Şimdi Ara

Gigabyte GTX 970 G1 Gaming (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emin misin ? Zaten bugun bir darbe yedim ikincisini kaldıramam Dun gittim seagte 1tb hdd aldım magazadan 166 tlye bugun web e özel kampanya çıkmış wd blue 115 tl falan.Benim kadar şanssız bir adam göremezsin hayatında
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Ben de WD Blue'yu 155'e almıştım, bugün gördüm moralim bozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Emin misin ? Zaten bugun bir darbe yedim ikincisini kaldıramam Dun gittim seagte 1tb hdd aldım magazadan 166 tlye bugun web e özel kampanya çıkmış wd blue 115 tl falan.Benim kadar şanssız bir adam göremezsin hayatında

Valla hocam kafamı bir çevirdim efsane vatan indirimi %30 diyordu altta böyle KanalD'de.Ama bu haftasonu mu öbür hafta mı ne zaman olduğunu göremedim sadece efsane vatan indirimi %30'u gördüm.

Hayır hafta sonu sistem toplayacağım yani o yüzden çok önemli,bir anda mutlu oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaliG- -- 9 Ekim 2014; 21:33:19 >

• Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    Novanın iade kapsamını okumanı tavsiye ederim. Satın alırken o maddeleri kabul ederek alıyorsun.

http://www.novabilgisayar.com/Garanti_Teslimat.asp

Gigabyte GTX 970 G1 Gaming

"Kullanmadan" kelimesi oradaki ana olay. Açılmış ürünü iade almıyor. Sorunlu olursa tabi ki alıyor.

• Bende beklemedeyim kasa ile hdd tamam anakart işlemci ve ram i bir arada alacam o yuzden fırsat bekliyorum

@Kuzeh

Ben saatlerle kaçırdım hocam ruh halimi sorma şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Novanın iade kapsamını okumanı tavsiye ederim. Satın alırken o maddeleri kabul ederek alıyorsun.

"Kullanmadan" kelimesi oradaki ana olay. Açılmış ürünü iade almıyor. Sorunlu olursa tabi ki alıyor.

Kullanmadan memnuniyet nasıl olucak gecicekler onları.aldıgımız şeyi süs diye duvara asıcak değiliz .Adamlarla uğraşcak insanlar denk gelmemiş sanırım ondan bu kadar rahat koşullar koyuyorlar

Kullanıp diğer kullancıları mağdur etmekten iyidir, vatanın halini de görüyoruz.
    Bukadar ugrascaginza bekleyin bnim gibi bakarak alcaz bizdee

• stoklara girmişmi ya 970 ler
  • Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    Birkaç yerde var.

• girsin bakalım bi kaç kişi alsın nasıldır nedir bi görelim
  • Supervisor_ kullanıcısına yanıt
    970ler stoklara gireli çok oldu da Gigabyte henüz piyasada yok, onu bekliyorduk. Başka markalar var yani. Forumu biraz gezersen inceleme yapan arkadaşlar da var.

• Kuzeh kullanıcısına yanıt
    tşk ederim bilgi için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leaderjack1

quote:

Kullanmadan memnuniyet nasıl olucak gecicekler onları.aldıgımız şeyi süs diye duvara asıcak değiliz .Adamlarla uğraşcak insanlar denk gelmemiş sanırım ondan bu kadar rahat koşullar koyuyorlar

Kullanmama kısmında haklılar hocam bizler nasıl ürün alırken kapalı kutu istiyoruz açık kutu oldumu almıyoruz onlarda açık kutu geri alsalar kime satacaklar onlarda kapalı kutu istiycekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

quote:

Kullanmama kısmında haklılar hocam bizler nasıl ürün alırken kapalı kutu istiyoruz açık kutu oldumu almıyoruz onlarda açık kutu geri alsalar kime satacaklar onlarda kapalı kutu istiycekler.

Haklısın şu oc degerlerine bakıp sonra geri veren tiplere forumda bolcana var onlardan nefret ediyorum ayrı mesele.alıyorsun kartı ama içine sinmiyor geri veriyorsun .Derlerya iki ucu boklu deynek .Onlarda haklı bizde .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkdevil35

quote:

quote:

Haklısın şu oc degerlerine bakıp sonra geri veren tiplere forumda bolcana var onlardan nefret ediyorum ayrı mesele.alıyorsun kartı ama içine sinmiyor geri veriyorsun .Derlerya iki ucu boklu deynek .Onlarda haklı bizde .

Benim fikrim ürünü almadan önce iyi araştırma yapılmalı üründe sorun varsa tabiki geri alıcaklar mecburlar okadar para veriyoruz ama keyfi olarak ürünü geri vermeye karşıyım ben

• darkdevil35 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.

• En son geçen sene gitmiştim novaya.Karanfil sokaktan geçerken dükkanın olduğu apartmana bakınca nova tabelasını göremedim.Hala aynı yerde mi mağazası bilen var mı?
  • Arkadaşlar aynı ekran kartının MSI mı Gigabyte olanı mı karar veremedim arasında gözle görülür bir fark var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeh

Evet aradaki fiyat farkını ben de gördüm, bir de Nova'yı bir derece duymuşluğum var ama Exa pek duymadım kimseden. Nova'dan alsam mı kararsız kaldım şimdi. Garanti olayı nasıl olur, sıfır kutulu ürün yollar mı bilemedim. Bugün telefon ettim 2 tane var elimde vereyim birini dedi. İnternette stok gözükmüyor dedim, birisi 2 tane almıştı geri getirdi 980'i bekleyecekmiş falan dedi. Mahalle bakkalı gibi konuşunca ben de kıllandım doğal olarak.

Bnde emin olun 2 haftadir bekleyenlerdenim
    İster ultra guvenilir olsun ister 50 yil garanti versin benim tawsiyem
    Cihazi minciklamadan almayin
    Yani fiziksel olarak gorup alin
    Sirf bu yuzden hala beklemedeyim
    Haaa derseniz benim sokaga aticak 1500 tl var bana verin atmayin 😜😜

monitor , ram , kulaklik , kasa , guc kaynagi , ekran karti vs bir suru seyi yurtdisindan getirtiyorum yada aliyorum cunku sokaga atacak param yok , minciklayip almak ne alaka karpuz mu aliyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.