Şimdi Ara

Gigabyte GTX 760 OC WindForce Ekran Kartı Video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu videomuzda Gigabyte'ın hızaşırtmalı kartlarında kullandığı Windforce soğutucusuna sahip 2GB bellek kapasitesine sahip GTX 760 ekran kartını inceliyoruz.

• Bakalım.

Yaşlanmışsın Ender hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 28 Temmuz 2013; 20:41:30 >
  • Ender abi sana da cok yukleniyorlar.Bir sey dikkatimi cekti sende benim gibi az pelteklik var "s" leri soylerken.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat özürlüsü Nvidia.

• Sentetik testler yevine oyuniçinden videoları gösterseniz daha iyi olacağıni düşünüyorum

• Asus varken yanından bile.. şaka şaka :D
  • Gigabyte' la aranız çok iyi olmalı kart gönderip duruyorlar, sağolsunlar ;)

Bu arada '' Gigabyte '' kendi tasarımları ve çözümleriyle çok iyi işler çıkarıyor. fiyat konusunda da hafif esneme yapsalar tadından yenmez bir firma haline gelecek ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

Ender abi sana da cok yukleniyorlar.Bir sey dikkatimi cekti sende benim gibi az pelteklik var s leri soylerken.

sende başka şeylerde var ama burada söylenmez. size ne adamın konuşmasından?

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu Ender abi sana da cok yukleniyorlar.Bir sey dikkatimi cekti sende benim gibi az pelteklik var s leri soylerken.
    sende başka şeylerde var ama burada söylenmez. size ne adamın konuşmasından?

adam sadece bişey belirtti.Asıl sanane bundan.

• gigabayt gtx 460 1 gb 256 bit kullanıyorum ve çok gerek görmüyoırum şu an ama 6 ay sonra bir daha gigabayt markasını tercih edicem gerçekten çok serin ve sorunsuz bir marka.

• Ender Bey donanim bilgisine hayranım ineclerimi her zaman hayranlıkla izliyorum anlattığı ve incelesi yaptığı ürünlere her zaman her alanında hakim oluyor ve bu konuda hakim olması bu işi ne kadar profesyonel yaptıklarının bir kanıtıdır benceteşekkürler

• gigabyte gtx 770 wf 3 x modelini aldım çok memnunum herkese tavsiye ederim.
  • Ender cümle başlangıçlarında hep bağırır gibi konuşmuşsun yada mikrofon ayarları yüzünden öyle ama rahatsız edici olmuş bilgin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 28 Temmuz 2013; 22:31:47 >
  • nvidia kendiyle yarışıyor :))

• Buraya bir tane 7950 koyacaktınız,1150/1650'de nasıl geçiriyor 760'a görürdünüz.

Neyse bakalım,bunlar bana yeterli,Nvidia fanları bana Nvidia yanlısı sitelerden tablo getiriyordu,ahanda tarafsızı ne oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: malicalik13

Buraya bir tane 7950 koyacaktınız,1150/1650de nasıl geçiriyor 760a görürdünüz.Neyse bakalım,bunlar bana yeterli,Nvidia fanları bana Nvidia yanlısı sitelerden tablo getiriyordu,ahanda tarafsızı ne oldu?

aynen katılıyorum sapphire 7950 boost ddr5'ı koyun görün neler oluyor :)

• hoş güzel tasarım da, fabrika verileri 170w tdp olan bir karta titan'da olmayan soğutmayı takmak ne kadar mantıklı? kartın referans tasarımını görenler bilir; soğutucu boyutunun yarısı kadar.

üreticiler bu tip kartlarda hep soğutmayı ön planda tutup boyuttan taviz veriyor, asus bu konuda farklılık yaparak bu kartın eski versiyonu gtx 670 mini'yi üretti ama özel seri olduğu için piyasaya çok sürmedi. bir allah kulu da şunlara yönelip bize farklı bir şey sunsa eline mi yapışır?

Gigabyte GTX 760 OC WindForce Ekran Kartı Video inceleme

• ekran kartı incelemelerinde gpu-z ekran görüntüsü koysanız güzel olur aslında.

• yurt dışında 250 dolar. türkiyede 900 lira. hökümet eyiye gidii.

• windforce kullanıyorum bu sıcak havada bf3 4 saat oynarken bile 49 derece civarı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.