Şimdi Ara

GIGABYTE DQ6 kullananlar buraya... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
4.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OSMHAS

Arkadaşlar bu kartı incelediğiniz için sağolun,benim fazla teknik konulardan bilgim yok.ama iyi bir sistem olsun diye GB DQ6 .E6600 düzeyinde bir sistemle yeniledim.
    Fakat bir iki konu var anlayamadım Biostan PC Healt statu de CPU sıcaklık 76 C sys 36 C görülüyor, EasyTune 5 de sys 36 CPU 40-45 C Fanda bir sorunmu var , Fan alarm ısı 60 C ayarlı ses yok.
    hangisi doğru.
    İkinci sorunum ATI x1300 anakartı tanıtamadım,driver yüklemiyor,kart yok diye mesaj veriyor.
    herkese kolay olsun.

Kardeş sana tavsiyem F9 bios yüklemendir.Anakart cd'sinde @bios diye bir program var onun yardımıyla gigabyte.com.tw'dan indireceğin dosyayı yükle yalnız çok dikkatli ol elektrik kesintisinde felan durum sakat bilmiyorsan bilen birisinden yardım al kolay gelsin..

• Sağol stekemen yüzbaşım ama ,dediğin olayı hiç yapmadım hata yapabilirim.Bu nedenle bion yükleme
    işni bilmiyorum ama, bios prğramı var cd de,yalnız gigabyte destekteki son biosu mu indirmek gerek
    orada f9 diye bir kayıt yok.
  • yukarıdaki soruma cevap yokmu
  • sli yapaamzsın yparsın öyle slotlardan biri 4x biri 16 x de çalışır tma sli bile olmaz bence masraf yapma boşu boşuna
  • http://forum.donanimhaber.com/m_14034639/tm.htm

şu başlıktaki soruya yardımcı olabilirmisiniz
  • Yeni F10D beta bios çıkmış fakat özellikleri belirtilmemiş. Deneyen veya bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyoruz...
  • arkadaslar az once F10D bıosu ındırdım bı deneyım dedım belkı F9 dakı stabılıte sorunlarımı cozulmustur dıe ancak degısen bıse goremedım.
    Sorunum arkadaslar

Islemcıyı 3.4@3.5 ghz de stbil calıstırmak ıstıyorum.Yapmadıgım etmedıgım sey kalmadı.Ayarları gırıyorum bazen save and exıt dedıgım zaman cokuyo bazende cokmuyo gayet guzel wındows acılıyo test yapıyorum.Ancak bu seferde pc yı kapatıp actıgım zaman pc acılmıyo kendını resetlıyıp duruyo ardından default degerlere gelıyo.Bu arada ramler 2x1 gb a-data ddr2 800(5-5-5-15)
    Uyguladıgım ayarlar sole

E1st ve C1E disable
    cd2 2.4@3.4@3.5 vcore 1.425@1.475@1500
    Ramler 800@930@970 voltaj def 1.8@2.1@2.2@2.3
    Pci-x mhz= 100
    Ramler def.5-5-5-15@4-4-4-12@4-4-4-20@5-7-7-20
    Fsb overvoltage def@1.0@.1.15@.2.0
    evet arkadaslar verdıgım bu degerlerın hepsı teker teker gırıldı ama sonuc yıne husran yıne husran benı delı arkadaslar acaba sorun nerde?.Lutfen yardımcı olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathburn -- 5 Mayıs 2007; 23:01:00 >
  • BENİM ANLAMADIĞIM CROSFİRE OLUYOR AMA SLİ YAPILAMIYORMU BU KARTLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugura75

BENİM ANLAMADIĞIM CROSFİRE OLUYOR AMA SLİ YAPILAMIYORMU BU KARTLA

Malesef kardeş bu kartla SLI yapamazsın SLI yapabilmek için Nvidia chipsetli veya SLI desteği olan bir anakart alman lazım DQ6 sadece Crossfire
  • arkadaslar bu anakart ustunde 2 ayrı renkte sata gırıslerı var 2 tane mor 4 tanede sarı var bunların arasındakı fark ne ve bende 2x320 gb 7200.10 16 mb ncq sataII hdd var bunları hangı renge takmam gerek?
  • Arkadaşlar, şuanda sisteminde ; Bigayte DQ6 anakart,E6600 işlemci ve Zalman 9700 LED fan soğutucu olup ta kullananlara bir şey sormak istiyorum.

Anakart üzerine katmış olduğunuz soğutucuyu; yatay veya dikey olarakmı taktımız,ağırlığından dolayı karta zarar verme durumu oldumu?. Yatay dikey dediğim konu ( Clip ) aparattır.
  • Resmi F10 bios çıktı. Update eden varsa görüşlerini bekliyoruz...
  • arkadaşlar bi dq6 rev3.3 da ben aldım E6420 işlemci ile kullanıyorum ramler ise 2x1 Kingston HyperX ddr2 900Mhz. ve 2x320GB Sata2 RAİD 0 WD hdd takılı....benim sorunum anakart ramlerimi 667Mhz görüyor F10 bios yüklememe rağmen bir türlü düzelmedi sorunuma yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler....
  • senın ramlerın 900 mhz ancak anakart 800 mhz e kadar destek verdıgı ıcın oyle gormen normal.OC yaparak o degere ulasabılırsın ...
  • anakart 800mhz destekliyor tamamda 800MHz görüyor demiyorum ki 667Mhz görüyor ramleri....
  • çözemedi kimse ram sorunumu gitti.....
  • aynı sorun bendede var kingston hyperx 800 mhz kullanıyorum ama everest pc wizard cpu-z gibi programlar 667 gösteriyo
  • Bu anakartın en kötü tarafı ram seçmesi bazende oc yapınca günü gününe uymuyor kafasına göre takılıyor,Bi bakıyorsun 9x422 çarpanla e 6600 ü 3800 de stabil çalıştırıyor ertesi gün aynı ayarlarla çalıştırmıyor bazen kafayı yedirtiyor bu kart
  • Bu arada Bios f11 çıktı
  • Dostum sana bios ayarlarının resmini yollim referans olur ama ddr2 overvoltaj kontrolünü ram'inin desteklediği değerlere getir birde ram çarpanını ramine göre ayarla bana kalırsa senin problem ram ayarlarından.Takıldığın yerde tekrar sor ram'in ne olduğunu yazmadığın için daha fazla yardımım olmuyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: Haşmet

Bende e6600 DQ6 kullanıyıcısıym tek derdım su an ıslemcıyı 3.4 yada 3.5 ghzde gunluk calıstırmak ve bu konu hakkında sıstemı aldıgım gunden berı 1 allahın kulu yardım etmedı.Acaba bu donanımhaber sıtesınden ben cok sey mı ıstıorum.?

Tek ıstedıgım sey bıosdan 3.5 ghz de calıstırabılmek ıcın nerde neyın nasıl yapılacagının anlatılmasını(hıc oc bılmeyen bırıne anlatır gıbı)ıstıyorum.

Fsb kac olacak?
    3.4 ghz yada 3.5 ghz e gore ıslemcı ve ram voltajları ne olmalı?
    FSB:DRAM 1:1 nasıl yapılabılır? ( bende 4:5)
    FSB ye gore ram tımınglerı kac olmalı (bende 5-5-5-15)
    Bunları bana cvplandırıcak bı yardımsever arkadas cıkarmı bu konu baslıgından acaba?

Yardımlarınız ıcın sımdıden tsekkurler...

GIGABYTE DQ6 kullananlar buraya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karandiru -- 16 Haziran 2007; 14:54:20 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.