Şimdi Ara

GIBIRNET KULLANANLAR BAKABİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türknet zam sonrası iss arıyorum,zamanında comnetten dilim yandı aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Google yorumları okurken şöyle birşeyle karşılaştım,genelde bu şekildemi davranıyorlar kullanan bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 27 Ocak 2023; 23:40:20 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

GIBIRNET, kullanıcılarına özel sunucular ve sınırsız disk alanı sağlayan son derece güvenilir ve uygun fiyatlı bir web barındırma çözümü sunar. Herhangi bir web sitesi için ideal bir seçim olup, özellikle yüksek trafik alan ve depolama kapasitesi gerektiren siteler için uygundur.

GIBIRNET'in en önemli özellikleri şunlardır:

• Özel Sunucular: Her müşteriye, daha fazla kontrol ve güvenlik sağlayan özel bir sunucu atanır.
    • Sınırsız Disk Alanı: Web siteniz için ne kadar alana ihtiyacınız olursa olsun, GIBIRNET size sınırsız disk alanı sağlar.
    • Yüksek Güvenlik: GIBIRNET, web sitenizin kötü amaçlı yazılımlardan ve siber saldırılardan korunmasını sağlayan gelişmiş güvenlik özellikleri sunar.
    • 7/24 Destek: GIBIRNET'in uzman destek ekibi, ihtiyaç duyduğunuzda size yardımcı olmak için her zaman hazırdır.

GIBIRNET'i kullanmayı düşünüyorsanız, aşağıdaki kullanıcı yorumlarına göz atmalısınız:

"GIBIRNET'i yaklaşık iki yıldır kullanıyorum ve bu süre zarfında hiçbir zaman herhangi bir sorun yaşamadım. Sunucuları hızlı ve güvenilir ve destek ekibi her zaman yardımcı olmaya hazır."

"GIBIRNET, yüksek trafik alan web sitem için mükemmel bir çözüm oldu. Sınırsız disk alanı, web sitemin büyümesine ayak uydurmamı sağlıyor."

"Web barındırma sağlayıcıları arasında GIBIRNET'in en iyilerden biri olduğunu düşünüyorum. Özel sunucuları ve mükemmel destek hizmetleri, web siteme ihtiyaç duyduğu performans ve güvenliği sağlıyor."

GIBIRNET hakkında daha fazla bilgi edinmek veya ücretsiz deneme hesabı için kaydolmak istiyorsanız web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hayır hocam, Whatsapp ve Web destek hatlarında hitaptan yana sorun yaşamazsınız.

Discord kanalı da mevcut oradan da yardım alabilirsiniz .gg/gibirnet

• GIBIRNET KULLANANLAR BAKABİLİR Mİ?

1.5 Senedir GIBIRNet kullanıcısıyım. İnsan gibi konuşmayı biliyorum aldığım geri dönüş böyle. Bence insan nasıl davranırsa o şekilde geri dönüş alıyor. İzlenimim o yönde. Karşında da insan sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toplamapc_ -- 28 Ocak 2023; 11:59:21 >
  • her ne olursa olsun bana bu tarz cevap mantıklı gelmedi, comnet gibi cevap veriyorlar müşterilere

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 31 Ocak 2023; 12:55:2 >
  • Kod: GCC GJQ 264P

#turktelekom #ttnet altyapısıyla #GIBIRNet arkadaşını getir kampanyası ile kodla 1 yıl boyunca aylık 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz.

ev internetinizi iptal ettirmeyin! taşıtın!!

12/24aylık peşin ödemeklerde aylık 60ar tl lik indirim!

https://gibir.net.tr

• Gıbırnet evde internet

GCPGKKKV4P ''arkadaşını getir 20 TL indirim kazan'' kampanya kodudur

12 ay boyunca 20 TL indirim imkanı sunar

100 Mbps Sınırsız, Taahhütsüz, 240 TL yerine 220 TL

Her arkadaş için ekstra 20 TL indirim imkanı, 2 arkadaş ekledin 40 TL indirim.

Hem siz kazançlı çıkın hem karşı taraf.

NOT: Bana o firmanın elemanısınız diye iftira atanları kendi hallerine bırakıyorum, ben 20 TL indirim alabilmek için bunu paylaşıyorum, anlayana..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GIBIRNET KULLANANLAR BAKABİLİR Mİ? 

20 TL'ye kodunu veren; yanıltıcı reklam yapan hesaplardan uzak durun.

20 TL için ne hale düşüyor bazıları; pes diyorum. GIBIRNET KULLANANLAR BAKABİLİR Mİ? 

Hizmet numarası var mı? İptal formu var mı?

• GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -

Referans Kodu: GIOGJVZFA3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.