bir de giga fiber ekipleri fiber kabloyu emanet çekiyor boş olarak doğalgaz borusuna kilipsle bağlıyor bunu binadaki çocuklar çekip koparta bilir mesala benim binada türktelekom fiberde ftth daireye kadar fiber adamlar 25x16 plastik kanalla dairelere çektiler kat aralarına çelik sipral boruyla geçtiler adamlar on numara iş yaptı fiber kablo hiç gözükmüyor. |
giga fiber değil 750mbps dowland hızlı internet (4. sayfa)
-
-
Artik uyguna iss kalmadi 100 altina sozlesmesiz herkes haziranda zam yapacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
turknet ile turk telekom kiyaslanamaz turk telekom buyuk bir firma hem gsm hem sabit internet var ben turknet kullaniyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 30 Mart 2022; 19:20:55 >
orasi oyle zaten maalesef. Sorun fiyattan cok hizi dusuk olana da ayni fiyat vermesi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Orasi oyle hiz dusuk se turknette kalmak pek mantikli degil 35 kadar hiz 129 tl
dünyada yeterli miktarda ipv4 adresi yok. CGNAT kaçınılmaz şu an. Bu hızınızı düşürüyor olabilir. İPv6 ile yapılan hız testleri yok mu ?
-
birde cgnatta bir ip adresini kaç kişiye veriyorlar bazen google bot doğrulama geliyor
-
ben zaten turknet giga fiber aldığımda cganat yoktu bu nedenle almıştım denemek amacıyla 3gün sonra cgnata soktular beni ondan sonrada interneti bozdular şuan türtlekom ftth daireye kadar fiber aboneliğimde var 100mbps oda cgnatta ama turknetin giga fiberinden daha hızlı internet sayfalarını açıyor.
-
zaten fiber çekilmiş yere fiber çekiyorlar aklım almıyor şu firmaları. diyecek sözüm kalmadı
-
İpv6 ile de ayni hiz aldim ben ama siteler ipv6 desteklemedigi icin yavas aciliyordu bende modemden kapattim
Rekabet icin cekiliyor
Rekabet için çekiyorsa adsl olan bölgelere çeksin tekel olsun. Halihazırda fiber olan bölgelerde vatandaşın seçeneği çok gereksiz rekabete girmiş oluyor.
-
turk telekom simdilik eve kadar bakir kablo ile fiber veriyor
Sadece tt ile rekabete girmiyor ki tt fttb çekmeyi büyük oranda bıraktı artık ftth çekiyor. Tt haricinde aynı adreste sol fiber ve kablonet varken birde gigafiber götürüyorlar bana göre mantık dışı. Planlamayı ben yapsam sadece adsl olan yerlere öncelik verirdim.
-
Suan icin en cok kullanim olan bolgeler gidiyormus turknet
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 30 Mart 2022; 21:18:7 >
samatya bölgesinde tinercilerden başka kimse yok. Ama TT FTTH götürmüş ??
-
Millet 50Mbps bulursa 8-10Mbps’den kurtulduk diye sukrediyor oooooo hizim artti diye Allah baska dert vermesin diyelim 140.-TL 750Mbps ben olsam tesekkur yazisi yazardim.
-
Neye göre getiriyorlar ben umursamıyorum bu saatten sonra evime ilk fiber getiren iss benim aboneliğimi kapar. Birde indirimli kullanmasam adsl ile turknet hayatta kullanmam.
-
Bende aynı durumdayım. Yeni bağlandı gigafiber. 700mbs ortalama download. 850mbs upload. Kablolu test ediyorum.
Ben biraz zaman verip duruma göre destek kaydı açacağım.
@turknetdestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 31 Mart 2022; 9:19:55 >
beklemene gerek yok oimden veya 08502881010 ara şikayetini ilet 750mbps garanti ediyorlardı söyle
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X