< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GIGABYTE AORUS i7-11800H 16GB DDR4 RTX 3060P 1TB SSD 240Hz FHD + GP-AORUS H5 Kulaklık 17.999,00 tl (9. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
eğer cihaza format atacaksanız fabrikadan gelen kurulumda panel kalibrasyon dosyaları var (pantone) modeli aynı olsa da her cihaz özel bunları yedeklemeyi de unutmayın. daha güç planları da olabilir özel ama en önemlisi panel kalibrasyon dosyaları.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok faydalı bilgi, gözden kaçırırdım kesin. Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
rehber olarak da bunu bırakayım ama en iyisi color klasörünü tamamen kopyalayın garanti olsun
recovery kısmı da var gelen kurulumda onu kullanarak format atarsanız (yani o bölümü silmezseniz) büyük ihtimal sorun olmaz oradan geri yüklenebilir. recovery media da oluşturabilirsiniz o bölümü yedeklemek için böyle bir seçenek var sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
başka bildiğim yok hocam. diğerleri bir şekilde halledilir de, renk kalibrasyon dosyası her cihaza özel bir kere giderse dönüşü olmaz. güç profili vs. elbet bulunur. format atarken de recovery kısmını silmeyin, silecekseniz de en azından başka bir usb belleğe yedekleyin, orada vardır renk kalibrasyon dosyası dahil yedeklenmesi gerekebilecek tüm dosyalar.
garanti etiketi durumu da ilginçmiş, endeks bilişim benimki, gelen cevap ne olacak bakalım.
-
-
bu arada normal kullanımda 2 saatte pil bitiyormuş vb. bir durum yok bende. yanlış yönlendirmemek için abartılı sayı vermek istemiyorum ama çok rahat 4-5 saat verir diyorum. onu diyen kişinin sisteminde arka planda boşa güç harcayan bir program vardır kesin.
-
Hocam tam test edip yazar mısınız? Ben tam bu yüzden siparişimi iptal ettim çünkü. Doğru mu yaptım yanlış mı yaptım emin olayım.
Dün 1 saatten biraz fazla pilde kullandım arada anlık yüklenen uygulamalar kullanmama rağmen normal kullanımda %20 azaldı. 2 saatte tamamen bitmesine imkan yok.
Çakallara bak, 250 TL+KDV çıkartmışlar bir de :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bende "Blade.icm" isimli dosya yok maalesef. Nasıl erişebilirim?
-
hocam blade isimli olmaz zaten, razer'ın modelinin adını vermişler kalibrasyon dosyasına. color klasörünü direk yedekleyin diye o yüzden dedim birden fazla dosya var. bu cihazın dosyaları D5800,D6000,D6500,D6800 şeklinde isimlendirilmiş.
-
Anladım hocam, teşekkür ederim bilgilendirme için.
-
bu arada biri bu bilgileri derleyip kullanıcı konusu açsa güzel olur.
-
Hocam DH ile yaklaşık aynı yaşta iken ve bu senenin Ocak ayı sonunda dükkanı kapatan Notebookreview.com forum sitesi olsaydı devasa arşiv ve kaynak vardı şimdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X