Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.931
Cevap
143
Favori
644.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İyi ki bi referans getirdiler 20 lira için herkes şekilden şekile giriyor, nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum.

• B1GSM0K333 kullanıcısına yanıt

Diğer internet sağlayıcıları denedikten sonra yazdım. referansı kullanmanızı tavsiye ederim. :)

• rdvana73 kullanıcısına yanıt

Ne gibi özellikleri var, detaylı anlatabilir misin, hızı nasıl, diğerlerine göre olumlu yönleri neler?

• rdvana73 kullanıcısına yanıt
    Diğer bütün firmalara zam geliyor.ailede engelli raporu olan varsa birinci derece yakını ile referans gösterip engelsiz tarifesine geçiş yapabilirsin.aylik 200 tl onu yanında nays ile fatura ödeme 10 tl ordan geliyor.gibirnet aylık 190 tl düşüyor.referans olayı da olsa 170 tl fiyat bandı olacak.kurulu düzen var iken internetim sağlam iken heyecan aramaya gerek yok.ayrica İnternet arizalarin kaynağı Türk Telekom gibirnet Türk Telekom alt yapısi kullandığı için Türk Telekom arıza şikayet fazla oluyor.gibir olmasa turknet olurdu.fiyatlara indirime bakıyorsun kafa kafaya geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jaiecris J kullanıcısına yanıt

Yoo Türk Telekomda hiç kesilmiyor internetin ama gibirnet'de her gün kesiliyordu bant daralması konusuna hiç girmeyeceğim zaten tt geçtim ne kesilme var ne ping sorunu, ne paket kaybı.

• WellsFargo kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom alt yapı olduğu için kesilme Türk Telekom kaynaklı servis sagliyici.iptv konusunda süper lig maçları başlayınca görürsün bant daratilmasini.turk telekom tekrardan müşteri çekmek için özellikle aşırı kesilme vs sorun çıkarıyor.Türk Telekom ceosu ulaştıktan sonra bu zamana kadar sorun çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 10 Eylül 2023; 12:12:50 >
  • Şaka gibi ama değil. Ülkenin başkentinde, o başkentin de merkez ilçelerinden birinde 3. Gün oldu ve halen internet yok. Yazıklar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Forumda firmaya DM atıp çözüm istedin mi? Üst mesajlarda bir kullanıcı "mesaj attım çözüm sundular" demişti sanırım.

• izzmarit kullanıcısına yanıt
    İnternet hızı vs konusunda bir problemim olmadı ama fahiş zamlar yüzünden ISS değiştireyim dedim ama gene en ucuzu bu. Bugün gibirnet ten bir mesaj aldım.

Degerli abonemiz, sizlerden gelen yogun talep üzerine 30 Eylül 2023'e kadar aylik 160 TL'den baslayan fiyatlarla 12 veya 24 aylik pesin ödeme gerceklestirerek sabit ve indirimli fiyat avantajindan faydalanabilirsiniz.
    gibir.net.tr
    Ön Ödeme Formu - GIBIRNet | İnternet
    https://gibir.net.tr/on-odeme-formu
    B021

Mesaj bu şimdi bakıyorum ayda 160 TL bir yıl peşin verdiğinizde. Yani neredeyse eski fiyatı.
    Acaba mantıklı mıdır diye düşünmeye çekildim 30 u son güne kadar düşüneceğim.

Acaba bu şekilde mesaj alan var mı ne yapmayı düşünüyor?

Eski fiyat 180 güncel fiyat 250 bir yıl peşin ödeme ile aylık fiyat 160 TL .

Fikirlerinizi merak ediyorum çok mantıklı geldi bana.

• Aynı mesaj banada geldi bende düşünüyorum ön ödeme ile almayı. Bu arada engelli indirimi var mı gıbır nette

• Engelli indirimi var sanırım bu konuda bende mesaj attım sorucam. Ön ödemeli olarak ödeyelim

• Engelli indirimi varsa indirimli olarak ön ödeme yapmak istiyoruz

• Arkadaşlar cepten twitter a girince time da resimler görünmüyor, videolar oynatmıyor gibirnet WiFi ile bağlanınca sebep ne olabilir. Nasıl çözeriz

• gibir çark etmiş. Ne oldu diğer firma da zam yapacaktı..

ne oldu ön ödeme çıkartmışsınız...

...

• JettoPistole kullanıcısına yanıt

2 ay önce belirtmiştim bu konuyu, teşekkürler ilginiz için.

• fyilmaz kullanıcısına yanıt

Engelli indirimi de var engelsiz tarifede 100 mbps 160 lira

Gıbırnet (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4L0X -- 12 Eylül 2023; 9:51:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selocanq S kullanıcısına yanıt

bu zammı yapmadan önce bilgilendirme yapıp, ön ödeme yaparak fiyatı sabitleyebilirsiniz deselerdi yine düşünürdüm. Sonuçta geçtiğim firmada aynısının kahverengisi.

179 liraya 12 ay ön ödeme ile comnet e geçiş yaptım

• https://browserleaks.com/dns

Dns testi yapınca ne çıkıyor? Trktelekom flan mı yoksa google llc mi?

İstanbul üzerinden mi internete çıkıyor yoksa başka ilden mi?

• yaz başı yazlığa ucuz diye bağlattım son zamanlarda internet aşırı yavaşladı aradım ilgineleceğiz dediler sorunum düzelmeden faturaya ek 300 tl yansıtmışlar

okuyan gören olursa aman diyorum hiç bulaşmayın

• 
Sayfa: önceki 477478479480481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.