< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti WINDFORCE OC 26.549 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu ekran kartı hakkında bilgi sahibi olan var mıdır?
Her gün bu fiyata düşüyor akşamları.
Isınır mı? Garantisi nasıldır? Sorun çıkarır mı?
Asus Tuf Gaming düşünüyordum ama fiyat farkı uçuk.
-
Gigabyte'ın giriş seviye 4070 Ti modeli hocam. Nette çok ısındığına dair pek bir şey göremedim. Tek olumsuz yanı sade tasarımı ve aydınlatma eksikliği diyebiliriz. Kısaca üzmez diye düşünüyorum.
-
Aydınlatma çok dert değil; ama ısınma konusunu kafaya takarım. Bir de garantisi nasıl işliyor acaba? Hep Asus kullandım kafam rahattı.
-
Hocam gtx 970 ti sanırım msı da CW çıkınca windforce almıştım direk iade etmiştim.
PC start düğmesine basınca GPU fanları 15 sn kadar son hız dönüp öyle yavaşlıyordu traktör sesi gibi ses çıkartıyordu hızını normale düşürünce bile ses yapıyordu ve fan stop özelliği yoktu şuanki windforce modeli nasıldır bilemem ama eski versyonlar sıkıntılıydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 20 Aralık 2023; 9:36:40 > -
GTX 970'den sonra defalarca yenilendi bu ürün. Evrimleşti diyebiliriz. RTX4070'e kadar ısınma dert değil ancak 4070ti sonrası güçlü yani soğutmaya dikkat etmek gerekebilir. Benim hakkında bilgim yok. 3 fanlı olduğundan çok da sorun olacağını sanmıyorum ancak ben de ekran kartında gigabyte'ı sebepsiz bir yere pek sevmiyorum...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X