Bildirim
gigabyte b450 s2h - snowman mt6s hk.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ram lerin üzerinde abartılı buyuklukte sogutucu yoksa sığar. Stok soğutucu ile ayni genişliği ürünün. Benim Corsair Vengeance ları sıkıştırmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etzel_13 -- 21 Ağustos 2020; 1:13:26 > -
Cevap için teşekkürler. g skill flare x takılı. bence soğutucusu çok yüksek değil ama aldım bakalım artık almam lazım her haldükarda olmadı anakart değiştiririm işlemci oyunda 93 94 derecelerdequote:
Orijinalden alıntı: Etzel_13
Ram lerin üzerinde abartılı buyuklukte sogutucu yoksa sığar. Stok soğutucu ile ayni genişliği ürünün. Benim Corsair Vengeance ları sıkıştırmadı -
Uyar hocam sanmam sıkıntı olacağını. İyi bir macunla kullanırsan epey düşürür sıcaklıkları, güzel ürün -
b450m s2h geil evoforza bellekler ile beraber t6 ultrayı kullanıyorum sorun yok belleklerin yüksekligi sorun olmuyor bellek üstüne gelmeden sogutucu uzantısı bitiyor -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X