Şimdi Ara

GIGABYTE G2GIGABYTE G27F 27' 2.996,00TL (Amazon TR)) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.076
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2018 den beri 1080 p 27 inç Monitör kullanıyorum. Şimdiye kadar sıkıntı olmadı. 2k veya 4k kullanmadım daha önce. Bu yüzden gözüme kötü gelmiyor da olabilir. 🥲

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kavis işi bana saçma geliyordu zaten yazman çok iyi oldu.ve g5i bugüne kadar almama sebebim kavis olayında tereddüt etmemdi. geçen hb de lg 32gn650-b vardı 4 bin tlye düşmüştü alıp da kurtulsaydım keşke :(

• 75 hz olması dışında bu nasıldır acaba

• fiyat güzel ama bu durum kişiden kişiye göre değişir ama 27 FHD cidden çekilmiyor kusura bakmayın 27 inc alınacaksa mutlak 2k olmalı yada en azından FHD alacaksanızda vatanda, media markette bir deneyimleyip öyle alın sonra hayal kırıklığına uğramayın.

• 27 inç FHD kullanmış sonra pişman olup 27 inç QHD monitöre geçiş yapmış biri olarak tavsiye etmem. 30-35 cm uzaklıktan bakıyorum.

hatta bence amacınız sadece oyunsa 27 inç almayın, 24 inç alın. oyunlardaki hakimiyeti etkiliyor. ben iş, oyun, dizi, film amaçlı kullanacağım için 27 inç tercih etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 28 Mart 2022; 23:12:20 >
  • Son iki bilgi mesajları çok doğru, çok fazla model kullandım bende 27 için QHD öneriyorum, FHD içinse çok ekstra Gsync, 165hz gibi artı özellikler olmadıkça 2500'den fazla verilmemesini tavsiye ederim.

Monitör konusunda biraz detay var zannetmeyin ki hepsi aynı, her şeyi aynı yazsa bile fiyat farkı olur mesela o boşa değildir, 6bit, 8bit, 10bit gibi farklar vardır hatta şimdi HDR400-1000 farkları da oluyor ama kaliteli panel sahibi monitör kullanmak güzeldir o keskin görüntüyü gören aşık olur ondan sonra diğer modellerin hepsi çöp gibi gelmeye başlar, ülkenin durumu da malum.

size de bir öneri verecek olursam piyasaya sonradan çıkmış markalara güvenmeyin, MSI, Gigabyte vb... hepsi çin veya tayvan'da hazır ürettirip marka bastırıyor(diye biliyorum yeni bir değişiklik olmadıysa), hepsi aynı şey aslında kısacası dandik... iyileri zaten çok pahalı ondan almaktansa bu işi eskiden beri yapanlara bakın, DELL, ASUS vb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 28 Mart 2022; 23:48:20 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.