Şimdi Ara

giga fiber değil 750mbps dowland hızlı internet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
2
Favori
5.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ancak o sahalar yüksek gelir oluşturulabilecek sahalar. Kullanıcıların esnekliği yüksek kitlelerden oluştuğu bölgelerde adam gidip de aaa Gbps 140lira imiş çok cazip hemen gidip abone olayım demez. Böyle sahalarda bırakalım Gbps'i adamların derdi ne kadar düşük fatura ödediğidir. Evet böyle bir sahaya gitmek rekabetsiz bir ortama götürür sizi ama rekabetin yüksek olduğu sahadaki satışın esamesini bile göremezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 31 Mart 2022; 13:21:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgur_298 O kullanıcısına yanıt

Ben de aynı fikirdeyim, TurkTelekom, Superonline veya TurkNet. İlk hangisi getirirse ona göre alacağım. (Superonline altyapısı gelirse Millenicom alıp denerim, ping sorunu yaşatmazsa devam ederim.)

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt

Forumda bile 4 megabit internet kullanan kişiler var hocam fiber yatırımı yapıyorsun kablolar çekiliyor personeller uğraşıyor günün sonunda adam netgalaksiden 4 megabit baglatiyor seçenek sunuluyorsa bağlatir tabii kendi tercihi ama fiberde tarifeler 50'den başlamalı veya turknetin yaptığı gibi tek tarife 100 olmalı BTK tarafından bu kural yayınlanıp her sirketin uygulanması sağlanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 31 Mart 2022; 13:35:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Tüm şebekelerde giriş hızı 50Mbps hiç yoksa 35Mbps olmalı. Olmalı ama BTK henüz yeni yayımlanan Türk Telekom`un VAE IP fiyat tarifesinin (ki içinde 100 üzeri hızlar da vardı) uygunlanmasını erteledi. Normalde 1 nisanda kullanıma başlayacaktı. Şimdi hazirana sarktı. Telekom'un 100 üzeri tarifeleri de kalmış olabilir.

• phasan P kullanıcısına yanıt

ben şuan evde kablolu internet olarak o hızı alabiliyorum wifi de 300 e kadar alabliyorum

100 uzeri hiz gelse nolur emin olun cogu yerde bakir kablolar telefon hizmetinden kalmis kablolar oldugu icin o hizlar kolay kolay alamayiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omkorrr O kullanıcısına yanıt
    herkes ortalama en dusuk hizlar 35 olsa oda yeter en alt paket 35 den baslamali bence yil olmus 2022 daha 4 8 16 adsl kullanan cok abone var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 1 Nisan 2022; 8:47:26 >
    Zaten muhtemelen FTTC sahalarda verilmeyecektir bu 100 üzeri hızlar. Sadece FTTB/H sahalarda verilecektir. Her ne kadar Telekom'un FTTC şebekesinin önemli bir kısmı 100Mbps üzerine sunulacak hızları destekleyen teknolojilere sahipse de Telekom'un, bunları kullanmayı tercih edeceğini düşünmüyorum.

35b/G.fast destekli kabinler var. Bunlarla çok rahat verilir 200 Mbps, 250Mbps. G.fast destekli olanlarında teknik olarak Gbps bile verilebilir.

30a destekli kabinler var. Bunlardan da 200 Mbps verilebilir.

Lakin hem operasyonda çıkacak sorunlar (bakırların durumu, birden fazla modülasyonun aynı lokal kablo üzerinde iletilirken birbirini etkileme durumu), kullanıcı tarafındaki modemlerin tamamının bu modülasyonları desteklememesi gibi etkenlerin etkili olacağını düşünüyorum.

200 uzeri hizlar verecek olsa tt zamaninda verirdi cogu yerde kabinler destekliyor

VAE seviyesinde 100 üzeri hızlar yeni listelendi. 1 haziranda uygulanmaya başlayacak muhtemelen yüksek hızlar da o zaman gelecek.

Dediğim gibi FTTC şebeke ile vereceklerini düşünmüyorum. Umarım verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 1 Nisan 2022; 10:7:6 >

100 üzeri hılzar sadece eve kadar fiber abonelere verilecek belgede belirtildiği gibi olursa.

giga fiber değil 750mbps dowland hızlı internet
    Bende en fazla 100 verirler diye unit ediyorum

• ozgur_298 O kullanıcısına yanıt
    ozaman bir anlami pek yok bu hizlarin yuzde 60 saha Dolabina kadar vdsl kullaniyor onun icin 100 fazla hiz pek verilecegini sanmiyordum

• Testi tam olarak nereden yapıyorsun? Speedtestte kayıp olması normal.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Speedtest i baz alıyorum ben, nerede yapmak gerekli ? Turknet hız testinde 850mbs download/upload alabiliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Max 750 mbps ile 800mbps arasi değişiyor hiz bolgedeki kullanici fazla ise daha düşük de olabilyor bir de cgnat olayı var cgnat cihazin kapasitesi gibi etkenlerde var cgnat yani ip coklayaci anlik yavaslik ve ping sorunlari gibi hiz dusmesi gibi sorunlar özellikle akşamları olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceoktay İ kullanıcısına yanıt
    O sorunu statik ip alarak halledebilirsiniz. Destek kaydı açtım bugün, nPerf üzerinden 850 ortalama alıyorum. Birde test yaparken tek cihaz üzerinden denemekte etkili. Başka birisi evde download yapıyor mesela farkına varmıyoruz. Destek kaydını kapattım ben. Optimum performansı alabiliyorum.

• aschil kullanıcısına yanıt

Mesela benim 2 Gigabit hızın speedtestte çıkan hali bu

Ama gözüken ve normalde olması gereken bu. 2 GBPS = 250 MB/s hız, burada fazla bile veriyor. 1 GBPS=125 MB/s

Asıl ölçü bana göre.

• sniper23 kullanıcısına yanıt
    Farklı ölçümlerde benimde aslında pekte problem yaşamadığımı fark ettim.
    Yalnız hocam, iyisinin de iyisi varmış.
    Ben hala kullandığım internetin bu hızda olmasına şaşırıyorum, yıllarca ADSL kullanmış bünye bir anda sudan çıkmış balığa döndü.
    1 sene de fiber kullandım işte. Asıl fiber bu olmalı. Telekom’un sitesinde ADSL hıza fiber yazmışlar, ne desem bilemedim. Yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 2 Nisan 2022; 0:28:53 >
  • Şu hızları çok yanlış kişiler kullanıyor çok :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.