Şimdi Ara

Giga-Byte GA-945GCM-S2 L Onbord Ses Kartı Tanıtma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Giga-byte GA-945GCM-S2 L anarkartım onbord ses kartını tanıtamıyorum cıldırmak uzereyim biri yardım etsin

• hadi ama arkadslar kimse bilmiyormu sorunu hic mi karsılasmadınız ?
  • DOSTUM BENDE AYNI DERTTEN MUZDARIBIM VE CILDIRCAM EN IYISI HARICI SES KARTI ALMAK UGRASILMAZ ONBOARDLARLA
  • hic sorma ama sirkette hangi birine alıcam harici ses kartı bir suru bilgisayar var :(
  • İyide arkadaşım sorun hakkında daha detaylı bilgi verde yardımcı olmaya çalışalım...
  • ya ustad aygıt yoneticisinden tanıtmayı denedim olmadı cd den kurdum yine bu sefer kurdu fakat aygıt yonetisinde unlem gosteriyor onbord ses kartı normalde tanıması gerek uayrıca cd bozuk diicem aynı bilgisayardan sirkette bir suru var digerlerinin cdlerini denedim oda olmadı. varmı baska bir metod cvplarınızı bekliyorum saygılar
  • biraz yardımcı olmaya çalışim

1,linkleri tıklayıp yada kopyalayıp driverleri indirin

http://www.gigabyte.com.tr/download/mb/driver/73/

http://www.gigabyte.com.tr/download/mb/driver/74/

herhangi bir ülkeyi seçip indirin genelde europe

2,kurun

3.yeniden başlatın

4 denetim masasına girin (başlat >ayarlar>denetim masası>ses efekti ve aygıtları>ses çalarken ve kaydederkn realtek seçin >insan sesi >çalarken ve kaydederken relateki seç> yeniden başlat.

5. ses yine çıkmıyor ise >başlat >ayarlar>denetim masası> program ekle kaldır> Microsoft UAA High def. (Universal Audio Architecture) gibi ses güncellemesini kaldır(2.driver)

bakalım bu sorunu çözecekmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 22 Ekim 2008; 0:48:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol ya valla cok isime yaradı tesekkur ederım.
  • arkadasım bu yine olmadı fakat ben bir cozum yolu buldum

kurulum'u sırasıyla yapmadıgım icin olduguna eminim formatlayıp tekrar kurmayı denedim kurdu sırasıyla cd den kurdugumda aynı dertten yanan arkadaslar okumadan gecmeyin bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.