Şimdi Ara

gigabyte 880gm-ud2h anakart surekli reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 1haftadır makınemle başim dertte anakart surekli resetliyo kendini 2yıldır kullanıyordum sorun yoktu ne olduysa anlamadım vindows kuruyorum kurulum bitiyor sonra anlamadığım uyarılar geliyor sistem cokuyor bazen kuruluyor driverleri yukleyince tekrar başlıyor reset atmaya yarın başka bir guc kaynaği ile deneyicem rem 2 adt onlardada sorun yok bios guncelleme yapsam sorun cozulurmu acaba anlayan arkadaşlardan yardımlarını beklıyorum .... bir daha gigabyt alırsam dedirtti bana ahh asus tam 7 yıllıdr tık demedi eski kasam halen calişiyor....

• Selam
    2 yıldır kullandığınıza göre muhtemelen CPU macunu kurumuştur ve ısındığı için anakart korumaya geçiyor, bilgisayara reset attıryor.
    Ben de 12 yıldır kullandığım Gigabyte anakart var ve hiç bir sıkıntısı yok.

Bir zamanlar Asus P5E anakart almıştım ve 6 ay zor kullandım. En son ayağımın altına alarak parçalanmamış kısmını koymadım ve o gündür bu gündür Asus anakart ve AMD işlemcilerden nefret ederim.
    Kolay gelsin..
  • teşekkur ederim... peki sorunu macunu temin etsem halledebilirmiyim...? anakart garantili yoksa garantiyemi gondersem...?
  • Garantiden önce kendiniz halletmeye çalışın garantiye giderse min 10 max 30 gün beklemek zorunda kalırsınız

Anlamadığınız uyarılar ne şekilde belirtirseniz daha rahat yardımcı olabilirim.

size ilk başta şöyle bir tavsiye veriyim windows u kurdugunuz CD yi değiştirip başka bir CD ile kurulum yapın bide öyle deneyin.

sistem genel özelliklerini yazarsanız daha çok yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitpa1x

teşekkur ederim... peki sorunu macunu temin etsem halledebilirmiyim...? anakart garantili yoksa garantiyemi gondersem...?

oncelikle diger sistem bilesenlerinizi bi yazin...(islemci ram psu hersey)
    ustune kullandiginiz windows ve surumunu yazin. su an ki anakart biosununun versiyonunu yazin..

Elinizdeki anakarttan 2 tane mevcut belki bir yardimim olur... ( mevcut demis birakmisim sanki mal satiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Din Djarin -- 26 Ekim 2012; 11:43:28 >
  • merhaba arkadaşlar yardımlarınız icin cok teşekkurler...

GIGABYTE 880GM-UD2H AM3 AMD 880G/SB710 DDR3 1800MHz (O.C.) VGA&HDMI Anakart 1
    KINGSTON 2GB DDR3 1333MHz CL9 Tek Modül Ram 1
    AMD Athlon II X2 250 AM3 3.0GHz 2MB Cache 45nm İşlemci bunları vatandan 2yıl once almıştım 350 wat psu eski kasamdan kalma denedim calişiyor ramlar denendi sadece işlmeci ve anakart kaldı denenmemiş sistem calişiyorum h.d 500 gbyt sgate bi tarafa xp diğer tarafa vin7 kurdum sistemi kuruyorum yarım saat falan calişiyor sonra kapanıyor bazen kendi otomatik oturumu kapatıyor butun işlemleri sonlandırıp bazende direk resetliyor yaklaşık 10gundur bu sorunla karşi karşiyayım anakart ve işlemciyi malesef başka makinede deneme şansım yok butun tanıdıklar intel kullanıyor... bazen bios ortamındada reset atıyor ama şu an düzgün sadece yarım saatte bir kapanıp acılıyor vin7 gore xp biraz daha stabil calişiyor daha cok ağir programlarda resetliyor kendini bilgisayarcı arkadaşa goturdum oda anakart ve işlemciden biri sorunlu dedi 3d test programı varmiş onla test etmiş arkdaş artık sorun cozulmesse bayramdan sonra anakart ve işlemciyi gondermeyi duşunuyorum arenaya....

• memtest86 işe ramlerini test et hic etmediysen. sistemi acmasi ramlerin saglam oldugu anlamina gelmez.
  • düzeldi hic bir şey olmamiş gibi eski sağlıklı günlerine geri dondu makinem .....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.