Bildirim
GIGABYTE EP45-UD3 / EP45-UD3R / EP45-UD3P KULLANANLAR BURAYA (23. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben anlamıyorum bende neden böyle düşük sonuçlar veriyor ya windowsdan yada harddiskten yada donaımdan :( -
quote:
Orijinalden alıntı: melihcan00
Ben anlamıyorum bende neden böyle düşük sonuçlar veriyor ya windowsdan yada harddiskten yada donaımdan :(
bence windows dan neden dersen aynı olay bende de var inanılması güç ama 30 45mb arası aktarım yapıyor bazan 25mb bile oluyo bunu düzeltmenin bir yolu varmı bilemiyorum 32 bitte 64 bitti aynı home bile kurdum ayı sonuç enteresan inş bi çözüm buluruz sırf bu yüzden xp ye dönmem gerçi şuan kullanılan win7 crackler 02.03.2010 a kadar geçerli bu arada çalıştıra winver yaz göreceksin -
quote:
Orijinalden alıntı: kursun25
quote:
Orijinalden alıntı: melihcan00
Ben anlamıyorum bende neden böyle düşük sonuçlar veriyor ya windowsdan yada harddiskten yada donaımdan :(
bence windows dan neden dersen aynı olay bende de var inanılması güç ama 30 45mb arası aktarım yapıyor bazan 25mb bile oluyo bunu düzeltmenin bir yolu varmı bilemiyorum 32 bitte 64 bitti aynı home bile kurdum ayı sonuç enteresan inş bi çözüm buluruz sırf bu yüzden xp ye dönmem gerçi şuan kullanılan win7 crackler 02.03.2010 a kadar geçerli bu arada çalıştıra winver yaz göreceksin
bunu duyduguma sevindim diyecem ama sevinemiyorum win7 cok alistim uyuz xp ye bende gecmek istemiyorum. win 7 crack olayini hallettim. umarim satisa sunulan surumde bu sorun giderilir.
-
arkadaşlar acaba EP45-UD3p stoklarda kalmadı mı? Satan hiç bir site göremeidm. Bi arkadaşıma alıcam ama bulamıyorum -
Arkadaşlar UD3P modelini almayı düşünüyorum.
CrossfireX özelliği olduğu için bu anakartı düşündüm. Ben Sapphire HD4840 VaporX ekran kartından iki tane alsam stabil bi şekilde crossfire yapabilirmiyim ? -
malesef yok 1 haftadan fazladır bilgisayarım yerde bekliyor anakartı yaktım ud3p arıyorum kont elektroniği aradım üretimi durdu türkiyeye artık gelmeyecek gibi bir şey söylediler hayal kırıklığı yaşadım avusturalyada buldum birde amazon.com da var ama amazon türkiyeye gönderim yapmıyor bu ürünü çılgın gibi arıyorum hala bilen gören varsa yada bilgisi olan varsa allah rızası için yazssın yahu:)))) -
quote:
Orijinalden alıntı: STIHL
malesef yok 1 haftadan fazladır bilgisayarım yerde bekliyor anakartı yaktım ud3p arıyorum kont elektroniği aradım üretimi durdu türkiyeye artık gelmeyecek gibi bir şey söylediler hayal kırıklığı yaşadım avusturalyada buldum birde amazon.com da var ama amazon türkiyeye gönderim yapmıyor bu ürünü çılgın gibi arıyorum hala bilen gören varsa yada bilgisi olan varsa allah rızası için yazssın yahu:))))
olur mu öyle şey. amazon.com Türkiye'ye gönderim yapıyor. Müzik DVDsi alan arkadaşlarım var amazon dan. kaldı ki anakartı kesin gönderirler -
quote:
Orijinalden alıntı: pplhntr
quote:
malesef yok 1 haftadan fazladır bilgisayarım yerde bekliyor anakartı yaktım ud3p arıyorum kont elektroniği aradım üretimi durdu türkiyeye artık gelmeyecek gibi bir şey söylediler hayal kırıklığı yaşadım avusturalyada buldum birde amazon.com da var ama amazon türkiyeye gönderim yapmıyor bu ürünü çılgın gibi arıyorum hala bilen gören varsa yada bilgisi olan varsa allah rızası için yazssın yahu:))))
olur mu öyle şey. amazon.com Türkiye'ye gönderim yapıyor. Müzik DVDsi alan arkadaşlarım var amazon dan. kaldı ki anakartı kesin gönderirler
Bildiğim kadarıyla amazon.com Türkiye'ye kitap,cd,dvd gibi ürünler dışında gönderim yapmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR
quote:
Orijinalden alıntı: pplhntr
quote:
olur mu öyle şey. amazon.com Türkiye'ye gönderim yapıyor. Müzik DVDsi alan arkadaşlarım var amazon dan. kaldı ki anakartı kesin gönderirler
Bildiğim kadarıyla amazon.com Türkiye'ye kitap,cd,dvd gibi ürünler dışında gönderim yapmıyor.
doğrudur. ben dvd gönderiyorsa anakart kesin gönderir diye düşünmüştüm. :)
-
@pplhntr
Hocam keşke diğer ürünleride göndersede bizde dilediğimiz alabilsek.(Tabi Gümrük sınırının elverdiğince)
-
Anakartın yok satması çok normal bence 1.5 2 aydan beri pc 24 saat download yapıyor bir kez reset atmadı maşAllah :) -
quote:
Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR
@TurkeyStar
Hocam rica etsem Cpu-Z den Memory ve SPD sekmelerinin resimlerini koyabilir misin ?
Ancak Şimdi Okudum msj ını ben voltaj falan oynamadım hiç aldığım gibi taktım parçaları öyle duruyor Bir Göz Atarsın önerin olursa paylaşabilirsin
-
Bayram öncesinde 2. el forumundan EP45T - UD3P edinmiş bulunuyorum. Gerçekten çok kaliteli bir anakart. -
Ardaşlar resimdede göreceğiniz üzere elimde P45 UD3R anakartım var bios için arama yaptırdığımda bios update proğramı ile bunu veriyor.Bendeki şu an F5 bios update için bu F9 bios dorumudur? hiç bilgisi olan arkdaş varmı bu konuda yada denemiş?
-
GA-EP45-UD3R (rev. 1.0) için ise F11 Bios sürümüde mevcut Web Sayfasında
http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/bios/ga-ep45-ud3r_10.html
Tavsiyem siteden direk indirip dosya olarak seçip bios unu güncelle Tabiki Bios unu Yükseltmek istiyorsan
quote:
Orijinalden alıntı: Racer_ali
Ardaşlar resimdede göreceğiniz üzere elimde P45 UD3R anakartım var bios için arama yaptırdığımda bios update proğramı ile bunu veriyor.Bendeki şu an F5 bios update için bu F9 bios dorumudur? hiç bilgisi olan arkdaş varmı bu konuda yada denemiş?
-
Dostum Saol ilgin için ama benim ki revizyon 1.1
Evet arkdaşlar bios için bunu yükleyebilirmiyim? yoksa bu benim anakarta göre değil mi? -
tamamda yazdım ya
GA-EP45-UD3R (rev. 1.1) her iki versiyon içinde f11 bios sürümü mevcut web sayfasında bios update yapmak bazı sorunları düzeltiyor anakarta ek özellikler ekliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Racer_ali
Dostum Saol ilgin için ama benim ki revizyon 1.1
Evet arkdaşlar bios için bunu yükleyebilirmiyim? yoksa bu benim anakarta göre değil mi?
-
Dost'um denedim ama benim işletim sistemi 64 bit olduğu için kabul etmedi update'i,hiç 64 bit bios update eden kimse çıkmadı bu konuyu açan UD3R kullanan arkdaşlar size sesleniyorum!! -
Arkdaşlar Bios'u indirdim fakat masaüstünden kurmak isterken bu hatayı veriyor! yok mu bana yardım edebilcek bi vatan evladı forumda?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X