Şimdi Ara

gigabyte driver yüklü ses yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gigabyte ipe8-1000mk anakartım var. ses çalışmıyor. video izleyebiliyorum ama ses yok. sürücüleri yükledim. teknik servis bios ayarlarındandır dedi. baktım bios ayarlarına ac97 auto seçili.
    peki sorun nedir?
    aygıt yöneticisinin resimlerini yolluyorum.

-------------------------

az önce şunları denedim
    dxdiag

ve şu sonuç çıktı

kaç gündür bunun çözümü için uğraşıyorum. onlarca forum dolaştım. ve denemediğim yöntem kalmadı. olmuyor olmuyor olmuyor. not: hopörlor başka pcde çalışıyor (onda sorun yok)
    sistem : xp sp2
    anakart : gigabyte ipe8-1000mk

• şimdi ses sadece internetdeki videolardan mı ses mi çıkmıyor winamp da felan çıkıyorsa realtek ayarlarına gir saatin oradaki simgesinden daha sonra efektler oluyor ya room,bathroom gibi onları değiştir ses gelmesi lazım..
  • ses hiçbir şekilde gelmiyor.
    ne internet ne winamp ne media player. ses yok.
  • Geçen bir pcye format attım tüm driverlerini her zamanki gibi yükledim,sonunda baktım ses yok,
    olacak şey değildi hepsi yüklüydü hiç hata bile vermiyordu ama ses yoktu.tüm forumları bende dolaştım çözüme ulaştıramadım.Sonunda küçük kardeşim abi ses sürücüsünü unistaller programıyla kaldırıp tekrar kuralım belki çalışır dedi..

Unistaller programıyla kaldırıp tüm ses dosyalarını tekrar güncel versiyonunu kurdum ve çalıştı...
  • kasanın önünde kulaklık girişi kısmında kulaklık parçası kırılmış veya evinize gelen yaramaz çocuk misafirlerinden birisi içerisine herhangi bişey sokmuş oalbilir

aynı problem için 3 gün uğraşmıştım sonunda dediğim yerde kibrit çöpü buldum
  • şimdi onuda denedim. Revo Uninstaller programıyla kaldırıp tekrar yükledim yine olmuyor.
    @adem giriş kasanın arkasında ve herhangi bir çöp yok içerisinde.
  • kolonun arızalanmış olabilir birde kulaklıkla denemeni tavsiye ederim birde saatin orda ses simgesi varmı eğer varsa kolondan olma ihtimali yüksek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses kartı yuklü ama ses gelmiyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

kolonun arızalanmış olabilir birde kulaklıkla denemeni tavsiye ederim birde saatin orda ses simgesi varmı eğer varsa kolondan olma ihtimali yüksek

ilk mesajın sonunda açıkladım kolonlarda sorun yok diye.
  • kusura bakma görmeişim saatin orda ses simgesi varmı peki
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

kusura bakma görmeişim saatin orda ses simgesi varmı peki

evet var
  • kendi cdsinden kurmadıysan yanlış sürücü kurmuş oalbilirsin anakartın sitesinden driverini indirip kurmalısın eğer kendi cd sinden veya anakartın sitesinden indirdiğin ise aklıma başka bişey gelmiyor harici ses kartı takmanı önereceğim
  • hem kendi cd sinden deniyorum hemde anakartın sitesinden indirdiğimi kurdum.

bu konuda çok kişi mağdur olmuş. araştırdım. çözüme ulaştıkları yöntemleri denedim ve hala deniyorum. olmuyor olmuyor olmuyor.
  • bu konuda bilgisi olan bir arkadaş çıkar inşallah.
  • aklıma gelen son sorun olabilecek kaynak, anakarttaki çıkış birimi ile ilgili donanımsal bir sorun olma ihtimali
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.