Şimdi Ara

gidenler aranacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence bu sezon beşiktas giden oyuncularını cok arıyacak ilk macta gorduk

• bence gidenler Beşiktaşı çok arayacak.
  • Bence bjk nin kadrosu daha ii geçen seneye göre

not: Yazma sırası onbası-cavus-tegmen dıye gıtmektedır.Lütfen sadeec yüzbası yazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi = RaiKoNéN = -- 8 Ağustos 2006; 18:34:12 >
  • çok mu aradınız bu forumu
    türk gençliği böyleyse yandık
  • quote:

Orjinalden alıntı: ·Slayer

çok mu aradınız bu forumu

peki dedeciğim.
  • Orta saha çok kötü, defans çok açıklar veriyor. Bu kadro ile şampiyonluk şansımız az.
  • iyi de kardeşim gecen sen o oyuncular bjk'deydi de ne oldu? bunu sormazlar mı topiği acan adama
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

iyi de kardeşim gecen sen o oyuncular bjk'deydi de ne oldu? bunu sormazlar mı topiği acan adama

Hakikaten yani gittik 3. olduk puan farkı yiyerek, işte bir tek Türkiye Kupası'nı aldık
  • ödemeli aramasınlar ama,kontörleri varsa öle arasınlar...
    zaten bişey yaptıkları yoktu klubu zarara sokmasınlar bari...
  • Beni Tümerin Fenerbahceye gitmesi cok sasirtti. Besiktasin mac kazanmasi icin birtek Delgado degil, butün sahadaki 11 oyuncu sorunlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ·Slayer

çok mu aradınız bu forumu

neden hacım ? zoruna mı gitti bir Türk gencinin düşüncelerini özgürce ifade etmesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaidAbdullah -- 8 Ağustos 2006; 20:24:21 >
  • 3 senedir teknik direktörler suçlu, oyuncular suçlu .. iyi ama yönetim çok mu iyi..her başarısızlık sorularına gıcık olduğum şekilde aynı cevbı veriyor demirören " aşı tutmadı" ..evet aşı tutmadı, demirören aşısı tutmadı maleseff..

quote:

Orjinalden alıntı: Tolga.de

Beni Tümerin Fenerbahceye gitmesi cok sasirtti. Besiktasin mac kazanmasi icin birtek Delgado degil, butün sahadaki 11 oyuncu sorunlu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

3 senedir teknik direktörler suçlu, oyuncular suçlu .. iyi ama yönetim çok mu iyi..her başarısızlık sorularına gıcık olduğum şekilde aynı cevbı veriyor demirören " aşı tutmadı" ..evet aşı tutmadı, demirören aşısı tutmadı maleseff..

quote:

Beni Tümerin Fenerbahceye gitmesi cok sasirtti. Besiktasin mac kazanmasi icin birtek Delgado degil, butün sahadaki 11 oyuncu sorunlu.

soho yav ilk defa seninle aynı fikirdeyim
  • quote:

3 senedir teknik direktörler suçlu, oyuncular suçlu .. iyi ama yönetim çok mu iyi..her başarısızlık sorularına gıcık olduğum şekilde aynı cevbı veriyor demirören " aşı tutmadı" ..evet aşı tutmadı, demirören aşısı tutmadı maleseff..
    quote:

quote:

Eskiden Besiktasin obür takimlara karsi üstün bir seviyesi vardi. Simdi ise butün seviyesiz muhabetlerin icindeyis. Besiktas basari icin yeniden icten yapilanmasi lazim. Eski degerlerimize geri dönmemiz lazim. Ayrica Tiganaya güvenelim ve sabirli olalim. Türkiyede ve Avrupada birinciliye oynamak icin bircok seyin Besiktasta ve Türkiyedede degismesi lazim. Kücük takimlarin daha basarili olmasi eskiye göre bence iyi bir sinyal.

• Beşiktaşın başarılı olabilmesi için öncelikle Yönetim Kurulunun topunun Başkanıyla beraber değişmesi gerekiyor.Çünkü hep yanlış Transferler yapılıyo hem de bi yığın.Hatırlarsanız bundan 4 yıl önce bizler de öyle yapıyorduk ve ne yaptığımızı ya da yapamadığımızı herkes biliyor.Ha bir de başkanınız çok çocuksu hareketler yaparak gündem oluşturmaya çalışıyor.Bu da yanlış.Kısacası yönetimin ve başkanın attığı her adım yanlış.
  • valla bende anlamadım, başımıza taşlar yağacakk

quote:

Orjinalden alıntı: zahony

quote:

Orjinalden alıntı: soho

quote:

soho yav ilk defa seninle aynı fikirdeyim

• Oldu eskileri arayalım, Metin Ali Feyyazı getirelim. Beşiktaşın aldığı malubiyetle havalara girenleri görücem ben. İki kupa getirin canımızı verelim, Avrupada Gsnin yapamadığını yapacağız laflarını da biliyoruz. 100.Yılınızda bol şans bakalım Beşiktaş gibi İki Kupa görecekmisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.