Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.931
Cevap
143
Favori
644.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamdan sonra fiyatı yükseltmeleri yetmedi, üstüne birde hızı düşürüyor çakallar.2 farklı lokasyon da 100mbit olan aboneliklerimde 95mbit sorunsuz kullaniyorken,iki hattida 75 mbit hıza düşürüp kitlemişler.farkettigimde destekten "hayırdır kafanıza göre neden hızımı düşürdünuz" sorusuna verdikleri cevap "hattınızda sık sık kopma yaşanmaması ve sağlıklı kullananabilmeniz için hızınız bir alt profile güncellenmiştir" ...
    Ulan zaten kopma veya sorun yaşamıyorum ki 😁
    Anlaşılan tt ye 75 parası ödeyip,benden 100 parası alarak extra gelir elde etme kafasindalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıllık 3800tl aylık 160 liraya bağlamak istiyorum, merkezbankasının 1 yıllık dolar kuru tahmini 35 lira zaten seneye internet 300 lira olur ondan sonra ki sene minimum 350 tl.Ama 2 sene pişman etmez umarım

• Kod: GCC GJQ 264P

GIBIRNet arkadaşını getir kampanyası ile paylaştığım kodla 1 yıl boyunca aylık 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz.

ev internetinizi iptal ettirmeyin! taşıyın!!

Gıbırnet (Ana Konu)
    Gıbırnet (Ana Konu)gibir.net.tr
    GIBIRNet
    https://gibir.net.tr

Gıbırnet (Ana Konu)

• Dertten başka birşey değil inanılmaz bir şekilde hız sorunu var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Volden kullanıcısına yanıt

Şuan gıbırdayım hangi internet iyidir türktelekom 24 ay taahüt yapasım geldi parasına bakmadan. Gerçekten çok sıkıldım gıbırnetten. Normalde 96 megabit aldığım hattan 2-4 bazen 20-30 bazen 40-50 alıyorum ...

• megatrown M kullanıcısına yanıt
    Ucuz ve evi otel olarak kullanıyoruz diye gıbırnete geçtik Netflix den bile soğuttular onda bile donuyor bence en güzeli kablonet 24 ay taahhüt yapıp kullanıcaksın.

• GIBIRNet’le tanışmak isteyenler için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabileceğiniz kod paylaşıyorum. - Referans Kodu: GEPGKEDDS7

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt

Merhabalar ,

51/8

76/8

102/8

Hız profillerinin port maaliyeti aynı olmaktadır.

Düşündüğünüz gibi Türk Telekoma 76/8 ücreti ödeyip sizden 102/8 ücreti talep edilmemektedir.

Tercih etmiş olduğunuz paket 51/8 ile 102/8 hız profilleri arasındaki hızlar içindir.

Sağlıkla kalın.

• Küçük bir şehirde yaşamama rağmen akşamları internet hızında hissedilecek derecede düşüklük yaşıyorum. Çoğu zaman mobil veriden kullanmak zorunda kalıyorum.

Farklı bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Önerebileceğiniz bir sağlayıcı ve tarife var mı acaba?

• GIBIRNET kullanıcısına yanıt

tamam da bu zam yaparken hız düşürmeye ve kalıcı bağlantı çökmeleri yaratmaya bahane değil ki?

(düzenliyorum ve ilave ediyorum:) yurtdışı bant daraltmanıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joe_Feyzullah -- 18 Eylül 2023; 21:10:17 >
  • @GIBIRNET 100 Mbps'lik paket kullanıyorum yükleme hızı 10 Mbps olmuş benim niye hala 8 Mbps hattımda bir güncelleme olacak mı?

Madem öyle neden kafanıza göre hız düşürüyorsunuz,ortada bir sorun yokken ve benim böyle bir talebim olmamişken???

İki aboneligimide 3 gün once söyleye söyleye nerdeyse zorla 102 profilinize aldınız helesukur.3 gündür ne kopma ne başka bir sorun yaşamıyorum .hani sık sık hat kopuyordu,niye kopmuyor şimdi???

• Peşin ödeme yapmak için TC ile girip SMS doğrulaması dan sonra abonelik bilgilerim gorunmuyor.

Sayın Gıbırnet; 1-2 yıllık peşin ödeme kampanyasında iptal veya geçiş yapılması durumunda geri kalan kısım iade ediliyor mu? Hayırlı akşamlar. Gıbırnet (Ana Konu) 

• Gıbırnet'e geçmeyi düşünüyorum 1 yıllık ödemeyle. En çok yaşanılan sorunlar neler?

• warofthe1 kullanıcısına yanıt

Son 10 sayfayı okuyunuz çok net anlaşılır.

ilk defa hız 5 mbit lere düştü. comnete poyraza vsye geçmeyen son müşteriler de kaçsın diye mi yapıyorsunuz? yoksa başka bir şey mi deniyorsunuz?

mesela elektrik şirketlerinin kaçak bağlantı bedellerini mevcut müşterilerine ücret yansıtması gibi zammınızla kaçan müşterilere olan öfkenizi mevcut müşterilerinize kötü bağlantı sağlayarak mı çıkarıyorsunuz?

ha bu gün ha yarın düzelir derken bağlantı her gün daha rezil hale geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joe_Feyzullah -- 20 Eylül 2023; 21:38:37 >
  • 01Mrt kullanıcısına yanıt

"Son 10 sayfayı okuyunuz çok net anlaşılır." demişsiniz ama halinden memnun olan kullanıcı zaten buraya gelip memnuniyetini dile getirmiyor. Toplasalar 30 kişi arasında dönen sayfalar içinde insanları yanlış yönlendiriyorlar.

Firmanın belki 150-160K abonesi var yine de 30 kişinin, firmanın kötü olduğunu savunmasıyla karar vermelerini bekliyorsunuz. On binlerce insanın yanında 30 kişi nedir ki? Yaşadığınız bir sorun varsa, geçmiş 10 sayfaya yönlendirmek yerine kısaca anlatabilirsiniz.

Şikayet etmeyecekse bu mecraları ziyaret etmeye gelen yok denecek kadar az.

"Çok memnunum, bunu her yere yazayım" diyen bir insanla karşılaşmadım,

"Ne biçim hizmet, Cimer, Şikayet var, forumlar, gruplar, arkadaş çevresi herkese anlatayım, yazayım herkes bilsin." diyen çok insan gördüm.

Bu şekilde elde olanın nankörü, elde olmayanın hayranı çok. Araştırma yapan insanlara biraz yardımcı olunmalı diye düşünüyorum.

Herkese iyi forumlar dilerim.

• warofthe1 kullanıcısına yanıt
    Maç akşamları hızlar çok oynak hale geliyor ve neredeyse izleyemiyoruz yayını. Dün aksam maç izlemek istedik 100mbit paketim var 10 mbiti geçemedi saatlerdir. Maç bittikten sonra düzeldi.Her maç günleri akşam bu durumda .
    Ekstra olarak son 1-2 aydır nadir olarak anlık net gidiyor sebebini çözemedim.
    6 ayı geride bıraktık. Fiyatlarda zam yapıldı ancak port ücretleri zamlandi diye yaptık demeleri yatırıma ne kadar pay ayrılacak diye sormaya itmiyor beni şahsen. İyileştirme yapılmazsa bende çıkmayı düşünüyorum.
    Lokasyon Samsun.

• Kod: GCC GJQ 264P

#turktelekom #ttnet altyapısıyla #GIBIRNet arkadaşını getir kampanyası ile kodla 1 yıl boyunca aylık 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz.

ev internetinizi iptal ettirmeyin! taşıtın!!

12/24aylık peşin ödemeklerde aylık 60ar tl lik indirim!

https://gibir.net.tr

Gıbırnet (Ana Konu)

• 
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.