Şimdi Ara

Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun dotum.The witcher 3'te neredeyse 980 ti ile aynı performansı vermiş sürücüden mi kaynaklı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr light -- 16 Haziran 2016; 5:34:11 >
  • Kartınız hayırlı olsun. sıkıntısız ve güzel günlerde kullanın.. internet hızınıza imrendim. müthiş..

Eski driver kalıntılarını temizlemek için aşağıdaki programı kullanın. Özellikle sentetik testlerde sorun var ise ortan kalkacaktır.

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

Daha sonra en son driver sürümünü indirip tekrar deneyin. Eğer GPU saat hızının düşük kaldığını farkederseniz, Nvidia kontrol panelden 3D ayarları kısmına girip güç seçeneklerini "Uyarlamalı" olarak değiştirin.

Kolay gelsin..

• hayırlı olsun. Güzel kart güzel değerler
  • Hayırlı olsun yakışıklı kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

300mbit

hocam antalya nın merkez ilçesinde oturuyorum yakınımda belediye var ben 400 KB alıyorum en fazla :D:D 300 Mb nedir ya :D
  • Kartınız hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın.
    Benchmarkların düşük çıkmasının sebebi işlemcinizdir.Overclock edip farkı görebilirsiniz.4,5ghz felan yaparsanız bariz farkı görebilirsiniz.
    Özellikle fire strike testinde fizik skoru eski 2600k işlemci ile 10k+ alıyordum.
  • http://www.3dmark.com/3dm/12509129

en son benchmark şu şekilde.

Steamde şimdi rise of tomb raider deneyeceğim. izlemek isteyenler gelebilir.

http://steamcommunity.com/id/kadeve/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

http://www.3dmark.com/3dm/12509129

en son benchmark şu şekilde.

Steamde şimdi rise of tomb raider deneyeceğim. izlemek isteyenler gelebilir.

http://steamcommunity.com/id/kadeve/

İşlemciyi biraz gıdıklamışsınız.
    Daha iyi bir işlemci ile o skor 18k ları rahat görür.

• Forumda boyle kullanici postlari bekliyoruz
    Ama
    Yok amd tokatlayacak
    Yok nvdia kazikliyir siz zavallisiniz
    Yok 980ti cok mop
    980ti 900tl e alinir

Gibi postlar havada ucusuyor

Ps:e kartin hayirli olsun gule gule kullan
    İnceleme ve bilgilendirme icin ayrica tskler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rise of the Tomb Raider Benchmark Sonucu
     Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi
     Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi
     Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi

• Php kullanıcısına yanıt
    Aynı testi kartın sadece belleklerini +500-600mhz arttırarak yapabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kartınız hocam Performans güzel ama o tasarım çakma asus gibi geliyor insana gigabyte 1000 serisinde tasarımı hiç beceremedi nedense extremede anlamsız bir tasarımda buda.
    Kartınız tekrar tekrar hayırlı olsun.Yalnız insanlar kibarca yaptığınız testler anlamsız demiş anlamamışsınız.Afterburner açık şekilde,işlemci hızı,bellek hızı, gpu ve bellek kullanımı,fan hızı,sıcaklıklar,gecikme süreleri,fps vs... bilgileri olmadan yaptığınız testler anlam ifade etmiyor.Bu nedenle kullanıcı testlerini herkes merak içinde bekliyor.Forum olarak sizi yapmak zorunda olmadığınız halde zorluyor olmamızın sebebi,tarafsız testler yapacak olmanız.Stok hızlarda %50 fan hızında 82 derece çalışan kart deniyor FE Edition kartlara.Özel tasarım ne kadar başarılı olmuş?Yani hiçbir bilgi yok...Siz testleri yapın ki diğer kart kullanıcıları da kendi sonuçlarını paylaşsınlar.1080 almaya değip değmeyeceğini kendilerince yorumlasınlar.Zaten kullanıcı incelemelerinin güzelliği de bu.

Ayrıca fan spike denilen fan hızının aniden artııp azalması,saat hızlarının aşırı düşmesi,overclockun eski nesillere göre çok fayda sağlamaması gibi problemlerden bahsediliyor.Bunlar var mı?Cw problemi var mı?970'lerdeki gibi fazla olup olmayacağını bile merak ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 17 Haziran 2016; 2:02:32 >

• Hocam çok zahmetli olacak biliyorum ama acaba müsait bir zamanda benim isteğimi yapabilme imkanın var mı, telefondan ekran kartının yük altındaki belli bir mesafeden çıkardığı sesin desibelini ölçebilir misiniz? Veya sesli-videolu olarak kartın sesini test edip gösterebilir misiniz?
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    O benim hatam bahsetmemişim. Zaten dediğim gibi çok anladığım şeyler değil maksat yardımcı olmak.

Afterburner açık şekilde maksimum 68-70 dereceyi gördü kart. FPS değerlerini gösteren benchmarkları yaptım ve yayınladım.

G1 tercih etme sebebim önceki 970in G1 olması. Kart oldukça sessiz.

Gelen özel mesaj ile BIOS değişikliği yaptım kartta ve CW konusunda belli bir azalma hissettim. Zaten mevcut CW rahatsız edici değil. Kasa açıkken kasaya yakın durursanız hissediliyor.. Kapağı kapatınca zaten sistem fanları onun sesini her türlü bastıracak boyutta ki sessiz fanlar kullanıyorum.

Ani frekans düşüşü benchmarklarda ben şahit olmadım. sadece geçiş kısımlarında vardı load olurken.

Beni ne istediğiniz konusunda detaylı bilgilendirirseniz şu programı şu şekilde çalıştırın diye.. elimden geleni yaparım.

Tam yükte çalışırkenki desibel ve ben %100 fan'da çalışmaya zorladığımda desibel

Dikkatli dinlerseniz CW sesi belli bile değil. Sistem fanları bile sussa ancak çok yaklaşınca duyuluyor.

hocam kartınız hayırlı olsun. bu yaptığınız teslerde OC mevcutmu eğer değilse herhangi bir bencmarktan kartın OC lu haliyle karşılaştırabilirmisiniz ?
  • H.o

• Tek isteğim 1080 vs 980ti aynı şartlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Gigabyte_Türkiye

Sayın İlgili,

Öncelikle incelemeniz ve emeğiniz için çok teşekkür ederiz. Sizlere yardımcı olabileceğimiz bir kon

Sayın yetkili

Mesajı yazarken uyuyakaldınız ya da elektrikler kesildi.

Mesajınız yarımdır.

Ya da cümleyi tamamlamayıp , yardımcı olabileceğiniz konu varsa da olmak istemiyorsunuz ama bunu söylemek istemediğinizden böyle birşey yapmış olabilirsiniz.

Mesajınızı düzeltin.Biz kullanıcılar olarak mesajınızın tamamlanmasını ve nihayete ermesini istiyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.