Şimdi Ara

Gigabyte B660M DS3H DDR4 - 1848 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatı aşırı iyi. Türkiye de en vasat 2 dimm yuvalı yada tek m2 girişli modeller 2300 TL den başlıyor.

Edit: mATX sevmeyenler için aynı anakartın ATX modeli 2124 TL

akakce.com
    B660 Anakart Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/arama/?q=b660+anakart&s=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 4 Mayıs 2022; 2:24:42 >

• kardeşim kusura bakma sana hep bunu yapmak istemiştim.

nick entry uyumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli ve milli LGA1700 kartımız olma potansiyeline sahip

• Hocam bu analart ile H610M-H arasında ne gibi farklar var? Sitelerden baktım ama çok çok önemli bir fark göremedim. Mümkünse açıklayabilir misin? 1700 soket anakart alacağım da

• macgdestor kullanıcısına yanıt

Farkları yazmaya üşendim valla irili ufaklı çok fazla fark var ama şunu şöyliyim B660M DS3H fersah fersah daha iyi bir anakart.

• Peki bu iki anakarta da Samsung 980 Pro m2 takilabiliyor mu yoksa sadece sizin onerdiginize mi takilabiliyor? 870 evo veya 980 pro alacagim da buna gore karar verebilirim

H610M-H a sadece 1 adet gen3 takabilirsiniz, B660M DS3H ise 2 adet gen4 destekliyor.

980 Pro yu ikisinde de kullanırsınız fakat H610M-H da gen3 olarak çalışır yani 980 Pro nun vaad ettiği 7000mb/sn gibi hızları göremezsiniz, gen3 x4 ün üst sınırı 4000mb/sn.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sizin tavsiyenize uyup aldim, tesekkur ederim aciklamaniz icin. Rtx 3060 ti ve i3-12100F aldim bir de. Islemcinin performansi fiyatina gore cok iyiydi arastirdigim kadariyla, sizce sorun yasar miyim? Aslinda 1660TI alacaktim fakat 9.800 tl’ye bulunda 3060 ti aldim.

• Bugünlerde yaşamazsınız. 6-8 core'u tamamen kullanabilen oyunlar çıktığı zaman i5-i7 13600k/700k alırsınız

12100F için mini herkül diyebilirim. 5500 ve 3600 den daha performanslı bir işlemci, 3060 Ti ile sıkıntı çıkarmaz.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Evet test performansları çok iyi duruyor. Bakalım nasıl olacak  

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Hocam sizin tavsiyenizle aldığım B660M geldi dün. O gelene kadar araştırdım, gerçekten güzel anakartmış bütçem dahilinde. Şu an 400 TL daha pahalı aldığım fiyattan. Teşekkür ederim değerli tavsiyeniz için  

Güle güle kullanın hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.