Şimdi Ara

Gigabyte ep45 extreme kullanan biri vamı yada anakart dan iyi anlayan jumper sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar problemsiz ana kartım ep45 extreme i forum dan satmaya karar verdim alıcı arkadaşa izmire kargolamak üzere gönderdim ve arkadaşa ürün 2 gün sonra ulaşmış ve hemen akabinde beni arıyor ve çalışmadıgını söylüyor kartın. bende geri göndermesini istedim ve gönderdiği ücreti aynen kendisine ilettim. sonrasında ..

Kafama takılanları yazayım;
    1) ep45 extreme üzerinde kaçtane jumper var ben iki olarak hatırlıyorum ve bena tek juper olarak geldi bu sebebden olayı acılmıyor olabilirmi? ( tam sistem acılacakken kendini üst üste aynı şekilde restart ediyor sanki güç gitmiyor birşekilde )

2) sorunun jumper ile alakalı oldugunu sanıyorum çünkü tam olarak nereye takmam gerektiğini bilmiyorum.

3) bu karttan kullanan arkadaşlar varsa yada kullanmış yada bilgi sahibi olan paylaşırsa çok sevinirim.

4) internetteki bir çok fotografta jumperin takılı oldugu yer boş ? boş olarakda denedim problem aynı ama dediğim gibi ben iki tane jumper takılıo oldugunu hatırlıyorum.

Gigabyte ep45 extreme kullanan biri vamı yada anakart dan iyi anlayan jumper sorunu ?

http://hotfile.com/dl/128834773/ec808cf/04092011013.mp4.html
    http://hotfile.com/links/128832185/4006f77/Video3.wmv

bunu ile alakalı olarak iki tane video cektim güç düğmesine bastıgımda ki restart anı ve jumper yerini gösteren bir video yardımcı olabilirseniz cok minnettar kalırım.
    saygılarımla;

caner başer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi withcaner -- 4 Eylül 2011; 17:59:56 >

• o kadar video cekene kadar anakartinizin fotolarini cekip koysaydiniz daha iyi olurdu.
    EP45 extreme modelinde benim bildigim clear cmos power ve reset butonlari olmasi lazim... sizinkinde var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

o kadar video cekene kadar anakartinizin fotolarini cekip koysaydiniz daha iyi olurdu.
    EP45 extreme modelinde benim bildigim clear cmos power ve reset butonlari olmasi lazim... sizinkinde var mi?

Anakartın üstündeki butonları mı diyorsun üstad
  • Resimdekinde yerleri var kendileri yok. Arkadasin kendi anakartinda butonlar olabilir.
    butonlardan biri biosu sifirliyor.
    Revizyonu 1.0 degilde 0.1 olabilir...
  • Bende butonları göremedim o yüzden sordum üstad
  • Bir üretimin bir kac cesidi olabilir. eger dugme varsa jumper ise yaramiyormus. eger dugme yok ise ve jumper ile sifirlanmiyorsa bir cok secenek var.
    birincisi anakart arizali
    ikincisi islemci ayaklari yamuk yada tam oturmuyor
    ucuncusu psu arizasi anakart acilamiyor... vb
  •  Gigabyte ep45 extreme kullanan biri vamı yada anakart dan iyi anlayan jumper sorunu ?

Umarım Yardımcı olur.
  • k.bakma hocam geç cevap veriyorum anakartı yeni gönderdim bir yere tamir için işlemci yuvasındaki dişlerde sıkıntı var sanırım. sonucu bildiririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.