Şimdi Ara

Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gigabyte_Türkiye

Sayın İlgili,

Öncelikle incelemeniz ve emeğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizlere yardımcı olabileceğimiz bir kon

Zamanında o kadar detaylı testler yaptık hiçbir firma yetklisi teşekkür etmedi.Çok kırıldım ve darıldım.Dediğim firmada sapphire.Ayıp yaptığın ayıp utan

Gigabyte adamsın sen.Adamın hass dibi

• Php kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunlarda msı afterburner açılı şekilde ss alırsan çok daha iyi olur.Bu aldığın ss ler hiçbir anlam ifade etmiyor.Msi afterburnerda gpu usage cpu usage memory usage sıcaklık vb gibi ayarları ost ekranında gösterirsen çok daha iyi olacaktır ve faydası olacak çoğumuz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

O benim hatam bahsetmemişim. Zaten dediğim gibi çok anladığım şeyler değil maksat yardımcı olmak.

Afterburner açık şekilde maksimum 68-70 dereceyi gördü kart. FPS değerlerini gösteren benchmarkları yaptım ve yayınladım.

G1 tercih etme sebebim önceki 970in G1 olması. Kart oldukça sessiz.

Gelen özel mesaj ile BIOS değişikliği yaptım kartta ve CW konusunda belli bir azalma hissettim. Zaten mevcut CW rahatsız edici değil. Kasa açıkken kasaya yakın durursanız hissediliyor.. Kapağı kapatınca zaten sistem fanları onun sesini her türlü bastıracak boyutta ki sessiz fanlar kullanıyorum.

Ani frekans düşüşü benchmarklarda ben şahit olmadım. sadece geçiş kısımlarında vardı load olurken.

Beni ne istediğiniz konusunda detaylı bilgilendirirseniz şu programı şu şekilde çalıştırın diye.. elimden geleni yaparım.
     Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi

Tam yükte çalışırkenki desibel ve ben %100 fan'da çalışmaya zorladığımda desibel
     Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi

Dikkatli dinlerseniz CW sesi belli bile değil. Sistem fanları bile sussa ancak çok yaklaşınca duyuluyor.

Hem performans hem sıcaklık hem de ses değerleri çok güzel gözüküyor güle güle kullanın!

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Sayın İlgili,

Öncelikle incelemeniz ve emeğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizlere yardımcı olabileceğimiz bir kon

Sayın yetkili

Mesajı yazarken uyuyakaldınız ya da elektrikler kesildi.

Mesajınız yarımdır.

Ya da cümleyi tamamlamayıp , yardımcı olabileceğiniz konu varsa da olmak istemiyorsunuz ama bunu söylemek istemediğinizden böyle birşey yapmış olabilirsiniz.

Mesajınızı düzeltin.Biz kullanıcılar olarak mesajınızın tamamlanmasını ve nihayete ermesini istiyoruz.

İmzanızı bilerek böyle yaptınız galiba.

Bu kullanıcı kişisel mesaj almak istemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    @Php

Hayırlı olsun hocam kartınız iyi günlerde kullanın

@HiqhWoltage

hocam bir kaç farklı siteden baktım techspot ve guru3d vs. hem gpu hem mem. oc [yaklaşık +150/+650 seviyelerinde ] kazancı oyundan oyuna %6-7 seviyelerinde

techspot hatta fe edition bile yüzde 14 oc olurken g1 i yüzde 6 dan yukarıya çıkaramadık yazmış.

Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 17 Haziran 2016; 10:17:58 >

• Hocam hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız

300 mbit interneti nerden alıyorsunuz acaba, il ilçe ?

Aslında steam'den oyun demişsiniz, fakat Bir Bf4 64/64 multi veya Gta5 ultra iyi olurdu.

Saygılar.
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Fe nin baz frekansı düşük olduğu için diğer kartlarla max aynı frekansa cıksa bile orantısal olarak daha fazla oc olmuş oluyor. Tabi max oc frekansı olarak hem bellek hem de gpu da daha yükseğe çıktıkları görülüyor.

Benim merakım bantgenişliği olarak ne kadar darboğaza uğradığını görmek. Yoksa bir videoda sadece gpu frekansı arttırarak adam oc yapıp test yapmış ve yine iyi bir oranda fps yükselmesi olmuştu witcher 3'te. O videoyu eklerim pc başına geçince.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır seni engellediğimden
  • DUKES kullanıcısına yanıt
    Daha iyisini yapmıyosan ağzını kapalı tut. Adam iyi yada kötü bişeyler yapıyo .

Boş konuşmaktan iyidir dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 17 Haziran 2016; 12:16:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

quote:

Sayın İlgili,

Sayın yetkili

Mesajınız yarımdır.

Ya da cümleyi tamamlamayıp , yardımcı olabileceğiniz konu varsa da olmak istemiyorsunuz ama bunu söylemek istemediğinizden böyle birşey yapmış olabilirsiniz.

Mesajınızı düzeltin.Biz kullanıcılar olarak mesajınızın tamamlanmasını ve nihayete ermesini istiyoruz.

Kendisi forumun has trollerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: CATBALCA

Daha iyisini yapmıyosan ağzını kapalı tut. Adam iyi yada kötü bişeyler yapıyo .

Boş konuşmaktan iyidir dimi

Ortada bir emek var buna birşey diyen yok ama o ss lerin masaüstü arkaplanından farkı yok.Sonuçta bu konu kartın oyunlarda verdiği değerleri görmek adına açıldı.İşlemci kısıtlaması varmı usage değerleri nedir? sıcaklıklar nedir? Bunları göremedikten sonra boşa zahmet edilmiş olur.Konuyu açanın zamanına yazık olur.Saçma olmadığı sürece olumlu olumsuz yorumlar olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: D12

quote:

quote:

Sayın İlgili,

Sayın yetkili

Mesajınız yarımdır.

Kendisi forumun has trollerinden

ayna da kendine bakabilsen görürsün ne olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 17 Haziran 2016; 13:58:47 >

• @bonser24:benchmark çalışırken afterburner SS si koyuyorum. hani lise mezunu herkes grafik okumayı biliyordur diye.. Halen olmadı deniyor ya siz artık ne istediğinizi anlatamıyorsunuz ya da ben hakkikatten gerizekalıyım.

Diyorum ki: Anlatın, yapayım.Benim ilgi alanım değil benchmarklar, testler. Sırf merakınız gitsin istiyorum. Yardım etmeye çalışıyorum.

Benchmark çalışıyor bitiyor. grafiğin x ekseni zaman. orda fanın hızı da yazıyor. aynı andaki sıcaklık değeri de yazıyor. GPU kullanımı da yazıyor.. daha ben size ne göndereceğim ? 2. ekrandan takip ediyorum işte hepsinde aynı olaylar oluyor..

Eleştirmeye gelince herkes eleştiriyor. Cem yılmazın dediği gibi yerçekimsiz ortamda çilek tadı gelsin.. arkadaşım ANLATIN ne istiyorsanız ben beyninizi mi okuyayım ?

CW videosu dendi çektim, afterburner koy dediler koydum, telefonla desicel ölç dediler ölçtüm.. Görende zanneder ki forum üyeleri hergün 18 tane titanı üst üste -273 kelvinde test ediyor.. Bırakın boş eleştirileri artık ya, beğenmiyorsan okuma açtığım başlığı. 10 kere yazdım ne istediğinizi açıklayın diye daha ne yapayım ben ?

• quote:

@bonser24:benchmark çalışırken afterburner SS si koyuyorum. hani lise mezunu herkes grafik okumayı biliyordur diye.. Halen olmadı deniyor ya siz artık ne istediğinizi anlatamıyorsunuz ya da ben hakkikatten gerizekalıyım.

Diyorum ki: Anlatın, yapayım.Benim ilgi alanım değil benchmarklar, testler. Sırf merakınız gitsin istiyorum. Yardım etmeye çalışıyorum.

Benchmark çalışıyor bitiyor. grafiğin x ekseni zaman. orda fanın hızı da yazıyor. aynı andaki sıcaklık değeri de yazıyor. GPU kullanımı da yazıyor.. daha ben size ne göndereceğim ? 2. ekrandan takip ediyorum işte hepsinde aynı olaylar oluyor..

Eleştirmeye gelince herkes eleştiriyor. Cem yılmazın dediği gibi yerçekimsiz ortamda çilek tadı gelsin.. arkadaşım ANLATIN ne istiyorsanız ben beyninizi mi okuyayım ?

CW videosu dendi çektim, afterburner koy dediler koydum, telefonla desicel ölç dediler ölçtüm.. Görende zanneder ki forum üyeleri hergün 18 tane titanı üst üste -273 kelvinde test ediyor.. Bırakın boş eleştirileri artık ya, beğenmiyorsan okuma açtığım başlığı. 10 kere yazdım ne istediğinizi açıklayın diye daha ne yapayım ben ?

Sol üst tarafa bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

@bonser24:benchmark çalışırken afterburner SS si koyuyorum. hani lise mezunu herkes grafik okumayı biliyordur diye.. Halen olmadı deniyor ya siz artık ne istediğinizi anlatamıyorsunuz ya da ben hakkikatten gerizekalıyım.

Sol üst tarafa bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

Rivatuner OSD size 1 frame in o anki kaynak değerlerini gösterir. ben sizlerle grafik paylaştım. 3-4 dk lık veri var orada. Zaten kat ve kat fazlasıyla olan birşeyi istiyorsunuz suç bende mi sizde mi ?

• Koymus oldugunuz resımlere tekrar bakın wıtcher 3 ve tomb raıderın resımlerıne.Oyunun ıcınden ss almıssın koymussun fakat ortada degerler yok.Bızım anlatmaya calıstıgımız kısım burası degerler yokken koymus oldugun resım hıcbırsey anlam ıfade etmıyor.Yanı koymasanda olur onları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 17 Haziran 2016; 17:04:55 >
  • hayırlı olsun G1 gaming çok iyi.
    kartı nereden aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Koymus oldugunuz resımlere tekrar bakın wıtcher 3 ve tomb raıderın resımlerıne.Oyunun ıcınden ss almıssın koymussun fakat ortada degerler yok.Bızım anlatmaya calıstıgımız kısım burası degerler yokken koymus oldugun resım hıcbırsey anlam ıfade etmıyor.Yanı koymasanda olur onları

Kardeşim ben vazeçtim anlamıyor inatla : )
  • Doom cikti mi nasil edindiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Doom cikti mi nasil edindiniz

Asus un bazı gaming ürünlerinde hediye olarak geliyor. Ben mesela o şekilde edindim Asus Z170 Pro Gaming abnakart alarak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.