Amd 6000 serisi ve intel 12000 serisinin yaygınlaşmasıni bekle acelen yoksa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GIGABYTE AORUS i7-11800H 16GB DDR4 RTX 3060P 1TB SSD 240Hz FHD + GP-AORUS H5 Kulaklık 17.999,00 tl (8. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yukari-cok.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim 3070 olan model yurt içi kargo ile geldi. Açtım şuan laptoptan yazıyorum.
-
@StG 44 güle güle kullanın. Benimki Bolt'a teslim edilmiş. Beklemedeyim :) @Murat Burç Ben de 3060 olanını aldım w11 versiyonunu. Size de hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bu arada kulaklık da çıktı mı?
-
sağolun hocam. w11 almıştım ben de ama w10h geldi etikette yazıyor :) ama çok da önemli değil upgrade yapılabiliyor. kulaklık da geldi.
-
Evet hocam. Windows 10 Home olarak satın aldım ama Win 11 Home geldi benimki ve evet kulaklık da çıktı. Yalnız kulaklığı açmayı düşünmüyorum.
-
O zaman kutudan ne çıkacağı biraz şans :D aslında w10 olması daha avantaj gibi en azından istediğiniz zaman 11e upgrade edebilirsiniz. Satın aldıktan sonra keşke w10 alsaydım demiştim çünkü.
-
geldi kutusunu actik, kurulumu yaptik, suan herhangi bir sorun yok, olu piksel yok. umarim ki diger gunlerde olu piksek olusmaz...
-
Gelenlere hayırlı olsun. Bi benimki gelmedi hala. Ölü piksel içinde 1 2 tane ise hiç takılmayın fark etmezsiniz bile uğraştığınızada değmez. Biri artık Kulübü kursun yavaştan yerimizi alalım bence.
-
Win 10 Home diye almıştım üzülmedim değil Win 11 geldiğine.
Win 11 = Rezil 11 benim için.
Ben 7'den 10'a geçerkende geçmemek için diretmiş mecburen laptop alınca geçmiştim.
-
hoparlör dedikleri kadar berbat gerçekten kullanmasanız daha iyi, boşuna kulaklık göndermemişler
onun dışında ram ve ssd upgrade için garantiye göndermemiz şart mı? anladığıma göre sadece istanbul da var teknik servisi, arka kapağındaki vidaların bazılarında koruyucu bant mevcut. elimde crucial ballistix 32gb 3200mhz cl16 ram ve 980 pro 1tb var, onları takmayı planlıyorum nasıl yapabilirim yoksa kendim mi açıp yapayım bilemedim, bir fikri olan var mı?
-
Technopatta konuştuğum birisi İngilizce sohbette ve dokümanda bozmadığını Türkçe dokümanda ise bozduğunu belirttiğini söyledi bana.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/gigabyte-aorus-15p-kd-17999-tl.1965926/page-4#post-15475834
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size gelenlerin tam modelleri nedir? Benimki 72tr224so diye bitiyor lakin internette sh ile biten modele dair bilgi var.
Herkese aynı cihaz mi gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sh benimki
-
-
Intel 12. nesil işlemci içeren yeni modeller için söylemiş bunu. Başlıca sebebi de hem mux switchi bu seriye de koymamışlar hem de 3070Ti ve 3080Ti'in çok düşük wattlı versiyonlarını kullanmışlar. Itopya'da satılan modellerde de mux switch yok tabi ama en azından ekran kartlarının watt değerleri yüksek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet cihazım geldi. Bir taraftan kurulum yapıyorum benimki de win11 geldi bana görede çok kötü ama alışıcaz artık. İnş sorunsuz bir makinadır ve hepimiz keyifle kullanırız.
-
1 aylık xbox game pass hediyesi de bulunmakta. Gözünüzden kaçmasın arkadaşlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X