Şimdi Ara

Gigabyte Aorus FI32Q 31.5” 1ms 165Hz Adaptive-Sync IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gigabyte Aorus FI32Q 31.5" 1 MS 165 Hz 2xHDMI+DP 2K QHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/gigabyte-aorus-fi32q-315-1-ms-165-hz-2xhdmidp-2k-qhd-ips-led-monitor-2111184?magaza=techburada

Son bir adet 6.999 TL

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bariz bir satıcı eşkali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 30 Kasım 2021; 4:9:28 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İncelemelerde ortalama bi monitor diyorlar. Oyle aman aman performansli degil gibi .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldım teşekkürler

• Dükkanın

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt

robot resim çizildi hemen 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü bilemem de satıcının yorumları iyi değil gibi. İade için gönderilen ürünleri reddetmiş, sorunlu olanlarda iade kabul etmeyip servis yönlendirmiş.

Monitör çok riskli iştir arkadaşlar, başınızı ağrıtmayın. Amazon haricinde başka bir yerden monitör alınmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apollonx kullanıcısına yanıt

5000 e 150 şikayet oranı var satıcının. 4.8 yıldız altında ürünü yok, adamların mağaza puanı %100, adam neden arızalı ürünü kabul etsin tabiki servise gidecek. Ben böyle düzgün satıcı profili görmedim bu arada.

www.n11.com
    Techburada - n11.com
    https://www.n11.com/magaza/techburada
  • DRHARMLESS kullanıcısına yanıt

İlk 14 gün içinde iade hakkı diye birşey var, haklarınızı bilmelisiniz önce. Sıfır aldığım ürün arızalı çıkınca ben neden uğraşayım servisle falan?

Saticiya olu piksek ve isik sizmasi durumunu sordum. Servise yollarsiniz dedi. Yani almiyorlar urunu. Haberiniz olsun.

• 4k çözünürlüğü ve hdmi 2.1 olsa bu fiyatı hakederdi

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi hocam, monitör işinde amazondan başkası yalan. Sorgusuz sualsiz ilk 1 ay iade hakkınız var. Ölü pixel çıkması durumunda indirim bile teklif edebiliyorlar, mh'ye bağlı.

• unununium U kullanıcısına yanıt

Dediğiniz özellikte olanı da var ama 17 bin TL  

https://www.epey.com/monitor/gigabyte-aorus-fi32u.html

Ürünün tekrar satışına engel bir durum olmadığı sürece değil mi hocam o hak? Açtım kullandım 10 gün, koydum kutuya geri yolladım var mı böyle bir olay? Amazondan ucuz yollu koşu için kablosuz kulaklık aldım, kutudan çıktığı gibi 1 tanesi çalışmıyordu, açarken video falan çekmiştim kılımdır böyle konularda. Beni 1 ay uğraştırdılar, her gün yaz yaz. Bende amazon fanıyım fakat yok öyle 14 gün içinde yolladım gitti diye bir şey. Geçen pt den macbook almıştım mesela, kutu geldiği gibi dokunmadım, baktım kullanamayacağım ürünü geri iade ettim. Hemen para yattı uğraşmadım çünkü kutuyu hiç açmamıştım.

şöyle bir not düşmüşler

*HDMI2.1 supports PS5 and Xbox Series X at 4K UHD@120Hz (4:2:0)

4:4:4 desteklemiyor yani hdmi 2.0 mı var bunda?

• DRHARMLESS kullanıcısına yanıt

Bak şimdi konuyu saptırma, arızalı üründen bahsediyorduk. Keyfi iadelerde firmalar bu tür şeyler yapsa bir kısım "firma haklı" bir kısım "yasal hakkımız söke söke kullanırız" mantığında olduğundan o konuya girmiyorum ama arıza durumunda yasal süre içerisinde mecburi ürünü geri almak zorunda, yok servise gönder falan kesinlikle diyemez derse de THH ile söke söke alınır ürün ücreti.

hdmi 2.0 olsa 4k'da 60hz den fazla veremez hocam. Muhtemelen konsolların desteği o şekilde değerlerdir o yüzden o şekilde yazmışlardır.

hdmi 2.0da 4k 60 hz 4:4:4 ve hdr aktif veya 4k 120hz 4:2:0 hdr olmadan görüntü alabilirsiniz

hdmi 2.1de ise 4k 120hz 4:4:4 ve hdr aktif görüntü alabiliyorsunuz

yani bu monitörde hdmi 2.1 varsa bile yazılımsal olarak desteklemiyor.

konsol tarafında destekte bir problem yok hdmi 2.1 destekliyorlar

Evet 8 bit 4:2:0 ile renk ayarlarını dibe çekersek bant genişliği sınırına takılmaz ama kaliteden ödün vermiş oluruz. O yüzden Dp 1.4 yada hdmi 2.1 şart.

Anlatmaya çalıştığım şey de o zaten bu monitörde hdmi 2.1 yok yada yazılımsal olarak aktif değil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.