Şimdi Ara

Gigabyte Gsmart i120 Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gigabyte Gsmart i120 modeliyle ilgileniyorum. Fakat detaylı bir bilgim yok. Lütfen bu modele sahip olanlar ya da model hakkında bilgi sahibi olanlar lütfen yardım etsinler.
    Detaylı resim gönderebilirseniz ya da bilgi girebilirseniz çok sevinirim.

• selam...i120 telefonu yaklaşık 2 aydır falan kullanıyorum..windows mobile türü tel. istiyorsan bence kullanışlı. wm6 ingilizce de yükledim..her windows mobile telefonda olduğu gibi şarjı normal kullanımla ancak 1-1.5 gün gidiyor. radyo çok zayıf..pek kullanabileceğini sanmıyorum.. mp3 player olarak güzel player programlarla orta karar bir ses alman mümkün. ben extra kulaklık takmadım..kutudan 3.5 mm kulaklık kullanabilmek için çevirici de çıkıyor. rf sinyallerinin kuvvetli olduğu yerlerde tv performansı güzel..renkler ve akıcılık oldukça tatminkar. ofis uygulamaları hazır yüklü olarak geliyor. wifi performansı da iyi diyebilirim ancak wifi pilden çok götürüyor bütün pdalarda olduğu gibi. tuştakımını meaj yazmak için kullanamadım..dolayısıyla kalem kullanmaya alışmak gerekli mesaj yazmak için..üzerinde dahili gps aygıtı ile gelmediğini belirtmek isterim...kamera performansı oto fokus olmamasından dolayı pek tatminkar değil ama yine de gündüz çekimlerinde kullanılabiliyor. qvga video çekimi de var. başka sormak istediğin birşey warsa sor cevaplarım

• Televizyon sizin için önemli değilse size gsmart i300 veya gsmart i350 ye bakmanızı tavsiye ederim.
  • Merhabalar sirius_75 ve efege,
    Bilgi ilgilendiğiniz için teşekkürler.

Sirius_75 arkadaş, bu PDA'ya sahip olduğun için sorularımı uygunsa sana sormak isterim.

Merak ettiklerim:

Radyo nasıl iyi çekmiyor? (Anten takılıyken mi yoksa anten yokken mi?)
    TV hangi kanalları çekiyor?
    KABLOLU TV girişi veya evlerdeki karasal anten girişini bağlamak için gerekli kablo kutudan çıkıyor mu?
    WM 6 Türkçe yapabilir miyiz?
    Word, Excel, PowerPoint gibi ofis programları yüklenmiş geliyor mu?
    Navturk Navigation programı yüklenmiş geliyor mu?

Yani benim için GPS o kadar önemli değil, fakat GPS gerektirmeyen harita programları var, onlar olsa iyi olur.
    Ayrıca TVsi iyi değilse diğer modelleri de düşünebilirim. i300 veya i350 modellerini de düşünebilirim.
  • radyo ve televizyon yayın kuvvetliyse sorunsuz çalışıyor
    wm 6 yı türkçe yapabilirsin
    ofis programları bütün pda larda standart geliyor
    istediğin navigation yazılımını yükleyebilirsin fakat sadece haritaya bakarsın
    çünkü gps donanımı cihazda yok.
  • Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.