Şimdi Ara

Gıcık Üst Komşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya geçen pazar oturuyorum TV'ye bakıyorum.Birden gümbür gümbür bir müzik açıldı.Nerden geliyor diye dışarı baktım birşey yok.Ses üst kattan geliyordu.Tuvalete gittim ordada var.Salona gidiyorum ordada var "Eee yeter ama" dedim çıktım üst kata.Çaldım kapıyı açtılar."Ne var" diyor herif(Herif dediğim yaşıtız 19 yaş)."Müziği kapat veya kıs.Ne bu gümbür gümbür lan." dedim."Bas git lan sana mı sorucam." diyip kapıya suratıma kapattı.Bittin lan sen diyip eve indim.Açtım Galatasaray Marşını.Son ses yaptım.Camdan bağırıyo bana."Kapat lan onu hıyar.Gelirsem oraya yıkarım lan seni."Ben hiç takmıyorum oturdum dinliyorum.İnat olsun diye tekrar açıyorum.Çocuk sinir küpü oldu.

Ya bunlardan çektiğim nedir ya?Babasıda aynı açıyorlar müziği bıktım bunlardan.Bunaldım artık.Çözümleri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uaGENC -- 17 Kasım 2008; 22:00:33 >

• bunlardan her yerde var serpiştirmişler sanki
  • yaklaşımlarınız karşılıklı hoş değil bunlardan çok var insan öfkesini kontrol edemese biri mezara biri dama rahat gider, bunlar nebiçim insandır anlamadım gitti uyuyan bebek var, yaşlı hasta nine, dedeler var offfffff offffff ya sabır
  • Her binada bunlardan bi tane var galiba..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜST KAT KOMŞU
    geçen yıl açıldı
    Alt komşu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.