Şimdi Ara

GIGABYTE GA-MA770 UD3 kullananlar kulübü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
1
Favori
27.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ramlar hariç tamamen aynı sistemi kullanıyor olacağız
  • arkadaşlar ben de almayı düşünüyorum. yorumlarınızı okudum sorunları olanlar var ama genelde hoş bi anakart. fakat bi kaç sorum olacak size:
    -kurmak istediğim sistem: ATI Radeon HD 4770 yada bulamadım bulabilirsem saphire toxic 4850
    AMD ATHLON 64 X2 DUAL 7750+ 2.7GHz
    Kingston/Mushkin 2x1gb 1066 yada 1gb + 2 gb 1066
    hdd dvd falan
    uygun olurmu yada önerileriniz ne olur?
    -bide bakındım kendi sitesindede göremedim e-sata desteği varmi harici diskimi takabilmem için??
  • GA-MA770 UD3 Kullanan arkadaşlar anakartın Boot hızı nasıl ? Post ekranında ( Verifying pool data) yazarken bekliyo mu?
    bende de 770 DS3 var boot yavaş, Kuzey Chipset 80 dereceden aşağı inmiyo. 2 tane ayrı pasif soğutucu taktım onları da el yakıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 25 Ocak 2010; 0:33:55 >
  • enteresan bende 770 ud3 ev1 kullanıyorum,işlêmci 3.1 ghz de stabil ramlerde kingston cl5 1066 ilk başta bendede 800 mhz gördü biostan düzelttim,ilk başta 800 mhz görmesinin sebebi ramlarin doğal halinin 800 olması fakat bu ramlarin fabrika çıkış ocli olarak gelmesiymiş.işlemciler 40 dereceyi geçmiyor,köprüde 50 nin üsütnde nadir gördüm tam yük altındayken.Anakart çok kaliteli gerçekten özellikler falan çok kullanışlı.Birlikte gelen yazılımlarda oldukça kullanışlı.
  • Merhabalar ,
    -gazisaltuk arkadaşım thermal pahalı olabılır ama bence kesın alman gerek nbırsey ılerde rahat edersın , bende 420w alıcaktım ark dedı 500 al (coolermaster bulabıldım) sorun yok suan Allah'a şükür.dedıgım gıbı bence al 500w cooler master ( fanı cok ses yapıo ama dagıtıcısında garantıdenfanını degıstırebılıyorsun) yada 500w thermaltake al.baska bakma derım ılerde rahat edem dıosan.

-ahmetztr dediğin sistem benle aynı nerdeyse hd4670 var bırde kıngston 2 x2gb , ıslemcı de aynı be edıtıonu ama.walla ben aldıgım gunden beı anakartı bı sorun yasamadım vallahi, almadan once bende cok okudum sorun yasayanlar fılan falan, ama ıyı sitabil bı sıstem ıyı bır psu kurarsan ıyı olur stabil kalır hep. o yuzdn guzel bır psu alman sonucta psu can damarı kalbı gıbı nerdeyse.

dip not : makinayı aldıgım gunden berı full acık hıc kapamadım full oyun yukluom aklınıza ne gelırse , kart sıcaklıgı sitabil işlemci ve kuzey cıpde ole , bana gore sıtabıl olmasının sebebı psu dan kaynaklanıor.elektrık tasarrufuna gelınce full makına acık 85 tl geldı fatura daha oncekı makınada bole acıtı yıne aynı gelıodu 5-6 tl oynama war.

sımdıden kartı alan herkese gule gule kullanın derım ...

• Merhaba arkadaşlar X3 710 işlemcim için bu anakartı tercih ettim.Bir iki sorum olacak
    1-SB700 ile SB710 güney köprülerinin arasında çok fark var mı?OC,Bios v.b konularda
    2-X3 710ile bu anakartı kullanan arkadaşlar var mı?Varsa OC v.b. durumlarını yazarlar mı?
    Cevap atanlara şimdiden teşekürler.
  • slm gençler

bu anakartla
    A-DATA 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM Extreme Ed CL5

rami kullanan var mı?

varsa herhangi bi sorun yaşadılar mı?
    bendeki ramin 1 tanesi sorunlu çıktı
    acaba rami kökten mi deiştirsem yoksa arızalı rami mi değiştireyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: o_delibas

slm gençler

bu anakartla
    A-DATA 4 GB (2*2) 1066 MHz DDR2 RAM Extreme Ed CL5

rami kullanan var mı?

varsa herhangi bi sorun yaşadılar mı?
    bendeki ramin 1 tanesi sorunlu çıktı
    acaba rami kökten mi deiştirsem yoksa arızalı rami mi değiştireyim?
    790X-UD4 başlığında A-Data ile sorun yaşayanlar vardı.Bence 2sini de değiştir.Crucial ramlere bakmanı tavsiye ederim.OCZlere de bak ama GIGABYTE onlarda da sorun yapiyordu diye biliyorum.
  • REV 2 de acc özelligi var çekirdek acmayı deneyen var mı?
  • daha versiyon yukseltmedım , o yüzden acc ozellıgıde goremedım ve denemedım daha ama yuklersme verıso kesınlıkle denerım. deneyen varsa pls yazsın

-ram olarak kıngston kullanıyorum , bence kıgstondan sasmayı nderım. ( 2x2gb 800mhz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 16 Haziran 2009; 1:53:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevenhilli

daha versiyon yukseltmedım , o yüzden acc ozellıgıde goremedım ve denemedım daha ama yuklersme verıso kesınlıkle denerım. deneyen varsa pls yazsın

-ram olarak kıngston kullanıyorum , bence kıgstondan sasmayı nderım. ( 2x2gb 800mhz)
    ACC özelliği SB710 köprüsüyle geliyor.Rev1.0'da SB700 köprüsü kullanılmış.Yani ACC özelliği güney köprüsünün değiştirilmesiyle geliyor.Bios güncellemesiyle ACC gelmiyor.

Diğer bir yandan belleklere OC çekilecekse Kingstonlar OCZ,Crucial,A-Data,Corsair vs. ramlerden daha kötü.Tam bir bilgim yok ama kullanıcı yorumları böyle.OC düşünülmeyecekse gönlünüze göre birini seçip takıp (Gigabyte'ın ram listesine de dikkat edin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ubust -- 16 Haziran 2009; 8:09:58 >

• REv 1.0 modelini kullanıyorum. 7750 işlemci, raid 0, 4830 vga ile.
    Gayet memnunum.
    Ama takıntı yaptım rev 2.0 modelini arıyorum.
    Daha bulamadım. En son gigatek stoklarında var görünüyordu. O da yalan çıktı.
    Ellerindeki rev 1.0 mış.
    Bulan, gören olursa haber versin. Bir de onu test edeceğim
  • bende çok aradım 2.0 revi ama bulamadım bi inceki revi almak zorunda kaldım. kotu oldu gıbı ama napalım artık daha Turkıyede yok.
  • Amd Phenom II X3 720 Be işlemci
    Gigabyte Ma-770 DU3
    Hd 4830
    Corsair 2*1 800Mhz
    Cooler Master 390W

Overclock hakkında pek bir bilgim yok bu sistemin satbil çalışabileceği değerler nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber.gfb -- 20 Haziran 2009; 22:49:46 >
  • bence psu az psu cooler master 500w yada thermaltake 500w almanı onerırım , rahat edersın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyber.gfb

Amd Phenom II X3 720 Be işlemci
    Gigabyte Ma-770 DU3
    Hd 4830
    Corsair 2*1 800Mhz
    Cooler Master 390W

Overclock hakkında pek bir bilgim yok bu sistemin satbil çalışabileceği değerler nelerdir?

ramlari crucial ballistix / yada corsairin dominatör serisinden al ben crucial ile 1150 mz kadar çıktım sistemi işlemciye 1.45v vererek 3.6-3.7 ghzde kullanabilirsin 1.37v le ben 3.4 ghzde stabil kullanıyorum malum mevsim yaz çok voltaj çok ısı demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 21 Haziran 2009; 11:46:03 >
  • çarpanı ( cpu clock ratio ) 16,5 yaptığımızda voltaj olarak ne ayarlamamız lazım ?

birde voltaj bölümünün ingilizce tam adını yazarmısınız ?
  • bu kartı kullanan iki tanıdığım insan var AMD 5600+ ile ikisinede ben önerdim OC ile uğraşmayan insanlar ve bahsedilen sıcaklık sorunlarına hiç karşılaşmadık....

Güncel BIOS u yükledim F7, şu an bi sıkıntı yok kartlarda...
  • quote:

Gigabyte Ma-770 DU3
    Hd 4830
    Corsair 2*1 800Mhz
    Cooler Master 390W

3,4 e kadar sadece çarpan kilidini açarak devam edebilirsin.Voltaj artırmada 3,8'e kadar stok fanla idare edebilirsin.Ama işlemci biraz ısınacaktır.Diğer bir yandan OC çekilecekse güç kaynağının Watt değerleri değil Voltaj değerleri önemlidir.Farkında olmadan bazı arkadaşlara boşuna masraf çıkartmamak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ubust

quote:

Gigabyte Ma-770 DU3
    Hd 4830
    Corsair 2*1 800Mhz
    Cooler Master 390W

3,4 e kadar sadece çarpan kilidini açarak devam edebilirsin.Voltaj artırmada 3,8'e kadar stok fanla idare edebilirsin.Ama işlemci biraz ısınacaktır.Diğer bir yandan OC çekilecekse güç kaynağının Watt değerleri değil Voltaj değerleri önemlidir.Farkında olmadan bazı arkadaşlara boşuna masraf çıkartmamak lazım

voltajsız 3.8 imkansız hemde stok fanla.....voltajsız işlemcinin kütük olup olmamasına göre 3.2/3.4 ghz normal bundan sonra ufak ufak voltaj gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.