Şimdi Ara

gigabyte 970A-D3 uefi modda bios

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gigabyte 970A-D3 modelli anakartımı uefi bios modunda açmak istiyorum delete'ye basıyorum standart mavi ekranlı bios çıkıyor uefi bios'u nasıl açabilirim?
    windows 8.1 64 bit pro kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vodoo112 -- 17 Eylül 2014; 0:05:21 >

• Arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
  • O anakartın biosu öyle zamanında bende kullandım :) aslında olumsuz bir etken değil bu standart bios biraz daha stabildi ud3 deki uefi biosa göre... tabi sata kontrolcüsü daha kötüydü corsair gs 120gb disk sadece 270-320mb arası okuyabiliyordu... m5a97de tam 530mb gibi bir değerde düz çizgi şeklindeydi... o anakart öyle :) belki bios update'i gelmiştir uefiye çeviren ama sanmıyorum... uefi bios daha büyük standart bios chipine sığmaz boyutu... daha farklıdır...
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi uefi'yi boşverinde benim ramim 1333 mhz'de çalışıyodu 1600'e çıkarmak istedim girdim ayarlara 1600 seçtim falan pekte anlamadım reset attım dahada açılmadı bilgisayar ne yapıcam? bios ram çıkarıp taktım ama yine aynı sonuç
  • gigabyte ilk uefi ye hybrid efi olarak award bios görünümlü efi yaptı mavi ekranlı efi bios işte bios pilini çikarttığınız da sıfırlanır açılır pc
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodoo112

Hocam şimdi uefi'yi boşverinde benim ramim 1333 mhz'de çalışıyodu 1600'e çıkarmak istedim girdim ayarlara 1600 seçtim falan pekte anlamadım reset attım dahada açılmadı bilgisayar ne yapıcam? bios ram çıkarıp taktım ama yine aynı sonuç

Öyle seçilmiyor o XMP profili seçmen lazım yoksa ram timingleri uyuşmaz bios pilini çıkart 2 dk bekle sonra tak pcyi başlat...
    Hocam açılmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus UEFI bios ile overclock?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodoo112

Hocam açılmıyor

pili halıya sürtün :) 5dk kadar bekleyip tekrar açmayı deneyin önemli bir sorun değil merak etmeyin :) bu arada bu işlem sırasında bilgisayarın fişini çekin ve çektikten sonra 3-4 defa güç düğmesine basın

bana deselerki abi sen çok şansızsın sen öl hiç tereddüt etmem kendimi öldürürüm okadar şansızımki bilgisayarı 1 saat kullandım böyle oldu ve okadar okadar şansızımki laptop aldım 2-3 saat kullandım üzerine su döküldü. beni biri silksin.
    bu arada rami çıkarttıp açtığımda dıııt sesi geliyor yani ram yok bana ram ver gibilerinden tepki veriyor rami takıyorum ses yok açılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vodoo112 -- 17 Eylül 2014; 2:58:22 >
    abi açıldı ya sen on numarasın sen varya adamın dibisin başkan :D
  • Rica ederim
  • Vodoo112 kullanıcısına yanıt
    Ayni anakarti bende kullaniyorum. Eski jenarasyonun'da uefi bios bulunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ga-970a-d3 için nvme modlanmış bios ihtiyacı olanlat verdiğim linkten imdirip kurabilir.

Anakartın son sürüm biosunu kendim kodladım ve kullandım. Sorunsuz çalışıyor. 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.