Şimdi Ara

GIGABYTE 1070 TI > RGB FUSION < SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Gigabyte GeForce® GTX 1070 Ti Gaming 8G ekran kartı aldım.Kendi sitesinden indirdiğim Rgb Fusion yazılımı ile bir türlü ledleri kontrol edemedim kendisi rastgele değiştiriyor..Nasıl bir yol izlemeliyim mutlaka karşılaşan yada bu ekran kartını kullananlar vardır aramızda.Rgb Fusion programını çalıştırdığım zaman belirli bir süre dondukdan sonra boş pencere açılıyor.İnternette bazı kişiler Aorus Engine programı içerisinden ayarladığını göstermiş.Program görüntülerini ekliyorum.

Ben Aorus Engine Programını Açtığım Zaman Menü Bu Şekilde: GIGABYTE 1070 TI > RGB FUSION < SORUNU

İnternette Bulduğum Resim Bu Şekilde: GIGABYTE 1070 TI > RGB FUSION < SORUNU

Rgb Fusion Programını açtığımda ise: GIGABYTE 1070 TI > RGB FUSION < SORUNU

Bilgisi olan arkadaşlar desteğinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan58 -- 13 Şubat 2019; 1:1:28 >

• Eski sürümlerde Aorus Engine üzerinden LED kontrolü yapılabiliyordu. Sonradan RGB Fusion ile sağlanmaya başlandı. Baktığınız kaynaklar eski tarihlidir.

RGB Fusionu kurup onun üzerinden ayar menüsüne ulaşacaksınız.
  • Aynı sorunu yaşadım. Kartı çıkarıp tekrar takınca düzeldi.
  • Ben o Aorus engini de kullanamadım. Ne yaparsam yapayım kendi kafasına göre hareket ediyor. Bende kaldırdım MSI Afterburner kurdum. Gayet güzel çalıştı.

Bence gigabyte yazılım konusunda pek iyi sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: admLive

Eski sürümlerde Aorus Engine üzerinden LED kontrolü yapılabiliyordu. Sonradan RGB Fusion ile sağlanmaya başlandı. Baktığınız kaynaklar eski tarihlidir.

RGB Fusionu kurup onun üzerinden ayar menüsüne ulaşacaksınız.
    Birkaç farklı yerden değişik sürümler bulup indirdim hem aorus engine hemde rgb fusion kullandım.Ama hepsinde ya program penceresinde anakart logosu tek başına duruyor yada birkaç tane pasif düğme görünüyor.Çok yükledim kaldırdım değişiklik olmadı sanki ekran kartını göremiyor gibiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan58 -- 14 Şubat 2019; 21:25:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

Aynı sorunu yaşadım. Kartı çıkarıp tekrar takınca düzeldi.
    Hemen deniyorum inşallah dediğiniz gibi çıkarıp takınca düzelir değişiklik olmazsa ekran kartında bir arıza olmasından şüpheleneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spinata

Ben o Aorus engini de kullanamadım. Ne yaparsam yapayım kendi kafasına göre hareket ediyor. Bende kaldırdım MSI Afterburner kurdum. Gayet güzel çalıştı.

Bence gigabyte yazılım konusunda pek iyi sayılmaz.
    Bende aorus engine , msi afterburner ve gigabyte app center programlarını kullanıyorum hiçbirinde sorun yaşamadım.Dediğiniz gibi yazılım konusunda biraz geride kalmış gibi görünüyorlar.
    GIGABYTE 1070 TI > RGB FUSION < SORUNU GIGABYTE 1070 TI > RGB FUSION < SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutcan58 -- 14 Şubat 2019; 21:39:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartını birkaç kez çıkarıp taktım fakat programda hiçbir değişiklik olmadı.
  • aynı sorunu ben de yaşıyorum bu yazılım sorunu mu yoksa farklı bi çözümü var mı ?
  • Gigabyte ve çöp ötesi yazılımları. Kaç tane Gigabyte anakart kullandım bir tanesinin BIOS'nun düzgün çalıştığını görmedim.Programa tıklarsın hata vermeden kapanır veya hiç açılmaz,yaptığın ayarları kaydetmez.

Anakartın LEDlerini kontrol etmek için RGB Fusion kurdum ledleri ayarladım sonra yeniden başlattım bilgisayar açılınca bütün ayarlar sıfırlanmıştı.Ekran kartımı kontrol etmek için Aorus Engine'i kurdum ledleri ayarladım OC yaptım sonra yeniden başlattım ve sonuç şaşırtmadı. Tüm ayarlar sıfırlanmıştı. Koskoca Gigabyte nasıl böyle çöp yazılımlar yapar gerçekten çok merak ediyorum.
  • Valla kardeşim aynen öyle kime sorsam aynı cevabı alıyorum.Hala farklı denemeler yapıyorum sonuç hiç değişmedi ledler kafasına göre değişiyor aorus engine programında led ayarlama yeri yok.Rgb fusion zaten bomboş hiç birşey yaptığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutcan58

Valla kardeşim aynen öyle kime sorsam aynı cevabı alıyorum.Hala farklı denemeler yapıyorum sonuç hiç değişmedi ledler kafasına göre değişiyor aorus engine programında led ayarlama yeri yok.Rgb fusion zaten bomboş hiç birşey yaptığı yok.
    Bende çok uğraştım hiç ayarlayamadım. Her yeniden başlatmada sıfırlanıyor ayarlar. Programı komple silip kurtuldum.
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Bende kasayı komple değiştirerek full rgb yapıp kontrol etmeyi ümit ediyordum ekran kartı canımı fazlasıyla sıktı sosyal medya üzerinden gigabyte çalışanlarına ulaştım.Bir numara verdiler birkaç gün içerisinde arayıp soracağım durumu gelen yanıtı buraya yazarım.
  • sizde ledler kafasına göre yanıyormuş. aynı kart bende var. ledler hiç yanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.