Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
FIRSAT !!! GIGABYTE Aorus RX 6700 xt elite Türkiye Garantili
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
2 adet fiyatına 1 adet beyler hücumm kaçmazzzz
-
6700xt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
En fazla 7 bin liraya satılabilir o da kart çok yeni olduğu için. İstediğiniz fiyata sarı site üzerinden bile satmanız imkansız gibi.
-
Bu kart özel üretim düz modellerle karıştırmayın sıfırı 15k civarı. Bilip bilmeden yorum yapıyor herkes
-
Kart özel üretim vs değil hocam. Kaldı ki hangi üretici 6700-xt gibi modellere özel bir üretim yapsın ? Amiral gemisi olan modeller olsa hadi tamam deriz. (bknz: 3090 - ti Kingpin vs )
Bol şans.
-
Özel üretimden kastım özellikli bir kart, gigabyte'in eagle düz versiyonu. Bu aorus elite bence siz biraz araştırın alma fikriniz yoksa boş yorumlar yapıp insanların aklını bulandırmayın, bilgi kirliliği fazlası değil.
-
https://forum.donanimhaber.com/tr-faturali-sapphire-rx-6900-xt-nitro-se--154796992
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12000 tl 3090 görmüştüm
hacı 7500 indir geçen sene fiyatlar uçurdu minigciler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meydey45 -- 30 Ocak 2023; 22:2:22 > -
Forumda edeceği en büyük para 6bin. O da hemen satılmaz...
-
Heryerde öyle hocam sadece forumda değil 1.5 yıl Tr garantili rtx3070 i 7000 e zor sattım hemde vision çok özel bir modeldi.7500 e kaç hafta satılmadı düşünün.6700xt lerde 5000-6000 arasında gidiyor genelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 3 Şubat 2023; 8:57:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam real fiyatı piyasada maksimum 6K. Bu paraya veririm diyosan bana dm atabilirsin, iyi satışlar.
-
hocam fiyatınız gerçekmi ? f5 çekiyorum ama gerçek galiba ve kaç aydır ilanınız duruyor hala bu fiyattan satmaya çalışıyorsunuz
@türkerrr mesaimiz başladı.
-
geçen hafta forumdan 12400 liraya rx 6900xt aldım bir tanıdığıma.
-
Hangi marka ve seri ?
-
powercolor red devil.
-
Coca cola ile le cola yı kıyaslamak gibi oldu bu. Kalite farkına bak biri en tepe soğutucuya sahip diğeri en alt seviye. Benim ürünüm sıfır gibi alacaksanız bu fiyata yoksa köşede dursun daha ucuza satma niyetim yok
-
sen pek bu ekran kartı işlerinden anlamıyorsun değil mi ? Yorumunu sil de rezil olma. aldığım kart senin kartın hem çok üst modeli hem de kalite olarak daha iyisi
-
Aynen birader 4090 ım var en iyisi seninki git cahilliğini kendi seviyende biriyle tartış ben anlamıyorum bu işlerden.
2 adet fiyatına 1 adet beyler hücumm kaçmazzzz |
Kart özel üretim vs değil hocam. Kaldı ki hangi üretici 6700-xt gibi modellere özel bir üretim yapsın ? Amiral gemisi olan modeller olsa hadi tamam deriz. (bknz: 3090 - ti Kingpin vs ) Bol şans. |
6900xt değil mi ? .. |
sen pek bu ekran kartı işlerinden anlamıyorsun değil mi ? Yorumunu sil de rezil olma. aldığım kart senin kartın hem çok üst modeli hem de kalite olarak daha iyisi |
arkadaş sattığı kartın powercolor red devil 6900 xt den daha kaliteli olduğunu söyledi fıkra bu kadar. |
En fazla 7 bin liraya satılabilir o da kart çok yeni olduğu için. İstediğiniz fiyata sarı site üzerinden bile satmanız imkansız gibi. |
Doğru yazmışsınız sizinki le colaysa reddevil coca coladır. Bilmediğiniz konularda yorum yapmamanızı tavsiye ederim. |
Forumda edeceği en büyük para 6bin. O da hemen satılmaz... |
Hep söylediğim şeydir orta seviye kartlarda strix aorus suprimx falan gereksiz bu serileri alacagına git bir üst modelini al ya da fiyatı indirime girince o zaman al. Sonucta ikinci elde en baba rx 6700 xt en kotu model rx 6800 fiyatına gider. Baştan pahalı almanız ikinci elde yuksek fiyat cekeceginiz anlamına gelmiyor. Elinizdeki ekran kartını forumda satılan normal fiyatlı bir rx 6700 xt den 1000tl fazlasına satarsanız şansılısınız. Yoksa kimse o paraya 6900xt alabiliyorken sırf aorus diye o paraları vermez. Kör olsa yanındaki insan uyarır yine vermez. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X