Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.936
Cevap
144
Favori
644.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

comnetten bahsediyorum hocam hizmet no diye geçiyor uygulamasında. Gıbır için onlara sormanız gerekiyor maalsef gizliyorlar uygulamada falan.

• GIBIRNET kullanıcısına yanıt

yıllardır hiç bir sorun yokken (herkes sizden kaçarken) 3 haftadır TÜM kullanıcılarınızda sorun peydah oluyor ve bunun tesadüf olduğunu iddia ediyorsunuz öyle mi? Sırf bu yanıt yazma sayfası açılsın diye 5-10 dk bekledim

• GIBIRNET kullanıcısına yanıt
    Bugün başlayan internetinizde gereksiz bir yavaşlık var.Twitter vs gibi yerlerde her şey çok yavaş açılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • black26 kullanıcısına yanıt
    Hocam direkt edevletten şikayette bulunun ya ne soruyorsunuz bunlara.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackprague

Hocam direkt edevletten şikayette bulunun ya ne soruyorsunuz bunlara.
    Buraya yazınca çözüldü ama çok yazık normal iletişim hatlarından hiçbir şekilde ulaşamıyorsun adamlara

• Arkadaşlar, kenara GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler. -

Referans Kodu: GHGGJTLN2N 

• Arkadaşlar kurulum ve aktivasyon ücreti almayan veya en az alan iss ler hangileri ?

• internet hattımı size taşırken hızlıca tüm işlemleri yapıyordunuz, şu anda farklı firmaya geçiş yapmaya çalışıyorum bir türlü işlem onayı vermiyorsunuz.

Bunun kasıtlı yapıldığını düşünmeye başladım. Çok kişinin başına geldiğini de gördüm/okudum

Ya burdan, ya telefondan benimle iletişime geçer misiniz? Ben sizinle iletişime herhangi bir kanaldan bağlanıp geçemiyorum çünki

Gıbırnet (Ana Konu)

@GIBIRNET

• izzmarit kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Süreçler doğrultusunda onay verilmektedir.

Geçiş yapacağınız firma geç göndermiş olabilir.

İyi günler dileriz.

• Bugün fiyatlar zamlandı diye mesaj geldi. Baktım sitenizden rakamlar uçmuş. Benim sorum şu, ben sizin sağlayıcıya geçeli 50 gün oldu. Şimdi başka bir iss ye taşımayı düşünüyorum. Taşımak için belli bir sürenin geçmesi gerekiyor mu ceza vs ödemeden taşıma için?

@GIBIRNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0637 -- 7 Eylül 2023; 19:42:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gibir.net e geçtiğime geçeceğime bin pişman oldum.

- Tracert yaptığımda Internet trafiğini COMNET e yönlendiriyor. Sanırım ucuz diye en dandik firmaya yönlendiriyor. Comnet internet kesintisi olduğunda gibir de kesiliyor.

- Youtube videoları çamur gibi, çocukların gözü kör olacak. Instagram fotoğrafları yüklenmiyor. Akşamları speedtest sonucu 5Mbit download, 1Mbit upload. Güya 100Mbit lik pakete üyeyiz.

- IP adresi sorunu var. Gibir.net amerikaya kayıtlı bir şirket görünüyor. AS208972 GIBIRNET ILETISIM HIZMETLERI SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI - bgp.he.net

BU FİRMAYI KESİNLİKLE HİÇ KİMSEYE ÖNERMİYORUM. MERDİVEN ALTI BİR FİRMADAN ANCAK BU KADAR HİZMET BEKLENİR.

• Aktivasyon ücreti ne kadar? her ay 50 lira çekiliyor hesaptan. 5 ay oldu yeter da

• Bana da aktivasyon ücreti fatura etmişsniz sözleşmede belirtilen ilk ay alınır diyor ilk size geçerken 3 ay durmanız durumunda herhangi bir ücret talep edilmez denildiği halde aktivasyon ücreti faturalandırmışsınız 3 gündür destek sayfanıza yazıyorum cevap verme tenezülünde bulunmadınız,müşteri memnuniyeti anlayışı bu olmamalı 3.5 ay boyunca ilk 1 ay doğru düzgün internet kullanabildim sonrasınd açözüm için bir şeyler yapıldı ama yeterli olmadı sorun telekom kaynaklı olduğunu ben biliyordum siz de biliyordunuz ama bana telekom ekibi gelirse size fatura edilecek denildi her görüşmede de o ücret fark gösterdi bi 300 dediniz bi 350 dediniz sizden ayrındım geçtiğim iss hemen telekom ekibini gönderdi ve çözüm sağlandı ilerde belki geri gelirdim ama faturalandırma olayı can sıkıcı kullanmadığım internetimin parasını öderim ama aktivasyon bedelini ödemem

• Arkadaşlar gıbır net kullanıyorum ama son fatura 250 geldi alternatif bir iss var mı tavsiye edebileceğiniz

• Son iki aydır bezdirmişlerdi. akşam saatleri film seyretmek eziyete dönmüştü.

Heleki akşam 22:00 gibi internetiniz kesilirse geçmiş olsun, sabah mesaileri başlayana kadar gelmez o internet.

Müşteri temsilcisi akşam belli bir saatten sonra çalışmıyor, whatsapp tan yazarsanız buradan teknik destek veremiyoruz der.

Destek kaydı açarsınız bakmazlar, kayıt kapanmadığı için yeni destek kaydı da açamazsınız. böylece bir çıkmazın içinde kalırsınız.

Artık en son dedimki yüksek hız istemiyorum, bari 8mbit ver ama stabil ver. onu da beceremediler.

evet ucuz olduğu için bazı şeyleri göze alarak geçmiştim bu firmayada, ama hem fiyatı yükseltip hemde hizmet alamıyorsam olmaz.

Fiyat artışınıda iliştiriyorum buraya.

Gıbırnet (Ana Konu)

• Konuları okuyorum. birçoğu olumsuz ve şikayet, yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. hiç bir sorun yaşamadım desem. önce turknet çok iyiydi, zam yapınca milenicom, milenicom kadar sorunlu internet bağlantısı dönemim olmadı, daha sonra comnet deneyimim ve gıbırnet .

buradaki mesajları okuyunca panikle whatsapp xDSL no yu istedim.beni telefonla aramam için yönlendirdiler. telefondan müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bana hiçbir problem olmadan xDSL noyu yazdırdılar.

gıbırnete tavsiye online sayfanızı taleplere göre eklemeler yapabilirsiniz.

Yeni ISS arayanlar için gıbırneti tavsiye ederim. üstelik şimdi kodla üyelik açanlara 1 yıl süre ile her ay 20 tl indirim yapılıyor. sizin kodunuzuda kullananlar olursa her üyelik içinek 20 tl daha indirim alabiliyorsunuz. benim kod GHGGJTLN2N

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rdvana73 -- 8 Eylül 2023; 21:0:14 >
  • @GIBIRNET

Ankara yaklaşık 2 saattir internet yok. Genelde de akşam 9 dan sonra internet çok çok yavaşlıyor, çoğu zaman mobile geçiyorum Fiyatlar da artık cazip değil, böyle devam ederse bende 3 yıldan uzun süredir devam eden aboneliğime son vereceğim.

• Şu saat oldu halen internet yok. Ankara Mamak

• Tam 12 saattir internet yok.

• 
Sayfa: önceki 476477478479480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.