Bende 2021 aralıktan beri kullanıyorum Gıbırnet'i ancak artık memnun değilim. Akşam saatlerinde belirgin bir şekilde net yavaşlıyor ve kullanamıyoruz. fiber ve 100 mbps de bunu yaşamamız garip sorun çözülmezse bende çıkacağım |
Gıbırnet (Ana Konu) (481. sayfa)
-
-
ip tv de sorun yaşar mıyım hocam sence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maç vs izlemiyorum. O günlerde de normal yapacağım işleri engellemezse sorun yok benim için.
-
yaşarsın hocam bende bu gibi sebeplerle çıkmak istiyorum
-
"Firmanın belki 150-160K abonesi var yine de 30 kişinin, firmanın kötü olduğunu"
Bu düşünce firmanın benimsediği bir düşünce işte, bence sayı daha fazla ama siz de baya küçültmüşsünüz.
Burada 1 kişi de problem yaşıyor ve çözüme ulaşamıyorsa firmanın politikasını değiştirmesi gerekir.
Maalesef son zamanlarda firma pek bir ilgisiz ve tamimiyle bu yukarıda ki düşünceden ötürü.
Ayrıca firmanın 160K abonesinin de DH'de üyeliği var zaten bir sorun olsa buraya yazarlar değil mi?
-
ben de sorun yok bayadır senin oralar da sorun olmasın
-
oyun oynamıyorum netflix youtube canlı yayın ve iptvde işimi görüyor 2 yıllık ön ödemeli aldım Allah utandırmasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hangi şehir hocam? ben kayserideyim
-
Malumunuz referans sistemi ile üye getirirsek 20 tl indirimle 35 lik pakette fatura 200 tl ye düşüyor. Fatura 200 tl iken yılık ödeme yaparsak aylık 140 tl mi olacak. Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son bir haftadır özellikle akşamları inanılmaz hız sorunu var.100 mbit hızım ancak 25 civarı bazen daha düşük alıyorum.Ping ve jitterde çabası.Boyle giderse elveda gibirnet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdığım mesajı tam anlamıyla idrak edebilmenizi dilerdim, amacıma ulaşamadığım için üzgünüm.
-
Hıcam internet kutusu kullanıyorum şuan 240 tl oldu gibire geçeceğim 2 yıllık ödeme ile tavsiye eder misiniz 160 tl şuan gibir
Hayır hocam ya referans kampanyasından faydalanıyormuşuz yasa yıllıktan
iptv sorun yaşamazsın.iptv aldığın yer önemli güvenilir panel sağlam mı korner kullanıyorum.adamlar sistemden ayar çekiyor.3 yıla yakındır korner tv kullanıyorum.1 yıldan fazla gibirnet hiçbi sorun yaşamadım.satici çok aşırı sağlam güvenilir bulmak önemli yeni alacaksan korner tv araştır.referans olurum belli bir miktarda indirim yapar.maleelsef dolar enflasyon iptv bile pahalı ucuz olandan kaç.iptv kullandığın zaman İnternet yoğunluğu fazla olmucak ayrıca nerde kullanacağın önemli feed yayınlar uydu ile birebir ticari 50 fps orjınal 4k uydu yayını 3 yada 5 saniye zaman düşürmek için kullandığın iptv ileri sarma yada just player xtreme Play + mx player pro gibi bunlar zaman kaybını düşürür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 22 Eylül 2023; 13:52:59 >
Sakarya bölgesinde Pop Noktalarınızın Pingi son 2 aydır aşırı artmış durumda Pop noktalarınızı düzeltin lütfen
-
2 yıldır kullanıyorum genel itibarıyla iyi bende tahahüte geçmeyi düşünüyordum ama son günlerde biraz kafamı karıştırdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titndx -- 22 Eylül 2023; 19:10:9 > -
Gıbırnete türknetten geçtim şu an internet kesildi geçiş işlemi oldu hala gelmedi. Bir saat oldu
2 yıllık 35mbps ön ödemeli geçtim artık hayırlısı, telekomun tahütsüz yeni paket ücretlerini görünce kararımı vermemde etkili oldu
-
Arkadaşlar geçtiğim gün pişman oldum daha. Gpon fiber geldi türknetten geçeyim dedim 50-60-20 son ölçüm hız dalgalanıp duruyor rezalet. Türknet 108 sabit veriyordu 100mbite
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X