Şimdi Ara

giga fiber değil 750mbps dowland hızlı internet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
5.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğal olatak. Ancak TurkNet`in hız kayıpları olacağını ön görmesi ve olası aksiyonları planlaması gerekiyor. Örneğin ellerindeki yatırım bütçesinin kısıtlılığı sebebiyle belirli bir penetrasyonun üzerindeki sahalarda atıyorum hız 500 Mbps'in altına düştüğü zaman XGS-PON'u devreye alacağız gibi. Tamamen teknoloji ekibinin stratejisi ile alakalı bir durum yani. Ben belirli bir miktarda satürasyonu göze aldıklarını düşünüyorum düşük bütçelerle yatırımcı yapabilmek için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer devleri de sahada görmek isteriz esemeleri okunmuyor Türk internet kullanıcısının yararına olan herhangi bir durumda Turknet e bu durum ile ilgili biraz zaman tanımak lazım bakalım nasıl bir çözüm sunacaklar.

Not: cevap gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 10 Mart 2022; 15:29:7 >
  • maxi909 M kullanıcısına yanıt
    +1

• Adam Türkiye’de 750 mbps hız aldığına şaşırmıyorda niye 1000 değil diyor ,ülkenin içinde gizli bir İsveç semti varda biz mi bilmiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki sorununuzun giderilmesi temennisi ile. Fakat cidden tek sorununuz bu olsun.

• Derdini seveyim butonuyum

• Bu milleti memnun etmek mümkün değil.

Aynı fiyata 35mbit internet kullananlar var.

• Konuyu açan arkadaş da haklı , konuyu açan arkadaşa laf edenler de haklı.

%25 az bir kayıp değil , konu sahibi bu konuda haklı fakat; Türkiyenin neredeyse %90 ı 100Mbps ' i zar zor görüyor. 750Mbps internet "2022" yılında Türkiye için bulunmaz bir nimet.

• Allah başka dert vermesin.

• cnSplendidNinja C kullanıcısına yanıt
    xDSL altyapısı kaybı yüzde 15 dolayında oluyor throughput olarak. Konu başlığındaki 1 GBPS FTTH sistemde normalde kayıp olmaması lazım ama 70-80 mbps hatta 100 mbps kayıp kabul edilebilir. 250 mbps fazla ve anormal geldi bana. 1000 mbps alan birkaç üye vardı hız testlerinde hatta.

Tabi fiyata kıyasla 750 mbps yine süper ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 10 Mart 2022; 16:9:21 >
  • Brünett kullanıcısına yanıt
    Sanırım konuyu açan arkadaş biraz sert bir dille yazdığı için insanlar laf ediyor, yoksa sormak sorun olmamalı. Aslında ben de merak ediyorum bu hız düşüşü fiberde neden oluyor ama tabiki aldığım hizmetin f/p oranı inanılmaz olduğu için şikayet olarak yazmamıştım hiç.

• Bu ekonomide bu kadar bağlantı hızı bile başarılı tekrar yazıyorum TT ve SOL den bekliyoruz benzer hamleleri Turknet'in finansal gücü vs. diğerleri ile kıyas kabul etmeyecek kadar ufak bir şirket olduğu aşikar teknik kavramlara konuya mesaj atan arkadaşların hakim olduğunu düşünüyorum hatırlattığınız için teşekkürler tekrardan.

SAYE süreci TT tarafından çok profesyonel bir şekilde ertelenmesi için elinden geleni yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 10 Mart 2022; 16:13:9 >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    GPON aslında Gbps seviyede hizmet vermek için bence yetersiz bir teknoloji. Toplam kapasite aynı porta bağlı abonelerce ortak kullanılır, kayıbın sebebi bu.

• Ne yaparken 750 mbps mesela? Çoğu sunucu 1gbit'e yakın bir hız sunamıyor zaten.

• Bu şartlarda bahse konu sorun, pek sorun edilemeyecek bir şey olabilir fakat, buna benzer sorunları görmezden geldiğimiz, "bundan ne olacak ya?" dediğimiz için zaten bu sorunları yaşıyoruz ve bu tarz hizmetlerin sayısı çok az kalıyor. her sorunumuzu ufak ya da büyük, geçiştirmesek kimse kimsenin hakkını %25 değil, %5 bile gasp etmeye çalışmaz (gasp kelimesi bu konudan bağımsızdır sayın turkNet, üzerine alınma, bu sorunu çözeceğini düşünüyorum zaten)

Ne olursa olsun, hakkınızı arayın. Her ne kadar çoğumuz 35i 50yi zor buluyor olsak da, sebebi zaten tam olarak hak aramamaktan kaynaklıdır.

• Sen gigafiber hizmetini iptal edip solden 400 tlye 1gbps al bence boşa yer işgal ediyorsun

• Bölgede sol altyapı yok ayrıca biz burada solu mu konuşuyoruz ne alacağımı sana mi sorucam

• Konunun özeti Adam 250Mbps hız eksikliğine karşı hakkını ararken aynı fiyatta 35Mbps hız alanlar çekememiş adamı linçe girişmiş.

Firma yetkilisinin cevabı ise tam facia

Alıntı

metni:
    Siz sabit 900MB hız talep ediyorsunuz ancak bu sistemsel olarak mümkün değildir.

Madem sistemsel olarak mümkün değil o halde niye gece gündüz 1000 hızların reklamını yapıyorsunuz.

Konuyu açan arkadaşın konu başlığı olsun sitemi olsun son derece yerinde ve haklı bir davranış.

Her şeye şükür etmek yerine arkadaş gibi bilinçli olun hakkınızı arayın zira bu şirketler buna şükür demiyor en ufak bir kıpırtıda zammı çakıyor.

• Her ay fatura ödemekle yükümlüyüz sizde ISS olarak verebileceğiniz en yüksek hızı vermekle yükümlüsünüz kusura bakmayın

• alex59 kullanıcısına yanıt
    biz bu sukur halimizle turknet rakip olacak firma yok birde biz dusuk hiz almaya mahkumuz sukur etmeye devam edersek hangi firma olursa olsun soyledigi hizi vermeli fiberde adsl yada vdsl gibi kayip olmaz fiberde yinede bu fiyata bu hizi icin tesekkur etmeliyiz turknet olmasa 100 bile zor gorurduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 13 Mart 2022; 12:7:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.