Şimdi Ara

üst katta zıplayan 2 velet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üst katta bi komşu var. 2 küçük oğlu var ilkokula giden. adamla kadın hiç sus demiyorlar heralde
    zıplaya zıplaya tavanı çökertecekler
    anormal gürültü yapıyorlar
    2 defa şikayete gittim dha önce
    2 gün kesiliyor gürültü sorna geri başlıyor.
    napacaz yaw? adamlarla kötü mü olacam illa
    bu kadar da gürültü olmazki

• sende eline al bi sopa tavana vur cift taraflı daha bi egzotik olur ritim falan tutarsınız
  • birazda onlar açısından düşün yani o ana babayı kendi yerine koy.Bende öyle derdim manyak bu insanlar hiç düşünmüyolar mı falan.
    sonra bana da bi kardeş geldi lavuğa dur diyoz durmuyo ben dur desem anne baba çocuk o diyo.sonra durduruyoruz.biraz sonra bi daha başlıyo.
    ee çocugu ya döveceksin yada döveceksin.ama maalesef onu yapamıyosun.
  • Yok abi bunlar grup olmak fln sanar ailecek zıplarlar cöker möker ev evsiz kalır arkadas
  • iyi bi ses sistemi alıcan sağlam bi subwoofer ı olan. Zamanlı zamansız kökliycen volümü. Hem stres atıcan hem de rahatsız olmak duygusunun farkına vardırıcan karşı tarafı. Zamanında benzer bi dertten muzdariptim, artık o evde yaşamıyorum ama çok parça ezberlettim üst kattakilere Bazı insanlar gerçekten laftan anlamıyor çünkü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: perspective

iyi bi ses sistemi alıcan sağlam bi subwoofer ı olan. Zamanlı zamansız kökliycen volümü. Hem stres atıcan hem de rahatsız olmak duygusunun farkına vardırıcan karşı tarafı. Zamanında benzer bi dertten muzdariptim, artık o evde yaşamıyorum ama çok parça ezberlettim üst kattakilere Bazı insanlar gerçekten laftan anlamıyor çünkü..

valla aklımdan geçenleri okumuşsun birader.En iyisi valla kökten çözüm.Bu seferde alt kattakiler sana aynı düşünceyi beslemesinler
  • Allah yarattı deme al vurrrr

hatta kızgın demir, yada soba falan varsa al içinden koru çocukların biyerlerine yada ayaklarının altında coosss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üst kattaki velet
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iyi bi ses sistemi alıcan sağlam bi subwoofer ı olan. Zamanlı zamansız kökliycen volümü. Hem stres atıcan hem de rahatsız olmak duygusunun farkına vardırıcan karşı tarafı. Zamanında benzer bi dertten muzdariptim, artık o evde yaşamıyorum ama çok parça ezberlettim üst kattakilere Bazı insanlar gerçekten laftan anlamıyor çünkü..

Aynen bende böyle yapmıştım. Üstümüzde 4 çocuk(velet) bıkmadan, usanmadan bir oraya bir buraya koşturup duruyor. Bahanemde hazır. Açtım sesi sonuna kadar. 2+1 var ama olsun yinede baya ses çıkarıyordu

Sonuçta ne onlar durdu ne ben durdum. Olay başka yollarla çözülmüştü...

• ses yüzünden ev değiştirmiş birisi olarak şunları söyleyebilirim

1- kesinlikle kötü bir şekilde uyarıda bulunma. kapılarını çal güzel bir dille ders çalıştığını ya da erken kalkacağını söyle yeter. 2 gün sonra başlarlara sende git söyle

2- ha baktın kesilmiyor. hukuki yollara başvur.

benim nacizane tavsiyem. bu gibi insanlarla yani başkasına saygısı olmayan sadece kendisini düşünen, apartmanda yaşadığını unutup hoyratça ses çıkartabilen insanlar ile tartışmamaktır. sonrasında o kadar küçülebiliyorlar ki sen bile inanamazsın. sen elinden gelen efendiliği göster olmadı mahkemeye ver.

umarım sonunun çözülür çünkü bende yaşadım ve ara ara yaşıyorum. insanımız bir arada yaşamaya alışamadı ne yazık ki

edit=

bu arada diğer postlara baktım millet al bi 5+1 inlet ortalığı demiş. aynı çözümü ben de denedim ama hem sen rahatsız oluyorsun hem de diğer komşuların rahatsız oluyor. hiç öyle bir şey yapma derim sonuçta yüksek sesten ilk önce sen rahatsız olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanyus -- 31 Ocak 2007; 21:49:20 >

• quote:

Diğer komşuların bu konudaki suçu nedir peki?
  • aman bunlara şükret gelen gideni aratıyor. ilk üst kat komşumuz yeni evli bir çiftti. kadının öyle terlikleri vardı ki bizim evin her odasından takırtı sesleri geliyordu... ona sinir olurdum... ardından bizim liseden çocuğu olan bir kadın geldi. çocuk annesiyle kavga eder duvara yumruk atardı kız kardeşine saldırırdı. onlara da hayli sinirlendim o zaman össye hazırlanıyordum ve gürültü kaldıramazdım anneme söyledim kadından sessiz olmalarını rica etti. ama heyhat... sinirlenince çocuk kimseyi dinlemiyordu... şimdiki komşular ise yine lisede okuyan bir oğlu ve küçük kızı olan bir aile... baba içer kadını döver oğlunu döver.... yaz gecesi saz sesiyle de uyandığımı bilirim çığlık sesleriyle de yere atılan vazoların sesleriyle de... şikayet tam olarak kesmese de azaltıyor ama yine de komşuyu değiştirmiyor maalesef...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

quote:

2 adet enteresan fikir

• al eline sopayı tak tak tak vur bak nsl susuolar
  • yüksek volumde çizgi film sesi aç.İlginç sesleri duyan ev halkı sessizleşecetir kanımca.
    Sen anladın onu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

quote:

2 adet enteresan fikir

Düşünce ve düşünceyi ifade suçu desene... :)

• quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

sende eline al bi sopa tavana vur cift taraflı daha bi egzotik olur ritim falan tutarsınız

bence egzantrik olur

• ulan veletler!!!
    başımı belaya sokacanız
  • bizimde amcaoğlunun velet var yan tarafta...aynı bunlar gibi koşturmalar, zıplamalar...ama bizimkinin alet edevatıda var...bi akşam böyle gürültü yaparken gittim onlara...içeri girdiğimde bizim velet kanepenin sırt kısmının üstünden karşı kanepeye atlamaya hazırlanıyordu, üzerinde de kendi değimi ile şıpaydırmen kostümü....15 dakika kadar oturdum, o esnada yapmadık hareket bırakmadı, velet şıpaydırmenin bütün hareketlerini yapıyo...kapıya bile tırmanıyo, bi tek duvarlar ile tavan kalmadı gezmediği...Allahtan okula gidiyoda erken yatıyo, bide gitmese varya yanmıştık...
  • Her gün alt üst yan komuşlardan şikayet alan biri olaraktan cevaplamak istiyorum. Benim de iki yeğenim var
    6 ve 5 yaşlarında.. Şimdi onları durdurmaya kalksak daha da gürültü oluyor. Sus diye bagırrıyoruz bu sefer bize şikayet geliyor. Yapçak bişi yok. Gelen komşulara elinizden geleni ardına koymayın diyoruz çekliyoruz. Çocukları durdurmak mümkün değil. ODa ccezası veriyor yok.... ODada tepiniyorlar bu sefer... Ben allah yarattı demiyom :D ama olmuyor......... Çocuk buuuuuuu ....
  • bızım üst katta da komsunun cocukları var alt kat boş cocukları ses yapmaya basladıgı zaman verıyorum sesı sony muzık setıne emınem sean paul 400 waat rms var muzık setınde cocuklar yukarıda ben asagıda kopuyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.