GIGABYTE G2GIGABYTE G27F 27" 144Hz 1ms IPS FHD HDMI+DP FreeSync Gaming Monitör https://www.amazon.com.tr/dp/B08DL4KKXH?ref=dlx_deals_gd_dcl_tlt_10_020c4f20_dt_sl15_df |
GIGABYTE G2GIGABYTE G27F 27' 2.996,00TL (Amazon TR))
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İyi fiyat bence bu zamanda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
27inç fhd çöp isterse amoled panel olsun anca xbox ps oynucaksanız iş görür
-
evet bu dolar kurunda süper
-
2019 dan beri 27" FHD 60 Hz IPS 8 bit ekran kullanıyorum. 60-70 cm uzaklıktan bakıyorum. Hiçbir problem yok. İnsanları dayanaksız/sebepsiz yönlendirmeyin lütfen. Herkes parasına göre yaşar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSpeedy -- 28 Mart 2022; 9:35:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yamaxstore
GIGABYTE G27F 27" IPS FHD Flat RGB 1ms 144Hzhttps://www.yamaxstore.com/products/gigabyte-g27f-27-ips-fhd-flat-rgb-1ms-144hz?variant=37410555887813¤cy=TRY&utm_medium=product_sync&utm_source=google&utm_content=sag_organic&utm_campaign=sag_organicSite patlamış bu arada.Bilgi amaçlı kalırsa iyi olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgunsiray -- 28 Mart 2022; 14:56:9 > -
Monitör gibi yarı yarıya şans olan ürünlerde kesinlikle amazon gibi iade sürecinde sıkıntı çıkarmayacak yerlerden alın. Yarın bir gün ölü piksel çıktı iade almıyorlar diye konu açılıyor sonra forumda
-
Uzaktan bakılıyorsa problem değil ama yakından 27 inç 1080p çekilmiyor gerçekten. Monitörünüzden nefret etmek istemiyorsanız aynı boyuttaki 2K monitörleri hiç deneyimlemeyin.
1080p'deki piksel sayısının eksikliğinden ötürü ekrana oldukça az şey sığması da kullanımı ciddi şekilde etkileyen unsurlardan biri. Kocaman ekranınız var ama ekrandaki her şey devasa boyutta olduğu için kullanışlılık düşük.
Ppi konusu mesafeye göre değişir ama "kesinlikle hiç rahatsızlık vermez" demek insanları yanlış yönlendirmektir. Bu kadar büyük 1080p monitör herkese yetecekse yüksek çözünürlüklü olanlar gereksiz mi yani? Yazıları, simgeleri, oyunları çok daha detaylı ve keskin görmek gereksiz mi?
-
Şok markette 2k monitör 3200 tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2k olaymış dadından yenmezmiş.
Aynı model FHD 24" modeli mevcut elimde gayet memnunum 2. monitör olarak.
-
100 tl daha verip amazon.com.tr den almak daha mantıklı iade sürecinde kafanız şişmez.
-
bu fiyata alinmaz
-
link var mı?
-
çok arayacaksınız bu fiyatları.. 1 aydır takip ediyorum.. yavaş yavaş artıyor fiyatlar monitörlerde. 1ay önce alttaki monitörü almıştım. sonra kurumsal fatura yanlışlığı nedeniyle iptal etmek zorunda kalmıştım. şimdiki fiyatı 5000 tl üzeri. sonra viewsonic 2k buldum 32 " 3000 tl ye buralarda gezen malum şahıs çöp dedi aklımı çeldi almadım.. o da oldu 5bin. şimdi g5 32" 2k var onun da yavaş yavaş artıyor fiyatı. siz siz olun fırsatınız ve ihtiyacınız varken alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 28 Mart 2022; 19:52:53 > -
hocam bana 2k monitor lazım. fırsat bulursanız paylaşır mısınız?
-
Bu tarz kısmen büyük monitörlere 15 20 cm civarından mı bakıyorsunuz anlamadım. 27" FHD çöp demişler birde, imkanı olan 2K 4K alsın ama buna parası yetende sıkıntı etmesin. AOC 27"FHD 144Hz monitör kullanıyorum, bir önceki monitörüm 24" idi. İyi ki almışım diyorum, hiç bir sıkıntıda çekmedim.
-
bunları takip ediyorum şimdilik. bütçem normalde 3.5 civarı ve fiyatlar artıyor dediğim gibi. burdaki gigabytte olabilir ama 32" ekran istiyorum çok fazla oyun oynayan biri değilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 28 Mart 2022; 19:52:0 >
-
Hocam Şok market camında gördüm insertte internetten de satılacak yarın veya yarından sonra başlayacaktı tam hatırlayamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: miko_mikolink var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu arada samsung 32" 2k g5 i de 10 gün önce vatanda 3250 ye verdiler onu da almadım şimdi 4000 ne dayandı :)
-
Hocam samsung odyssey g5 aldım, tekrar iade ettim iki ay kadar önce. 1000r kavis var, inanın zor alıştım. Bir de ayakları oldukça büyük. Ha beğendim orası ayrı ama biraz küçük gelince kavis sebebiyle geri gönderdim. Takip listenize lg 32gn600-b modelini de ekleyin kavis illa ki olsun demiyorsanız. G5'i iade ettikten sonra bunu almıştım ve çok beğendim. Bulursanız alın.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
2019 dan beri 27" FHD 60 Hz IPS 8 bit ekran kullanıyorum. 60-70 cm uzaklıktan bakıyorum. Hiçbir problem yok. İnsanları dayanaksız/sebepsiz yönlendirmeyin lütfen. Herkes parasına göre yaşar. |
27inç fhd çöp isterse amoled panel olsun anca xbox ps oynucaksanız iş görür |
Monitör gibi yarı yarıya şans olan ürünlerde kesinlikle amazon gibi iade sürecinde sıkıntı çıkarmayacak yerlerden alın. Yarın bir gün ölü piksel çıktı iade almıyorlar diye konu açılıyor sonra forumda |
Benzer içerikler
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- terabox güvenilir mi
- epson l3260 yorumlar
- deepcool morpheus
- msi shout out
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X