Şimdi Ara

Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fire Strike testi çok düşük çıktı bunun sebebini bilen var mı ?
  • Hocam nereden aldınız kartı ? Oc için software nasıl anlatabilir misin kısa süre için de ben de bu kartı alacağım da. Bunun yanında sıcaklık değerleri max load'da nasıl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitör 2 k mı acaba
  • Tek 8 pin mi var güç girişi olarak ? Yükte sıcaklık ve ses durumu nasıl ?
  • Nuada0306 N kullanıcısına yanıt
    değil ASUS VG248QE 24'' 144Hz monitörü
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Tek 8 pin mi var güç girişi olarak ? Yükte sıcaklık ve ses durumu nasıl ?

8 pin güç girişi var , muhtemelen sıcaklık tam yükte 70 derecedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 15 Haziran 2016; 23:29:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

http://www.3dmark.com/3dm/12497609

testin fizik puanindan 7100 almissin ben ocli 8320 ile 9400 aliyorum o yuzden toplam puanin dusuk yoksa grafik puanin dusuk degil.
  • Arkadaşlar benchmarkları atmıyorum çünkü bir sıkıntı var. henüz çözebilmiş değilim

Oyunlarda bana mısın demiyor ancak benchmarklar düşük çıkıyor anlam veremedim..

-Monitör 2k değil 1080p 144hz.
    -CW ufak miktarda var ama kasa kapağı açık ve 50 cm den fazla yaklaşırsanız duyuluyor. Oyunlarda duymadım ama benchmarklarda öttü biraz. Rahatsız edici değil.
    -Kart fazla OC yemiyor. Founders edition un daha çok OC olduğu doğruymuş demekki.

Doğrudan ne istedğinizi söylerseniz ona göre bakabilirim. Ben fazla anlamıyorum çünkü.
  • Bu CW ne lanet bir şeymiş ya bın bın bın illet oluyorum arkadaş
  • Php kullanıcısına yanıt
    The witcher 3ün fps değerleri nedir test ettiniz mi ?
  • Nuada0306 N kullanıcısına yanıt
    60 fps limitini kapatamadım ki.. xml dosyası değiştirin falan diyor yapamadım galiba.. 60 da sabit kaldı max ayarlarda
  • quote:

http://www.3dmark.com/3dm/12497609

Hocam bütün test sonuçlarınıı ilk mesaja eklerseniz sonradan bakacak arkadaşlar da rahat eder.3D mark sonucunun düşük çıkma sebebi kartın gpusu 600mhz değerinde çalışmış.Yabancı forumlarda şu anda bu konuşuluyor.Gpu hızı korkunç denecek şekilde düşüyormuş.Fan problemini çözeceğiz diye b.kunu çıkardıılar iyice.Afterburner kullanırsanız oyunlarda,saat hızlarıını,sıcaklığı vs... takip edebilirisiniz.

• Php kullanıcısına yanıt
    işlemci stok frekansta görünüyor o yüzden. 4.2 ghz ve yukarısında daha yüksek sonuçlar çıkar.
  • Grafik skoru 22.700 hiç fena değil .. Son sürücülerde Nvidia Denetim ayarlarında kartın hızını düşüren bir ayar olduğuından söz ediliyordu ona da bi bakman lazım, bilenler yardımcı olabilir. 368.22 ile GTX 980 Tİ kullanırken başıma gelmişti ben eski sürücüye dönerek sorunu çözmüştüm.
  • quote:

60 fps limitini kapatamadım ki.. xml dosyası değiştirin falan diyor yapamadım galiba.. 60 da sabit kaldı max ayarlarda

Gigabyte G1 GTX1080 İnceleme - Benchmark Videoları Eklendi

Burada hz değerini 144 hz e alıp uygula deyin rst atıp yeniden oyuna girin.Düzelecektir.

• alizee81 A kullanıcısına yanıt
    Ya bende diyorum niye bu böyle yapıyor :D

Driverı silip baştan yükledim onu ayarlamayı unuttum gitti :) Belki de bu yüzden CW yapıyordu garibim
  • Yorumlarını ve mümkünse CW için videonu bekliyoruz..
    Cw varsa hiç işim olmaz kendileri ile gider rx480 alırım paşa paşa. CW çok önemli benim için, haber bekliyoruz
  • Ustanak U kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın 1080'in de cw çıktı diyelim.Gittiniz RX 480 aldınız.Onda da cw çıktı.Ne alacaksınız?
  • Cigulayt yapıyor heeri.
    Güzel inceleme, emeğinize sağlık.
    Hayırlı olsun
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Sanırım ee peder beyi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.