Şimdi Ara

GIGABYTE EP45-UD3 / EP45-UD3R / EP45-UD3P KULLANANLAR BURAYA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
562
Cevap
3
Favori
42.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de bekliyor ama 1 sn. falan...çok da önemli bir süre değil bence...
    quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

bnmki 3-5 sn bekliyor o ekranda..
  • Ya arkadaşlar bu EP45-UD3P anakartın 2 modeli var revizyon 1.0 ve 1.1 aralarında ne fark var ve kendi kartımızın revizyonunu nerden öğrenecez
  • 1.1 Resmini görmedim belki bazı parçaların yeri degişmiş yada arka panelde degişiklik yapılmış olabilir ama özellik olark hiç bir fark göremedim ben. Türkiyede satılanların çogu 1.0 Rev numarası arka panelin bulundugu düzlügün en sonunda yazar vida deliginin yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 10 Mart 2009; 19:33:45 >
  • UD3R aldım bende yanlız restart sorunu yaşıyorum. bir bakarsanız sevinirim.http://forum.donanimhaber.com/m_30332353/tm.htm
  • Türkiye'ye gelen tüm P45-UD3P Rev 1,0 arkadaşlar.Ben baya bir araştırdım ve bu hafta içi vatandan alacağım artık Rev 1.0

P45-UD3P Rev 1.0 ile Rev 1.1 arasındaki fark Güneyköprüsü ve MOSFET için farklı heatsink kullanılmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kreasom

Türkiye'ye gelen tüm P45-UD3P Rev 1,0 arkadaşlar.Ben baya bir araştırdım ve bu hafta içi vatandan alacağım artık Rev 1.0

P45-UD3P Rev 1.0 ile Rev 1.1 arasındaki fark Güneyköprüsü ve MOSFET için farklı heatsink kullanılmış.

O zaman devam 1.0 revizyonluları almaya bu ud3p anakart bir harika ya baka baka doyamıyor insan görüntüsüne
  • Evet görüntüsü harika gerçekten benim kasadan görüntüsü

GIGABYTE EP45-UD3 / EP45-UD3R / EP45-UD3P KULLANANLAR BURAYA

• Selam arkadaşlar UD3P modelini en uygun fiyata nereden bulabilirim ...?
  • en uygun fiyata nerden bulursun bilmem ama ben bu siteden aldım fiyatı halen uygun bence :)

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=11941125063
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihcan00

en uygun fiyata nerden bulursun bilmem ama ben bu siteden aldım fiyatı halen uygun bence :)

http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=11941125063

Bu sitede uygun ama peşin 319 lira taksitli fiatları değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidelimemo -- 16 Mart 2009; 16:52:09 >
  • quote:

Evet görüntüsü harika gerçekten benim kasadan görüntüsü

Melihcan bu arada kasa ve anakart çok güzel görünüyor kasa kapağın cam veya plex mi eger öyleyse işklandırma ile süper olur ayrıca resimler için teşekkürler

NOT Yalnız senin Ramler single galiba dual olarak kullansana yanlışmı söylüyorum arakadaşlar hatam vars söyleyin 1. resimde iyi görünüyor ramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidelimemo -- 16 Mart 2009; 16:54:56 >

• Yanlış görmüyorsun Ram lar single çalışır o pozisyonda......

quote:

Orjinalden alıntı: cidelimemo

quote:

Melihcan bu arada kasa ve anakart çok güzel görünüyor kasa kapağın cam veya plex mi eger öyleyse işklandırma ile süper olur ayrıca resimler için teşekkürler

NOT Yalnız senin Ramler single galiba dual olarak kullansana yanlışmı söylüyorum arakadaşlar hatam vars söyleyin 1. resimde iyi görünüyor ramlar

• merhaba, dün ud3p aldım gold tan 320 liraya.. q6600 ile kullanıcam fakat ince ayar hakkında bi bilgim yok, böyle kullanan bazı arkadaşlar gördüm. yardımcı olabilirlerse sevinirim
  • quote:

Bu sitede uygun ama peşin 319 lira taksitli fiatları değişiyor

Ben taksidi sevmedigimden genelde tek çekim yaparım onun için en uygun bunu buldum o zaman şartıyla tabi.

quote:

Orjinalden alıntı: zagor_tenay34

Yanlış görmüyorsun Ram lar single çalışır o pozisyonda......

quote:

quote:

Evet kasa güzel beyenmeyen çok olsada :D yan panel şeffaf zaten kendinden bir tane ışıklı fan vardı ben bir tane daha taktım yeşil renkte mavi yeşil acayip bir hal aladı açıkcası :D

Ramları nasıl dual takcam ve ne faydası olcak bilmiyorum bunu anlatırsanız yaparım :)

• Ram leri aynı renk slotlara takacaksın ki dual çalışsın..Sen tak faydasını mutlaka göreceksin..
  • Bende dün aldım kavuştum UD3P ye de başıma gelmedik kalmadı Sunbeam CC Frezer im uçtu takamadım
    bu sabah gidip flexlettim geçmeyen yerlerini gene olmadı biraz daha aldırıyım dedim elimizde kalmış haberim
    yok plastik ayaga geçen madallar cıktı nasıl yaptıracağım bilmiyorum böyle küçük yerlere kaynak kim yapar.

Neyse Esas soracağma geliyorum bilgisayarı kurdum açtım ilk 2 açılışta ötüp ötüp açıldı kapandı açıldı kapandı
    şimdi son açışımda yapmadı bu normalmi ayar felan bişeymi yapıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zagor_tenay34

Ram leri aynı renk slotlara takacaksın ki dual çalışsın..Sen tak faydasını mutlaka göreceksin..

Tamam yaptım arkadaşım şimdi dual olarak çalışıyor biraz nette inceledim bazı yerlerde %20-30 bazılarıda %5'lik performans artışı olacgını yazmış dual olark kullnamanın ama benim performans bakımında sıkıntım yoktu şahsen pc çok hızlı zaten :)

quote:

Orjinalden alıntı: gonuldagi

Bende dün aldım kavuştum UD3P ye de başıma gelmedik kalmadı Sunbeam CC Frezer im uçtu takamadım
    bu sabah gidip flexlettim geçmeyen yerlerini gene olmadı biraz daha aldırıyım dedim elimizde kalmış haberim
    yok plastik ayaga geçen madallar cıktı nasıl yaptıracağım bilmiyorum böyle küçük yerlere kaynak kim yapar.

Neyse Esas soracağma geliyorum bilgisayarı kurdum açtım ilk 2 açılışta ötüp ötüp açıldı kapandı açıldı kapandı
    şimdi son açışımda yapmadı bu normalmi ayar felan bişeymi yapıyor.

Bende birtane bu gün Sunbeam CC Frezer siparişverdim bakalım çarşambaya sanırım elime geçer bakalımproplem yaşayacakmıyım ama çok iyi sogutuyormuş genel kanı bu yönde.

Ana kartta ilk taktıgımda bir ses gelmedi bende belki bir donanım tam yerine oturmadıysa bu tip sesler çıktıgını duymuştum bir kontrol et gerçi ikinci sefer çıkmadı demişsin eger şimdi açıldıysa pc sorun yok demktir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuXiN -- 20 Mart 2009; 19:58:35 >

• Bende birtane bu gün Sunbeam CC Frezer siparişverdim bakalım çarşambaya sanırım elime geçer bakalımproplem yaşayacakmıyım ama çok iyi sogutuyormuş genel kanı bu yönde.

Anakartta ilk taktıgımda bir ses gelmedi bende belki bir donanım tam yerine oturmadıysa bu tip sesler çıktıgını duymuştum bir kontrol et gerçi ikinci sefer çıkmadı demişsin eger şimdi açıldıysa pc sorun yok demktir :)/quote]

SeS meselesi devam etti biosları güncelleyince düzeldi şimdi ET6 da CPU turbo yapınca bilgisayar kilitleniyor
    biosa girip optimize default yapmadan da makine açmıyor

Birde Gigabyte download da F8 beta bios var o f8 biosdan öncemi sonramı heralde daha eski yani önce olan bios.
    bilemedim öyle tahmin ettim

Sunbeam Core Contact Frezer

Naaptın sen hiç açmadan iade etsen çok iyi olur bu anakarta sunbeam core contact Frezer kulakcıkları kestirmeden
    kesinlikle olmaz benimkisi şans eseri tutuyor çünkü sıfıra sıfır kestirmek zorunda kaldım çelik kelepceler çıktı yerinden
    alta oturan plastigi soğuucuya takarak güç bela oturttum hatta sogutucu bile çizildi gerçekten takmak çok zor
    Akortekle görüştüm bakalım belki o kelpceyi gönderirlerse bende satacağım başka bişey alacağım.

Yada bozulana çok ince bir saçla ek yaptıra bilirsem burada paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonuldagi -- 21 Mart 2009; 0:37:19 >

• Zaten başıma ne geliyorsa hep bu acele etmelrim yüzümden geliyor ürünü kargolamışlar teslim edecklermiş. Umarım pişman olmam yada olmadı 7 gün içinde iade hakkım vardiye biliyorum bakalım gelsim hele bir :( birde ram slotlarını götürme gibi bir durum söz konusumu bilgilendirirsen sevinirim ama en son resimde 4 ram takılı sanırım sorun yok.

senin olaya gelince o konuda bilgim yok fazla kurcalamamklazım ama içinden çıkan bir program var onunla oc yaptım gayet güzel çalıştı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.