Şimdi Ara

Giden aramaya kapalı hattım diğer hattından aranmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bipte kullanmak üzere faturalı ikinci numara aldım. Amaç aramak değil aranmak
    Paket ücreti + yeni tesis vergisi 43 TL geliyor. İnternetini zaten kullanamıyorum. Bende giden iletişime kapattım gelen aramaları almak istiyorum. Faturaya Paket ücreti yansıtmıyor fakat yeni tesis ve telsiz kullanım ücreti yansıyor. 3 ay sonra otomatik açılacağını biliyorum.

Numarayı herkes arayaliyor üzerime kayıtlı diğer hatlardan Arama alamıyor direk kapatıyor. Müşteri hizmetleri yardımcı olmadı fikri olan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece giden aramalara kapattığından emin misin?

Dediğin ücretlendirme sadece hat dondurmada olur ve hat dondurmada da gelen/giden aramalar komple kapanır.

• Yani demek istediğim senin ki bariz hat dondurma işlemi gibi gözüküyor ve bu durumda da arama alamaman gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 24 Haziran 2020; 2:26:47 >
  • Kendi hatlarım dışında herkes arıyor

• Hmm.

2. numaranı aramaları bip'ten alacak şekilde tikledin ve alamıyor? Acaba 2. hattı farklı bir cihaza takıp normal arama ve bip araması olarak 2 farklı şekilde denedin mi?

Belki sorun bip'tedir, harbi karmaşık bir durum. Ne desem bilemedim..

• Başka telefonda da aynı giden aramaya kapatınca hat benim numaramı o hatmış gibi görünüyor.

• Müşteri hizmetlerini aradım ordan güncelleme yapıldı düzeldi fakat bipte ikinci numaram aboneliği iptal oldu. Tekrar abonelik başlatmak istedim bu seferde hattın statüsü desteklemiyor diye hata verdi. Tekrar müşteri hizmetleri ordan teknoloji uzmanları derken hattın kısıtlamasını açmadan bipte ikinci numara aboneliği başlatamadım.Aboneliği başlattıktan sonra tekrar hattı kısıtladım eski haline döndü.

İşin özü şu hattı telefona takınca hattı kısıtladığımda dahi kendi hatlarımdan arayabiliyorum fakat bip üzerinden olmuyor. Bipte ikinci numara aboneliği için hattın internet kullanımı aktif olması gerekiyormuş. Saçmalığı bak başkası beni ararken farklı numara hat benim adıma arayamıyorum.

Bİpte ikinci numara özelliği diye kullanmaya kalkışmayın. haftada iki defa özelliği kapatıp açmayınca telefona çağrı düşmüyor xkapalı gözüküyor. Destek oluştur yaz güncellemeleri yap mobil veri sürekli açık tut hiç wifi kullanma volte ile telefon görüşmesi yap halen hat kapalı gözüküyor. Dondurdum sadece numaranın sim kart vergisini ödeyip whatsapını kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 25 Haziran 2020; 3:5:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİR AÇIK HAT FACİASI! (AVEA)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.