’un göbeğinde sürekli internet problemi yaşıyorum.
aynen 3 yıldır hiç sorun yoktu 3 gündür bir garip
-
Yine kesildi
Merhabalar,
Müşteri bilgilerinizi özel mesaj yoluyla iletebilir misiniz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X