Şimdi Ara

Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kimse kimseden üstün değil kırıcı olmayın kimsenin kişisel alanını taciz etmeden yapıcı eleştiride bulunun arkadaş elinden geldiğince bilgisi dahilinde paylaşımda bulunmuş bu bilgiler size yeterli gelmediyse başka inceleme bekleyin.
  • Sorun benim bilgisizliğim değil onların bilgisizliği.. talep ettikleri veriyi fazlasıyla sağladım ben. ama 2 tane yabancı videoda gördüler diye onu birşey sanıyorlar. Forumda 2-3 tane "arzum mutfak robotu gta v i kaç fps oynatır" tadında olmayan başlık kaldı istiyorlar ki onlar da kalmasın.. Tavırları da çok kötü.. dışarda acaba böyle agresiflik yapabiliyorlarmı çok merak ediyorum.. Efendi gibi yazmak varken artist artist bir havalar başkalarını küçük görmeler.. İllaki beğenmediğini belirtmek zorunda mısın ? Ne demek başlığı sil bi işe yaramıyor ya.. Nasıl bir egodur bu.. çocukken babanız sizi prensesim diye mi sevdi ?
  • 1080p ve 1440p GTA V bekleriz
    Yorumları okumuyorum (ilk iki kelimesinden belli oluyor dalaşma olduğu hemen es geçiyorum) paso tartışma olduğu için kusura bakmayın..
    Bununla ilgili bir sorun yaşandıysa bilgim yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ustanak -- 18 Haziran 2016; 2:51:12 >
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    Ustanak U kullanıcısına yanıt
    @StarForce: Kartı Hollanda'dan aldım. Sınırlı stok gelmişti ilk partiden biraz acele ettik :). Diğer partiler 2 hafta kadar sonra stoklara gireceği için biraz karaborsa sayılacak bir meblağ ile satın aldım. 854€ kartın fiyatı.

@Ustanak: GTA V için şu anda SSD de yerim yok. Eski olduğunu düşündüğüm için yeni oyunlarla test etmeyi daha mantıklı buldum.
  • Php kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler, kolay gelsin o zaman size
  • Overwatch 3dk lık 1080p60fps videosu eklendi.

Başka istek video varsa ekleyebilirim. Agresif arkadaşların istediği afterburner videoda işe yarayacağı için ekledim. Umarım memnun edebilmişizdir kendilerini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Php -- 18 Haziran 2016; 14:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

Overwatch 3dk lık 1080p60fps videosu eklendi.

Başka istek video varsa ekleyebilirim. Agresif arkadaşların istediği afterburner videoda işe yarayacağı için ekledim. Umarım memnun edebilmişizdir kendilerini :)

gtx980 ti ile stok hızlarda ve 2 k ' da, epic grafik ayarlarıyla 90 fps altını görmüyorum. Siz de ise 1080p de 80 lere kadar iniyor fps, driverla alakalı bir sorun mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkbozkus -- 18 Haziran 2016; 15:03:16 >

• berkbozkus kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın ama forumun geldiği son noktayı temsil ettiniz şu anda. Eğer sol üst köşedeki MSI AB osd değerlerine baksaydınız düzgün bir şekilde, konu sahibinin kullandığı işlemcinin darboğaz yaptığını(%100 cpu kullanımı) max. %50-55'lerde gpu kullanımına izin verdiğini görmüş olurdunuz. Ve de böylesine bir yorum yapmamış olurdunuz. Tepkim sadece size değil. Sadece uğraştığınız şeylerde biraz dikkat..
    işlemci darboğazı olabilir , nvidia dsr ayarlarından çözünürlüğü 1440p'ye çekip test ettiğinizde FPS değeri miktar artış sağlayabilir.

dsr ayarından 1440p'yi seçtikten sonra oyunda da seçmelisiniz.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Kayıt yaptığımdan ötürü o darboğaz. Şimdi tekrar kayıt harici baktım 150-200 arası FPS var cpu hiç %90 üstünü görmedi
  • quote:

Kayıt yaptığımdan ötürü o darboğaz. Şimdi tekrar kayıt harici baktım 150-200 arası FPS var cpu hiç %90 üstünü görmedi

anladım , kaydı nvidia'nın shadowplay'i ile mi yapıyorsunuz yoksa harici bir program mı kullanıyorsunuz ?
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Afterburner ile yaptım. işlemci i5 değil i7 olsa eminim bu kadar sorun olmazdı. Oyunlarda fark yaratmadığı için değiştirmiyorum ancak bir sonraki upgrade de 2011-3 sockete geçeceğim galiba.
    Shadowplay ile kayıt yapın FPS kaybı az olur.
  • quote:

Afterburner ile yaptım. işlemci i5 değil i7 olsa eminim bu kadar sorun olmazdı. Oyunlarda fark yaratmadığı için değiştirmiyorum ancak bir sonraki upgrade de 2011-3 sockete geçeceğim galiba.

Bandicam programı ile çekmenizi tavsiye ederim. Afterburner'a göre daha az yorar.
  • Şu kartınızı bana yollayın kırbaçı vurayım geri yollayım

• İstek üzerine GTA V Benchmark, Tüm ayarlar MAX, scale hariç
    teşşekürler hocam eklediniz .

gtx 980ti 90 fps ve gtx 1080 90 fps almasının sebebi siz epic aldınız veya amd evolved+nvdia exterme optimizasyon yaptınız zaman yada epic aldınızda Antialias Quality acık kalıyor ultra smaa high 90 fps kitliyor ekran kartıın.

bunu off yaptınız zaman düzelicektir fps .

Antialias Quality = anti alasing .

Antialias Quality off yapıp ortalama fps yazarsanız sevinirim bu arada.

cpu oc durumu ne durumda acaba ? gpu %51 deyken cpu kullanımı %98 de ilginç .

bu arada overwatch id ekliyim beraber oyniyalim :) wrathfire#2622

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5CA1F8AE -- 19 Haziran 2016; 2:27:54 >
  • %98 nerde benim gözümden kaçmış dk söyler misiniz ?

Kayıt olayı FPS yi ve CPU yu etkiliyor ister istemez.

Başka istek benchmarklı oyun varsa yapabilirim. Video uploadları uzun sürer sanmıştım 12GB videoyu youtube 7 dk da aldı :)
    http://prntscr.com/bi4eqf ilk 00:20 00:30 1080p bakarsanız video görürsunuz hocam net bir şekilde. bu arada ani quality off yaptınızmı hocam kaç fps aldınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E5CA1F8AE -- 19 Haziran 2016; 3:52:59 >
  • Üstte ona açıklama getirmiştim. Videoyu kayıt ettiğim program neden oluyor diye. GTA videosunda var diyorsunuz sanmıştım.

Overwatch 110-190 arası geziyor haritaya bağlı olarak
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.