Bildirim
Gıcırtı sesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Direksiyon normaline göre biraz sert mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yürüyüşte herhangi bir sıkıntı yok. Hidrolik direksiyonu komple yaptırdım bundan 1.5 ay önce yağ kaçırıyordu.
Salıncak burçlarıdır büyük ihtimalle. WD40 ile nokta atışı tespit edebilirsiniz. Ses gelen taraftaki salıncağın burçlarına birazcık sıkın. Ses kesilirse sorun orasıdır. -
Rot başlarından da olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: baturiyiz
Yürüyüşte herhangi bir sıkıntı yok. Hidrolik direksiyonu komple yaptırdım bundan 1.5 ay önce yağ kaçırıyordu.
Ordan değilse herhangi bir sıkıntı yaratır mı?
Sanayiye gitmeden anlamamızın bir yolu var mıdır? Veya böyle bir süre devam etmem de sıkıntı olur mu?
Eğer sadece gıcırtı sesi varsa ve yeni başladıysa çok da acil bir durum denemez. Ama zamanla kauçuk aşınıp toleranslar genişlemeye, hatta metal metale vurmaya başlayacaktır. Bu da hissedilir şekilde etkiler aracın gidişini.
Benim araçta da benzer bir sorun oldu. Düzgün pürüzsüz yolda bile en ufak dalgalanmalarda gacır-gucur ediyordu. Kontrol etmek amacıyla wd40 sıktım. Ses kesildi. Bir hafta kadar da geri gelmedi. Sonra salıncak değişti zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X